مطمعئن هستی که من سرویس fair 512 بگیرم سرعت دانلود تا 4 مگابیت باز میذارن؟
چون من از پشتیبانی شاتل سوال کردم گفت هر سرویسی بخرین سرعت ها ثابت هست
مطمعئن هستی که من سرویس fair 512 بگیرم سرعت دانلود تا 4 مگابیت باز میذارن؟
چون من از پشتیبانی شاتل سوال کردم گفت هر سرویسی بخرین سرعت ها ثابت هست
سرعت همه سرویسهای FAIR همون سرعت خریداری شده هست. سرویس eco رو بالاتر میبندن اینطور که پشتیبانی به من گفت. این سرویسهای eco رو من که تو لیست نمیبینم.
Last edited by luches; 07-07-2021 at 22:08.
بله تا 4 مگ باز هستش ..
حتي ميتونيد با پرداخت اندك مبلغ ي افزايش توربو بزنيد (توي گزينه هاي پنل كاربري شاتل هستش) كه سرعت سرويس تون به مدت محدود كه خودتون لازم داريد پهناباند 8 مگ يا 16 مگ بشه ..
اکسی این چند روزه با افت پینگ در ساعات حدودا 2 تا 5-6 عصر و 9-10 شب به بعد مواجه شده؟ دقیقا در همین ساعت ها پینگ من با سرور های خارجی و بازی های آنلاین از حدود 100 به بالاتر از 200 هم میرسه زنگ زدم میگن مشکل سراسریه برای بقیه هم همینجوریه؟
آقا یوزر و پسورد کانفیگ مودم همونیه که واسه ورود به مای شاتل استفاده میشه یا متفاوته؟
اگر خودتون یوسر و پس رو عوض نکردید , دیفالت 99% مودم user : admin و pass : admin هست . زیر مودم رو هم چک بکنید معمولا یوسر پس پیش فرض رو ذکر کرده.
Last edited by luches; 15-07-2021 at 19:17.
نه داداش. یوزر پسورد مودم رو نمیگم. یوزر پسوردی که باید توی تنظیمات wan مودم وارد کنی تا به اینترنت وصل بشه.
اهان من بد متوجه شدم. پوزش.
اونو براتون اس ام اس میکنن . برای من که اینطور بود. با یوسر و پس myshatel هم فرق میکرد.
Last edited by luches; 16-07-2021 at 18:49.
اسکرین شات از وضعیت پینگ ندم که پناهندگی رو باهاش گارانتی میدن!
واقعا پول به چی داریم میدیم!
بعد فک کن نت روز به روز داره گندتر میشه از اونور گرون ترشم میکنن : ))))))
به ریشمونم میخندن... اره همه اون صفت هایی که به ذهنتون میاد دربارشون دقیقا هموناها درستن!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)