تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1470 از 2608 اولاول ... 47097013701420146014661467146814691470147114721473147414801520157019702470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,691 به 14,700 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا کسی اینجا خبر داره مخابرات سمت شهرک گلستان ( اتوبان همت بلوار هاشم زاده ) اونورا سرویس میده یا مشکل فیبر نوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا فوری کمک کنید...
    آیا کسی اونجا ها اشتراک adsl گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با پیش شماره 4474
    خیلی فوریه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

برای منم ستون دانلود شبانه اضافه شدی ولی هیچ اطلاعاتی داخلش نیست و برای تمامه شب ها رو 0 گذاشته.
    حتما 6 ماه هم طول میکشه این قسمتش تکمیل بشه.
    کلا خیلی داغونه پرتال مخابرات.+ پشتیبانیشون.
    البته این مورد فقط برای کسانی که از سرویس حجمی با حجم دانلود رایگان شبانه استفاده میکنند، شامل ارقام خواهد بود
    وگرنه در پرتال افرادی که سرویس نامحدود دارن شامل هیچ مقادیری نخواهد بود
    حالا اینکه دقیقا از کی این بخش شروع به انداختن شمارشگر کنه مثل همیشه شامل گذر زمان خواهد بود !

دوستان طرحی با مودم رایگان و حجم نامحدود الان هستش ؟؟؟ قیمتش چنده ؟
    تا جایی که بنده اطلاع دارم گویا مودم رایگان برای بسته های حجمی هست (اونم نه برای همشون)
    مطابق تصویر زیر :

حجم نامحدود هم گویا دیگه بیش از سرعت 512 ارائه نمیدن
    ولی قیمت سرویس های نامحدود به شرح زیر هست :

3. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

البته این مورد فقط برای کسانی که از سرویس حجمی با حجم دانلود رایگان شبانه استفاده میکنند، شامل ارقام خواهد بود
    وگرنه در پرتال افرادی که سرویس نامحدود دارن شامل هیچ مقادیری نخواهد بود
    حالا اینکه دقیقا از کی این بخش شروع به انداختن شمارشگر کنه مثل همیشه شامل گذر زمان خواهد بود !

تا جایی که بنده اطلاع دارم گویا مودم رایگان برای بسته های حجمی هست (اونم نه برای همشون)
    مطابق تصویر زیر :

حجم نامحدود هم گویا دیگه بیش از سرعت 512 ارائه نمیدن
    ولی قیمت سرویس های نامحدود به شرح زیر هست :

سلام.خب منم کمپین تابستانه دارم با دانلود رایگان شبانه که ستون حجم دانلود شبانه فعلا که خالیه. حالا شاید تا چند ماه دیگه بتونن به این توانایی و دانش برسند که حجم دانلود شبانه رایگان رو هم اعلام کنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا کسی اینجا خبر داره مخابرات سمت شهرک گلستان ( اتوبان همت بلوار هاشم زاده ) اونورا سرویس میده یا مشکل فیبر نوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا فوری کمک کنید...
    با پیش شماره 4474
    خیلی فوریه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

لطفا فوری کمک کنید...
    با پیش شماره 4474
    خیلی فوریه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

سلام.خب منم کمپین تابستانه دارم با دانلود رایگان شبانه که ستون حجم دانلود شبانه فعلا که خالیه. حالا شاید تا چند ماه دیگه بتونن به این توانایی و دانش برسند که حجم دانلود شبانه رایگان رو هم اعلام کنند.
    پس به قول معروف فعلا باید اندر خم همین یک کوچه باشید !
    گرچه برای همین پرتال فعلی خیلی زمان گذشت تا راه اندازی بشه و تا حدودی سرویس بده ! (البته همین الانشم تو نمای نمودار مصرفی برای بنده خیلی وقت ها لود نمیشه و نمودار مصرفم رو نمیتونم ببینم)

لطفا فوری کمک کنید...
    با پیش شماره 4474
    خیلی فوریه.
    دوست عزیز متاسفانه بنده حتی دوست یا آشنایی هم در منطقه شما ندارم که از طریق اون بخوام براتون پیگیری کنم
    پس بهتره خودتون با مرکز مخابراتیتون تماس بگیرید یا از بخش فروش مخابرات پیگیری کنید (فکر میکنم اینجوری زودتر به جواب برسید)

8. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

گرچه برای همین پرتال فعلی خیلی زمان گذشت تا راه اندازی بشه و تا حدودی سرویس بده ! (البته همین الانشم تو نمای نمودار مصرفی برای بنده خیلی وقت ها لود نمیشه و نمودار مصرفم رو نمیتونم ببینم)

دوست عزیز متاسفانه بنده حتی دوست یا آشنایی هم در منطقه شما ندارم که از طریق اون بخوام براتون پیگیری کنم
    پس بهتره خودتون با مرکز مخابراتیتون تماس بگیرید یا از بخش فروش مخابرات پیگیری کنید (فکر میکنم اینجوری زودتر به جواب برسید)
    آخه با 2020 که تماس میگیرم 50 دقیقه انتظار میده!!!!!!!!با اون شما 44733180 هم تماس گرفتم یه بار خانم محترم تا شماره تلفن رو گفتم فرمودن این خط نمیشه و امکانش نیست تلفنو قطع کرد!!!!!!!!!! بعد یکبار دیگه یه خانم دیگه که ظاهرا حالش خوب بود گفت میشه!!!!!!!!!!!!دوبارم تاکید کردم!!!
    الان من دو به شکم!
    درضمن گفت اصل اجاره نامه رو باید ببرم مخابرات منطقه!!!
    راستی اگه تلفن فیبر نوری باشه نمیشه adsl گرفت!؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آخه با 2020 که تماس میگیرم 50 دقیقه انتظار میده!!!!!!!!با اون شما 44733180 هم تماس گرفتم یه بار خانم محترم تا شماره تلفن رو گفتم فرمودن این خط نمیشه و امکانش نیست تلفنو قطع کرد!!!!!!!!!! بعد یکبار دیگه یه خانم دیگه که ظاهرا حالش خوب بود گفت میشه!!!!!!!!!!!!دوبارم تاکید کردم!!!
    الان من دو به شکم!

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان من دو به شکم!
    من از همین مرکز سرویس دارم رو فیبر، خط فیبر بستگی داره تو محله شما امکاناتش باشه یا خیر، شما حضوری برو مرکز اگه امکاناتش باشه براتون دایر میکنن.

پ.ن: جدیدا مصرف شبانه رو هم تو پنل بصورت تفکیک شده میزنه.

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من دو ماه پیش قبض تلفن رو از 2000 پرداخت کردم (تلفنی) و به ظاهر هم پرداخت شد و کد پیگیری داد ولی از حساب چیزی کم نشد.
    منتظر بودم این دوره بخوره تو فیش که باز نخورد ! خلاصه یه مو کندیم از خرس مخابرات

کس دیگه هم این اتفاق افتاده واسش ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •