آقا کسی اینجا خبر داره مخابرات سمت شهرک گلستان ( اتوبان همت بلوار هاشم زاده ) اونورا سرویس میده یا مشکل فیبر نوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا فوری کمک کنید...
آیا کسی اونجا ها اشتراک adsl گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با پیش شماره 4474
خیلی فوریه.
آقا کسی اینجا خبر داره مخابرات سمت شهرک گلستان ( اتوبان همت بلوار هاشم زاده ) اونورا سرویس میده یا مشکل فیبر نوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا فوری کمک کنید...
با پیش شماره 4474
خیلی فوریه.
البته این مورد فقط برای کسانی که از سرویس حجمی با حجم دانلود رایگان شبانه استفاده میکنند، شامل ارقام خواهد بود
وگرنه در پرتال افرادی که سرویس نامحدود دارن شامل هیچ مقادیری نخواهد بود
حالا اینکه دقیقا از کی این بخش شروع به انداختن شمارشگر کنه مثل همیشه شامل گذر زمان خواهد بود !
تا جایی که بنده اطلاع دارم گویا مودم رایگان برای بسته های حجمی هست (اونم نه برای همشون)
مطابق تصویر زیر :
حجم نامحدود هم گویا دیگه بیش از سرعت 512 ارائه نمیدن
ولی قیمت سرویس های نامحدود به شرح زیر هست :
![]()
سلام.خب منم کمپین تابستانه دارم با دانلود رایگان شبانه که ستون حجم دانلود شبانه فعلا که خالیه. حالا شاید تا چند ماه دیگه بتونن به این توانایی و دانش برسند که حجم دانلود شبانه رایگان رو هم اعلام کنند.
لطفا فوری کمک کنید...
با پیش شماره 4474
خیلی فوریه.
لطفا فوری کمک کنید...
با پیش شماره 4474
خیلی فوریه.
پس به قول معروف فعلا باید اندر خم همین یک کوچه باشید !
گرچه برای همین پرتال فعلی خیلی زمان گذشت تا راه اندازی بشه و تا حدودی سرویس بده ! (البته همین الانشم تو نمای نمودار مصرفی برای بنده خیلی وقت ها لود نمیشه و نمودار مصرفم رو نمیتونم ببینم)
دوست عزیز متاسفانه بنده حتی دوست یا آشنایی هم در منطقه شما ندارم که از طریق اون بخوام براتون پیگیری کنم
پس بهتره خودتون با مرکز مخابراتیتون تماس بگیرید یا از بخش فروش مخابرات پیگیری کنید (فکر میکنم اینجوری زودتر به جواب برسید)
آخه با 2020 که تماس میگیرم 50 دقیقه انتظار میده!!!!!!!!با اون شما 44733180 هم تماس گرفتم یه بار خانم محترم تا شماره تلفن رو گفتم فرمودن این خط نمیشه و امکانش نیست تلفنو قطع کرد!!!!!!!!!! بعد یکبار دیگه یه خانم دیگه که ظاهرا حالش خوب بود گفت میشه!!!!!!!!!!!!دوبارم تاکید کردم!!!
الان من دو به شکم!
درضمن گفت اصل اجاره نامه رو باید ببرم مخابرات منطقه!!!
راستی اگه تلفن فیبر نوری باشه نمیشه adsl گرفت!؟
آخه با 2020 که تماس میگیرم 50 دقیقه انتظار میده!!!!!!!!با اون شما 44733180 هم تماس گرفتم یه بار خانم محترم تا شماره تلفن رو گفتم فرمودن این خط نمیشه و امکانش نیست تلفنو قطع کرد!!!!!!!!!! بعد یکبار دیگه یه خانم دیگه که ظاهرا حالش خوب بود گفت میشه!!!!!!!!!!!!دوبارم تاکید کردم!!!
الان من دو به شکم!
درضمن گفت اصل اجاره نامه رو باید ببرم مخابرات منطقه!!!
راستی اگه تلفن فیبر نوری باشه نمیشه adsl گرفت!؟
من از همین مرکز سرویس دارم رو فیبر، خط فیبر بستگی داره تو محله شما امکاناتش باشه یا خیر، شما حضوری برو مرکز اگه امکاناتش باشه براتون دایر میکنن.
پ.ن: جدیدا مصرف شبانه رو هم تو پنل بصورت تفکیک شده میزنه.
من دو ماه پیش قبض تلفن رو از 2000 پرداخت کردم (تلفنی) و به ظاهر هم پرداخت شد و کد پیگیری داد ولی از حساب چیزی کم نشد.
منتظر بودم این دوره بخوره تو فیش که باز نخورد ! خلاصه یه مو کندیم از خرس مخابرات
کس دیگه هم این اتفاق افتاده واسش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)