تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1470 از 4105 اولاول ... 47097013701420146014661467146814691470147114721473147414801520157019702470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,691 به 14,700 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به همگی
    چندتا سوال ؟
    1) آیا درسته اگه کسی در شهر خود خدمت نکنه یکماه از خدمتش کسر میشه یااگه در استان خودش خددمت نکنه یکماه ازش کم میکنن؟
    2) ایا جزیره خارگ جزوه شهرهای عملیاتیی غیر درگیر محسوب میشه یا نه؟

من تو یکی از شهرهای استان بوشهر زندگی میکنم و یکی از دوستام میگفت اگه تو خارگ خدمت کنی پایه خدمتیتو رو 19ماه میبنددن . چون خارگ مناطق عملیاتی غیر درگیر محسوب میشه و هم بخاطر اینکه بومی اون جزیره نیستی کل خدمتت میشه 19 ماه(البته جزیره خارک از شهرستانهای استان بوشهر محسوب میشه)

آیا حرفش درسته یا نه و کسی میدونه چه شهرهایی مناطق عملیاتی درگیر و غیردرگیر محسوب میشه؟

قضیه چیه که خیلی ها میگن سپاه لیسانس خییلی خیللی کمتر نسبت به دپیلم پذیرش میکنن البته تازگیا

سپاس فراوان
    Last edited by myreza_12345; 17-03-2013 at 19:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی منظورتون اینه که فوق لیسانس و لیسانس هم تا 4 میمونن؟
    بله فرقي نداره تا 4 واميسند

3. 2 کاربر از ehsan0_l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله فرقي نداره تا 4 واميسند
    آموزشی یا در یگان؟ تو ارتش یا سپاه؟

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام
    دوستان من این دفترچه رهنمای خدمت وظیفه عمومی رو گرفتم و پیش پزشک هم رفتم و واکسن هم زدم! یعنی برگه های معاینه ی اولیه و همچنین واکسیناسیون الان پر شده! برگه ی وضعیت رو خودم پر کنم مشکلی نداره؟
    سوال بعدیم اینه که توی راهنمای اول دفترچه گفته که همه ی کسایی که میخوان معاف شن باید برگه ی "تعهد نامه ی طی دوره ی آموزش" رو پر کنن!!!!!!!!
    خب من که میخوام معافیت پزشکی بگیرم بعدا نیان بگن باید بری دوره آموزشی؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من این دفترچه رهنمای خدمت وظیفه عمومی رو گرفتم و پیش پزشک هم رفتم و واکسن هم زدم! یعنی برگه های معاینه ی اولیه و همچنین واکسیناسیون الان پر شده! برگه ی وضعیت رو خودم پر کنم مشکلی نداره؟
    سوال بعدیم اینه که توی راهنمای اول دفترچه گفته که همه ی کسایی که میخوان معاف شن باید برگه ی "تعهد نامه ی طی دوره ی آموزش" رو پر کنن!!!!!!!!
    طبق راهنما پیش برید
    برگه های مربوط به اطلاعات فردی رو خودتون پرکنید
    معافیت پزشکی هم اموزشی ندارد و اون گزینه به صورت کلی هست

7. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آموزشی یا در یگان؟ تو ارتش یا سپاه؟
    سوالشون در مورد افسر آموزشا بود
    افسران آموزش در يگان هم تا زمان حضور سربازان كه همون چهاره بايد حضور داشته باشن/

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزيز من نيشابوريم و الان دارم تو سپاه شهر خودم خدمت مي كنم .شما براي گزينش سپاه اگه تكميلي داري حضوري برو به نيروس انساني سپاه امام رضا و برگ سبز رو بده اونجا .سپاه امام رضا كنار باغ وكيل آباد است (كوهستان پارك شادي) سوالي بود خصوصي برام بزار جوابت رو بدم ولي كلا مشهد پذيرش زياد داره

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همگی
    چندتا سوال ؟
    1) آیا درسته اگه کسی در شهر خود خدمت نکنه یکماه از خدمتش کسر میشه یااگه در استان خودش خددمت نکنه یکماه ازش کم میکنن؟
    2) ایا جزیره خارگ جزوه شهرهای عملیاتیی غیر درگیر محسوب میشه یا نه؟

من تو یکی از شهرهای استان بوشهر زندگی میکنم و یکی از دوستام میگفت اگه تو خارگ خدمت کنی پایه خدمتیتو رو 19ماه میبنددن . چون خارگ مناطق عملیاتی غیر درگیر محسوب میشه و هم بخاطر اینکه بومی اون جزیره نیستی کل خدمتت میشه 19 ماه(البته جزیره خارک از شهرستانهای استان بوشهر محسوب میشه)

آیا حرفش درسته یا نه و کسی میدونه چه شهرهایی مناطق عملیاتی درگیر و غیردرگیر محسوب میشه؟

قضیه چیه که خیلی ها میگن سپاه لیسانس خییلی خیللی کمتر نسبت به دپیلم پذیرش میکنن البته تازگیا

سپاس فراوان
    چیزی به عنوان مناطق عملیاتی غیر درگیر نشنیدم اما مناطق محروم و بد آب و هوا خدمت ۱۹ ماه حساب میشه.

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    با سلام.
    در مرحله اول شما کاملا مطمئنی که معاف میشی از خدمت؟؟
    به نظر من تا دفترچه رو پستش نکردی برو بیمارستان های نظامی شهرتون و بپرس که صد درصد معاف میشی یا خیر.
    تنها مشکلی که براحتی و طبق ایین نامه معافیت پزشکی شخصی رو معاف میکنن عمل در ستون فقرات هست.

12. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    شرایط غیربومی بودن که یکماه کسر خدمت بهش تعلق میگیره چجوریاس؟

منظور استانه یا شهر واشه غیر بومی بودن؟(مثلا کسی که تو استان خودش و یه شهری توش زندگی نمیکنه خدمت کنه بهش کسری خدمت تعلق میگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •