ببخشید می خواستم ببینم شاتل با مودم های دیگه مشکل نداره یعنی هر مودمی بخوایم می تونیم روش بزاریم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببخشید می خواستم ببینم شاتل با مودم های دیگه مشکل نداره یعنی هر مودمی بخوایم می تونیم روش بزاریم
اره با هر مودمی جواب میده!
ولی پشتیبانی تاکید داره که از مودم هایی که اونها میگن استفاده کنید! دی:
اینجا هم یک توضیحاتی راجع به شکایت نوشته
علمی، تاکید کرد: کاربران خدمات اینترنتی در استان تهران میتوانند شکایات خود را از سرویس دهندگان خدمات اینترنت با ذکر مشخصات کامل خود، نام و تلفن شرکت سرویس دهنده و نوع مشکل پیش آمده به آدرس پست الکترونیکی Shora at isp.ir ارسال نمایند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
لطفا در صورت داشتن مشکل فني شماره شناسه خود را بفرماييد. در ضمن جهت بررسي مشکلات مالي خود لطفا با امور مشترکين تماس حاصل نماييد
سلام . الان سرعت من در حد ديال اپه . به اين ميگن 128؟
از ساعت 1 شب تا 7 بامداد به علت "دانلود رايگان" ترافيک مرکز بالا مي رود،دليل افت سرعت روي سرويس شما همين امر مي باشد
من ميگم در حد ديال اپه . يعني سر ساعت 1 تعداد افرادي که به اينترنت وصل ميشن 50 برابر ميشه؟
در طول روز سرويس ارائه شده مانند سرويس Dedicated مي باشد اما از ساعت 1 شب تا 7 صبح به دليل اينکه مشترکين تمايل به استفاده از ترافيک رايگان دارند،همزمان شروع به دانلود مي کنند و با توجه به Share بودن سرويس شما،افت سرعت در اين بازه ديده مي شود.
ما رو بگو از اون فن اوابا سرعت 30 کندیم اومدیم شاتل
با اون همه تعریف . دیدیم نه بابا شاتل
از فن اوا
هم عقب مونده .
باز هم ممنون . خدا نگهدار
اگر چهار نفر دیگه مثل این بابا (یا شایدم ننه) همین پیغام رو براشون بنویسن که فن آوا یا صبانت بهتر بود و ما بر میگردیم, فکر کنم حساب کار دستشون میاد.
سلام
منم الان چندروزه دائما با پشتیبانی چت میکنم. میانگین سرعتم قبلا 58.5 کیلوبود. الان 28 کیلو.
اگر اوضاع به همین منوال ادامه پیدا کنه به ISP های دیگر هم میشه فکر کرد.
دوستان خودتون ببینید دیگه
پشتیبانی اینقدر راحت طلبه که حتی زحمت تایپ نمیده
متن اماده شده از قبل تو یک فایل word دارن ور میدارن برای سوال های مشابه copy paste میکنن
سر ماه هم کلی حقوق میگیرن
پدرام جان میشه بگی از کجا فهمیدی فایل ورده؟
میگم زنگ بزنید بگید خب 128 رو به حالت اول برگردونند شاید درست شه
چون پشت این بالا آپ شدن سرعت همیشه میتونن جبهه بگیرند
در ضمن اینم که میگن شبا ترافیک میره بالا درسته زیادی الکی غر نزنید به این دلایل:
1)ایرانی جماعت دلش میخواد کل اینترنت رو تو هاردش داشته باشه حتی اگه لازم نداشته باشه
2)ایرانی جماعت میگه شبا که رایگانه منم دارم پول میدم بزار تا قرون آخرش دانلود کنم
3)خب واقعا ترافیک 3 گیگ خیلی کمه مردم شبا مجبورا استفاده کنند
4)اکثر مشترک ها از 1 به بعد دیگه وبگردی کم میکنند لالا تشریف دارند و کامپیوتر زبون بسته تا صبح جون میکنه
یه راه داره زنگ بزنید بگید شما که پهنای باند نداری غلط میکنی خط 128 رو روی 512 شیر میکنی!!!
از ما گفتن بود![]()
بچه ها تهران هم که مثل مشهد شد ... من الان با آرت 2 یعنی 192 حدود 120 تا سرعت دانلود ثابت از رپیدشیر با اکانت دارم ...
بچه ها تهران هم مثل مشهد نشد
من الان با 192 سرعتم 21 کیلوبایته
در ضمن مشهد 250ه
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)