خیلی ممنونم از وقتی که برام گذاشتین
![]()
خیلی ممنونم از وقتی که برام گذاشتین
![]()
آیا میشه سرعت اینترنت رو و کیفیتشو از تنظیمات خود مودم دستکاری کرد ؟؟؟
دلیل این سوال اینه که نمایندگی اینترنت مخابرات شهرمون توسط یه شرکت خصوصی گرفته شده بحث اعتماد پیش میاد
سلام دوستان ...مودم من 4 تا پورت لن داره ! یکی از لن ها به یه سیستم و یکی دیگش هم به یه سیستمه دیگه وصله ! ولی هیچوقت نمیشه با هر دو سیستم به صورت همزمان از اینترنت استفاده کرد ... راه حلش چیه ؟ چیکار باید کرد ؟
modem tp link TD-W8920G
سلام
دوستان تا من سيستم رو روشن مي كنم و مودم رو هم روشن مي كنم خود به خود به اينترنت وصل هستم بايد چكار كنم كه اينجوري نباشه و از طريق كليك روي كانكشن به اينترنت وصل بشم؟
باید تنظیمات مودم رو از دوباره درست کنی و قسمت یوزر نیم پسوورد رو تو قسمت تنظیمات خالی بزاری
تنظیمات رو رستارت کن از دوباره تنظیم کن
همونطور ک دوست عزیزمون گفتن باید تنظیمات را مجددا انجام بدید
چون قبلا شما انتخاب کردید ک مستقیما با روشن شدن سیستم ب اینترنت متصل بشید این اتفاقا میوفته ک جواب woooooow کامل بود و از ایشون تشکر میکنم.![]()
الان مودمتون روی حالت PPPOE کانفیگ شده باید روی حالت Bridge کانفیگ کنید
از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واااای چقدر جالب
حالا ب کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه یوزر نیم و پسورد رو هم بدست آورد؟
من قبلا ازش استفاده کردم و فقط تونستم پسوورد رو تغییر بدم.
مثلا یوزرنیم و پسوردمون رو ندونیم و از این طریق بخوایم بدستش بیاریم؟![]()
دوستان من یه مودم IP LINK دارم ...مشکل من اینه که مودم رو وصل کردم به کامپیوتر ..چراغ LAN با چراغ ADSL ام روشن میشن..ولی یه جوریه که انگار LAN وصل نیست.یعنی وقتی از رو cd شم میخوام نصب کنم درایو مودم رو تو همون قسمت اول یعنی اتصال کارت LAN گیر میکنه و ارور میده..در حالی که رو خوده مودم چراغش روشنه ..اینم بگم که درایو کارت شبکه نصبه.بد جور گیجم کرده ممنون میشم اگه کمک کنید.
دوستان راهی هست که بشه فهمید کدوم آی پی( مودم وایرلس دارم همزمان 3 لپ تاپ و 3 گوشی و XBOX وصله )
بیشترین استفاده رو کرده از اینترنت? و راهی واسه محدود کردنش هست ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)