میشه عکس برد n73 اصل فنلاند و بذارین؟![]()
میشه عکس برد n73 اصل فنلاند و بذارین؟![]()
Last edited by Gestapo; 22-07-2007 at 02:52.
یه چیز دیگه
فریم ور جدید اومده؟
Last edited by Gestapo; 22-07-2007 at 03:57.
تایید میشه،نباید هیچ صدای اضافی داشته باشه
کلا اسپیکر n73 یه کم ممکنه گوش رو اذیت کنه من خودم تا حالا با چندتا n73 کار کردم متوجه تیزی نسبی اون شدم اما دیگه بستگی به بلندی صداش و نزدیکیش به گوش هم داره! تا یه حدیش طبیعیه اما دیگه نمیدونم ماله شما چقدر بلنده و تیزه
هندزفری های دیگه رو هم امتحان کن،من امتحان کردم هندزفری 5300 خیلی بهتر از این n73 هست،البته خود گوشی مشکلی نداره تقصیر هندزفریشه
البته اینا به نظر من بود،اساتید بیشتر راهنمایی میکنند
درضمن تو سایت نوکیا بری تو قسمت software update یه جاش هست کد گوشیت رو میزنی میگه برای گوشی تو update وجود داره یا نه
راستی دوستان موقع update کردن گوشی تون از طریق اینترنت مواظب باشید،اگه ارتباط اینترنت قطع بشه ممکنه مشکلاتی برا گوشی پیش بیاد که مجبور شید ببریدش فلشش کنن،دوستانی که سرعت اینترنتشون پایین هست سعی کنن ببرن نمایندگی یا پیش دوستانی که وارد هستن
بله میتونید برید دانلود و نصب کنید .....
این اکولایزر رو امتحان کن : ( میله ها از چپ هستن )
ميله اول : از پايين پنجمي
ميله دوم : تا آخر
ميله سوم : از بالا بين دومي و سومي
ميله چهارم : از پايين چهارمي
ميله پنجم : از پايين دومي
موقع آپدیت کردن تا اون مرحله ای که داره فایل رو از اینترنت دریافت میکنه اگه ارتباط قطع بشه هیچ اتفاقی نمیفته.فقط باید دوباره از اول دانلود رو شروع کنید.بعد از اتمام دانلود حدود 5 تا 10 دقیقه طول میکشه که اون فریمور رو روی گوشی نصب کنه خطرناکترین بخش همون قسمته. تو این مرحله نباید کسی زنگ بزنه بهتون یا اس ام اس بده و شارژ گوشی نباید تموم بشه و اتصال به اینترنت هم نباید به هیچ وجه قطع بشه.
مرسی مرسی خیلی بهتر شد
ولی کلا صدای با کیفیتی نداره اسپیکرش ...من یه کم نویز حس میکنم توش
بعدشم انقدر که ازش تعریف شد من فکر کردم باس قوی و ساب بوفر داره
البته من صدای گوشیایه دیگرو نشنیدم ....شاید در مقابل اونا همینم شاه باشه
مرس از راهنمییت
منظورت از کد گوشی جیه؟؟....همون imei number??
نه دوست من Code گوشی پشت گوشی و زیر باتری نوشته شده ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)