ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به وسیله این مود میشه نمای داخلی قطارهارو دید.
با این مود هم میشه نمای داخلی بعضی خونه هارو دید مثل فرودگاه و یا خونه ی OG. خیلی جالبه حجمش هم 300 کیلو بایته.
عکس هم نداره.
با این فایلها میشه نقشه رو کاملا عوض کرد و حالت عکسهای ماهواره ای کرد. فایل 4 مگابایت و تقریبا 150 فایل داره که باید تو GTA3.img کپی بشه. اگر Sami Installer داشته باشین که خیلی راحتین وگرنه باید دو ساعت بشینید هی کپی کنید.
![]()
با این دو فایل که باید در GTA3.img جایگزین کنید پولهای بازی میشه دو هزار تومانی. خیلی باهاله. خودم درست کردم و ارزششو داره.
اقا این پول ایرانی خیلی با حال بود اگه تونستی بازم چیزای ایرانی بزار مثل ماشین پلیس ایرانی
یکی دیگه از چیزهای ایرانی این هواپیمای بوئینگ یرانی هستش که به قدری بزرگه که تو پارکینگ فرودگاهها جا نمیشه و هلیکوپتر Hunter میتونه رو بالهاش بشینه.
حجم در حدود 600 کیلو هستش.
موفق باشید.
آقا من هزار بار کمک خواستم هیشکی محل نذاشت. درسته تازه اومدم ولی کمک که بکنید.
مرحله ای که تو San Fierro جای اون پمپ بنزینه که میری داخل پلیسها نشستن و بعد میگن سیمینف رو بردارم و بعد دنبال قطار برم. باید چی کار کنیم.
اون Spok-o-Meter چی هست و باید اون خبرچین رو چیکار کردن که تو ایستگاه پیاده میشه. میکشیش بازی تمام میشه. نمیکشیش تمام میشه. یکی راهنمایی کنه.![]()
جواب منو یکی بده تا فردا یک فابل Hud.txd ساخت خودم بزارم دهنتون باز بمونه با آیکونهای بسیار توپ برای محلهای بازی.
جون من جوابمو بدین...............................
منتظر میمونم
این هم فایل HUD.TXD که قولش رو داده بودم.
آقا یکی سوالم رو جواب بده دیگه....
این فایل 15 کیلوبایت هست و ساخت خودمه. واقعا ارزش دانلود رو داره اگر تعریف از خودم نباشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)