سلام
تو پچ های جدید فک نکنم بشه![]()
به همین راحتی هم که شما میگی نیستlol
خوب این که کاری نداره...یه بانی میزنی می پری روی کوه دیگه...
فقط نیاز به چند بار تمرین کردن است![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام
تو پچ های جدید فک نکنم بشه![]()
به همین راحتی هم که شما میگی نیستlol
خوب این که کاری نداره...یه بانی میزنی می پری روی کوه دیگه...
فقط نیاز به چند بار تمرین کردن است![]()
آره باید چند بار تمرین کنی . تازه فکر نکنم بشه .به همین راحتی هم که شما میگی نیست
مگه اینکه اون لبه 2 نفر بشینن ، پشت سر هم ، بعد تو بری روی سرشون از روی اون ها بپری روی کوه !
تازه این کار نه داخل سرور آنلاین میشه نه با Bot . پس تقریبا غیرممکنه
نه امير جون به اين راحتي ها نيست بعد اين كه من يكي از دوستام اين كوه رو مي پره ولي باني هم نمي زنه
در ضمن metalzadeh عزيز اگه قلقش بياد دستت تو اكثر پتچ ها جواب مي ده اين كار
Oracle_Eldorado اگه قرار باشه دو نفره بپري كه خوب همه جا ها رو مي شه دو نفره پريد مهم اينه كه اين jump رو تك نفره بپري كه بقيه player ها كاره خودشونو بكننيا به قول خودت اگه بخواي با bot بازي كني كه اصلاً نمي شه
خوب پس نمیشه !نه امير جون به اين راحتي ها نيست بعد اين كه من يكي از دوستام اين كوه رو مي پره ولي باني هم نمي زنه
در ضمن metalzadeh عزيز اگه قلقش بياد دستت تو اكثر پتچ ها جواب مي ده اين كار
Oracle_Eldorado اگه قرار باشه دو نفره بپري كه خوب همه جا ها رو مي شه دو نفره پريد مهم اينه كه اين jump رو تك نفره بپري كه بقيه player ها كاره خودشونو بكنن يا به قول خودت اگه بخواي با bot بازي كني كه اصلاً نمي شه
دوستان اين روش بازي كردن آنلاين رو توضيح بدين بعد اين كه چه پتچي مي خواد
يه خورده تو ضيح بدين شايد فرجي شد تونستيم ساعت 3 يا 4 صبح بازي كنيم![]()
الا ایهال نام این نوع پرش Roof to Rock است و برای راش کردن از محوطه خیلی به درد میخوره.
کار تقریبا سختیه و لی غیر ممکن نیست.
البته با تایپ کردن نمیشود آموزش داد ولی برای این کار باید در همان جایی که هستی سه قدم جلوتر رفته و وقتی به لبه رسیدی بلافاصله SPACE بزنی و برگردی به سمت مخلف و Ctrl رو بزنی.
البته تمرین زیادی میخواهد.
اگر مایل به آموزش بیشتری هستید به من پی ام بدهید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این را هم بگویم که برای پرش حتما باید از کلید های صفحه کلید استفاده کنی و mouse scrol نمیشه عزیز دل.
یک جامپ دیگر به نام BigBox در مپ inferno وجود دارد که آموزش آن را نیز قرار خواهم داد. ان شاءا...
محسن عزيز اگه مي شه يك hltv از آموزش اين دو jump بزار
ممنون
کاری نداره که چاره اش sv_gravity 20 هست !!!!!!!!!!!!!
اما نه شوخی کردم ممنون از توضیحاتتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)