بابا 255 خوبه دیگه. مگه تو شیراز الان چنده؟
اگه پولش مهم نیست برات صبر کن 850 بگیر.
بابا 255 خوبه دیگه. مگه تو شیراز الان چنده؟
اگه پولش مهم نیست برات صبر کن 850 بگیر.
آخه ميدوني!! يه رويو از mobile review رو كه خوندم حرف كليش اين بود كه 850 چيزي به اونصورت بيشتر و به درد بخور تر از 800 نداره جز يه استيل وبرا ما كلاس و دوربيني كه با عكسايي كه ازش ديدم (هر چيم بگي طبيعيه )ولي انصافا n95 خيلي تميزتره.فيلمبرداريش هم كه مث قبلياس يعني بهتر بگيم اصلا نداره. فقط فلاش زنونشه وبس كه رو بورس دوربينا ميره.
فیلمبرداریش QVGA 30fps است. درسته نسبت به n95 ضعیفتره فیلمبرداریش. با k800 اصلا نمیتونی تو شب فیلم بگیری ولی k850 3LED داره که راحت میتونی تو شب فیلمبرداری کنی. بازم میل خودته.
سه تا؟ من كه يكي بيشتر نديدم. به هر حال همچين فيلمي نيست كه ارزش همون لامپارم داشته باشه. البته من تويه سايت خوندم كه يكي از كسايي كه اينو تست ميكرده مي گفت كه mp4 فيلم ميگيره. حالا نميدونم ولي خب ميگن چيزي كه الان از k850 گفته ميشه مربوط به نسخه آزمايشيشه و هنوز جاي پيشرفت داره. نميدونم فعلا بايد صبر كرد.
سلام
بچه ها من شیراز هستم گوشی K800 i سونی اریکسون شیراز اصلی چین رو میدن 245000 تومن در صورت خرید اگر دوست دارید از شیراز براتون بخرم ارسالش کنم پی ام بدید
عجب ! جالب بود. اگه mp4 باشه اين led ها حلالش ياشه.
ولی اگه نور led کا850 شبیه w810 باشه بدرد نمیخوره.
w810 كه سه تايي نيست
Last edited by New World; 06-09-2007 at 18:09. دليل: Mistake
Karesh Doroste.Azash Raziam . Vali Ye Moshkeli ke Dare Az Roozzaye Aval Ke Kharidamesh Safhe Kelidesh( Dokmeye Paeino Rastesh) Moshkel Dasht.Mikhastam Bedoonam Hamashoon Injoorian Ya Faghat Male Mane ?
Harki Mitoone Komakam kone Behem E_Mail Bezane
E_Mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yahoo Id: Edin3m
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)