دوستاني كه بازي مي كنند تايم بزارين با هم بازي كنيم
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
دوستاني كه بازي مي كنند تايم بزارين با هم بازي كنيم
من بازی میکنم
دوستان patch ی نیست بازی این قدر بیخودی serios error یا(technical difficalt نده؟؟؟؟![]()
نظر خو اهی
د و ستان مو افق این امر هستید تا امکان اینکه بعضی تیمها همد یگر رو ساپو ر ت کننند
مٍثلا شما داری با ایر ان بازی می کنی و چو ن متحد ایر ان سو ریه است شما بت نید بلدوزر سو ریه رو داشته باشید و سا ختمو نهای سو ریه رو بسازید یا بلعکس اگه مو افق این امر باشید من می خوام به صور ت زیر جنر ال ها رو با هم متحد نشو ن بد م
ژنر ال ایر ا ن با ژنر ال سو ریه
ژنر ال صدام با ژنر ال بن لا دن و ژنر ال علی شیمیا یی و ژنر ال القا عده
ژنر ال نا تو با ژنر ال های امر یکا (ژنر ال :هوایی - ژنر ال لیزر ژنر ال هلی کو پتر -) و ژنر ال اسر ا ئیل
ژنر ال چین ( ژنر ا ل زمینی -ژنر ال اتمی ) با ژنر ال کر ه شمالی و ژنر ال رو سیه
اگه مو افق یا مخالف بو دید نظر اتتو ن رو بگید .
باید با یک محدودیاتایی هم روبرو باشه! اینجوری یک جورایی جالب نیست!
ایران با روسیه بیشتر هماهنگ میخوره!
نه اینکارو نکنید جون بعضیها خیلی قدرتشون زیاد میشه مخصوصا امریکا و چین
اما اتحاد رو در هنگام جنگ ایجاد کنید یعنی ژنرال های هر تیم بتونن نیروهاشون رو به همدیگه بدن یعنی اگه ژنرال امریکا با جنرال چین تو یه تیم باشه بتونه از نیروهایی که چین در اختیارش میزاره استفاده کنه و اونارو حرکت بده
اینجوری خیلی بهتره
یا اینکه بتونن به هم کمک مالی کنن
اما اونجوری یه مقدار زیادی بی مزه میشه اخه نقاط ضعف ژنرال ها خیلی کمتر میشه و دیگه قدرت های هر ژنرال مثل قدیم خاص نیست
راستی من در این مد های ریبونی که نصب کردم یه سری تانک های جدیدی دیدم که برد زیادی رو میزدن که خیلی کیفیت بازی رو می اورد پایین و بازی رو بیمزه میکرد مپ ها هم کوچیک بود و ا%u
Last edited by tapesh95; 10-09-2009 at 16:51.
یکی به من کمک کنه وقتی مود ایران را می ریزم این ارور serios error نمی ذاره بازی کنم و اصلاً نمی ذاره بازی run بشه
وقتی بازی می کنم و به یک مرحله خاص از بازی می رسم یک دفعه این پیغام serios error می یاد و از بازی خارج می شه
مود ایران را هم که نصب می کنم باز با یک همچین پیغامی مواجه می شم دارم کلافه می شم
بر ای اینکه این کار های که شما گفتید به بازی اضا فه کنیم نیاز به نو شتن یک بر نا مه جدید بر ای بازی که نیاز به وقت بسیار زیا دی داره چو ن در بازی ژنر ال سیستم فقط می تو نه از یک ژنر ال دستور بگیره یعنی در آن و احد دو نفره نمی تو نند به یک تیم دستور بد ند شدنیه ولی وقت بر ه انشا ء الله آینده ...
در این مدلی که من می گم شما اگه تیم اسر ا ئیل با شید در کار خانه پول سازی (در آمد ) یک بار با سا خت یک کا ر خانه پو ل صا حب مثلا تنها یک بلدوزر امر یکا می شید چو ن او ن با شما متحده و بلعکس و چو ن حر یف هم می تو نه با متحدش مثلا ایر ان با سو ریه اتحا د کنه و در آن و احد تنها دو تیم با هم متحد میشند نه بیشتر پس تو ازن بر قرار ه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)