علامت زرد پایین ننشانه مشکا در پورت ارائه شده است . فایر والت را تنظیم کردی یا خیر ؟ از کدام شرکت adsl را گرفتی شاید پورت هات را بسته است. اگر می توانی لینک تورنت را بزار چک کنیم.
همچنین ترکر ها به شما وصل هستند؟
علامت زرد پایین ننشانه مشکا در پورت ارائه شده است . فایر والت را تنظیم کردی یا خیر ؟ از کدام شرکت adsl را گرفتی شاید پورت هات را بسته است. اگر می توانی لینک تورنت را بزار چک کنیم.
همچنین ترکر ها به شما وصل هستند؟
ali_manutd_2007 جان تورنت شما سیدر نداره حتی با بهترین تنظیمات هم نمیتونی بیشتر از اون دانلود کنی مګه اینکه سیدر براش پیدا بشه
موقع دانود تورنت مشخصات تورنت از جمله تعداد سیدر و peers\leechers رو می نویسن و تورنت هایی که سیدر زیادی ندارن ( بخصوص در سایت های عمومی تورنت ) رو نباید دانلود کرد و بهتر برای اینکه این مشکلات پيش نیاد همیشه دنبال تورنت هایی با سیدر بیشتر باشین
همچنین بعد از باز کردن برنامه ی تورنت و باز کردن فایل تورنت از داخل خودب برنامه ی تورنت هم مشخصات و تعداد seeder\peers رو چک کنین .
اون علامت زرد میتونی بخاطر نبود سیدر و دانلودر کافی باشه ، معمولا علامت قرمز نشون دهنده ی بسته بودن پورت و اونجور مشکلات هست .
در راهنمای utorrent چیزی در مورد "اون علامت زرد میتونی بخاطر نبود سیدر و دانلودر کافی باشه" پیدا نکردم.
در ضمن احتمال اینکه ترکر ها به خاطر نبود پورت نتونستن وصل شوند و تعداد اتصالات کم است وجود دارد .
با تشكر از راهنمايي دوستان . راستش من زياد وارد نيستم . اينم اولين چيزيه كا دارم داونلود ميكنم . فكر كنم لينكش اين باشه :
در ضمن ، قسمت پورت رو هم مرتب چك كردم . مرتب پيغام زير رو ميده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Port 33770 does not appear to be open.
هر چي گشتم توي سايت پورت مخصوص مودم رو توي ليستش پيدا نكردم . اينترنت رو از شهراد گرفتم . مودمم هم TD-8841 TP-LINK هست .
سلام
من دانلود یکی از فایلام تموم شد .الان داره فایل رو اپلود میکنه.میخوام ببینم راهی هست که با همون سرعتی که دانلود میکردم اپلود کنه؟
هیچ وقت آپلود با سرعت دانلود برابری نمی کنه سرعت آپلود خیلی زیاد باشه همون 10kb/s هستش برادر...
سایت ارور داد دوبار فرستاده شد . ببخشید
Last edited by zed2; 06-01-2008 at 19:22. دليل: تکرار
بستگی به سرعت ارسالی که isp گذاشته و ترافیک ارسال و نیاز دیگران است.
اگر می خواهی با سرعت بیشتر بفرستدی می توانی تعداد اسلات های ارسال را تغییر بدی شاید نتیجه داد .
اگر می خواهی سرعت ارسالت را بدانی به سایت speedtest.net برو تست کن تا سرعت دریافت و ارسال را نشان بدهد.
عجب موشی!!!!! لینک بامزه ای بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددنبال مودمت گشتی تو سایت تا بفهمی چگونه پورت را معرفی کنی یا دنبال پورت؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایروال را هم تنظیم کردی یا نه؟
از بخش اینترنت و شبکه در بخش adsl بپرس ببین اینترنت شهراد پورت هاش بازه یا بستس.![]()
سلام
دو تا سئوال داشتم یکیش اینه که اینجا اگه دنبال تورنت خاصی بودیم و پیداش نکردیم تقاضا داد
دیگه اینکه در شهر ما فقط یه شرکت اینترنت adsl می فروشه ومیگه نماینده pars online با پهنای 128 از مسئولش در مورد باز ودن پورت تورنت پرسیدم اطلاعی نداشت(نمی دونست تورنت و اصلا p2p چیه) می خواستم از دوستان بپرسم pars online پورتهاش بازه یا نه
قبلا لیز لاین داشتم که خیلی عالی بود ولی حالا با 128 نمی دونم همون کارایی رو داره یا نه؟
ممنون از همه عزیزان
دوست عزيز
من تو كرج از پارس آنلاين استفاده ميكنم و مشكلي نيست و پورتها بازند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)