لطفا بيشتر توضيح بده![]()
لطفا بيشتر توضيح بده![]()
مپ های خود بازی واسم تکراری شده !
چند تا مپ خوب بذار ! محیطش بزرگ باشه!
راستی هیرو های جدید هم میشه وارد بازی کرد ؟ اگر میشه چند تا هم هیرو بذار !
ممنون دوست عزیز !
در کنار این چیزهایی که گفتین یه سری مطالب جالب هم مجود داره1-item های باگ(که میشه از اونها استفاده غیر عادی کرد)وجود داره..مثلا flameبرای آنتی میج.ترال(هر دو در تیم یک)و blue dagonبرای doom bringerکه که با داشتن این آیتم ها باختن با این هیر ها واقعا غیر ممکن است2-بهترین هیروها:تیم دو:venomanser.doom bringer.sand king.lord of avernus.mediusa.brooth mather.تایت هانتر و گرگ...تیم یک:anti mage.venjeful.thral.raasta.orge magi ,و چند هیرو دیگه که الان یادم نیست.3-یه نکته جالب دیگه اینکه هر آیتم ترکیبی به نوعی یکی از levelهای یک هیرو دیگه است
اینای که گفتی قبول ولی 10درصد از بازی وابسته به هیرو 90درصد مربوط به مج بودن بازیکنا و نحوه بازیشونه مثلا روگه نایت قویه ولی اگه کسی باهاش بلد نباشه بازی کنه راحت میمیره یا ویچ داکتر و...![]()
ایراد از لینکش بود درستش کرد راستی بازی دیشبو داشتیم میباختیم ولی ییههو بردیم![]()
راستی نظرتون در مورد این آیتما برای بریستل بک چیه وانگارد آنخ سنگویاشا آواتور![]()
![]()
لطفا اینگونه اسم ها را انگلیسی تایپ نمایید.
لينكو نميگم. مشكلي كه توي اجراي ريپليها دارمو ميگم. (واسه اينكه سه چهار بار lvl6 من گرفت و مهمتر هيروي تو خيلي قوي شده بود)
راستی نظرتون در مورد این آیتما برایBrestelback چیه Vengard -َAng- Sanga and yasha-ا avatar
مشكلت همين بود؟Agha Mohsen![]()
Last edited by pouya_virangar; 12-06-2007 at 14:14.
من يه مشكل توي ريپلي هاي كه توي سايتهاي ديگه دانلود ميكونم دارم:
وقتي كه ميخواي اجراش كني نوشتها سياه شده.لطفا كمك كنيد.
با تشكر
امضا" جواب جواب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)