تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 212 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان،اگه امکانش هست یکی از بچه ها که از این شرکت سرویس داره جواب سوالات منو بده ؟ 1)این شرکت واسه ارائه سرویس از پورتای کدوم شرکت استفاده می کنه؟(مرکز ما تحت پوشش پیشگامان نیستش و کیفیت سرویس آسیاتک هم تو مرکز ما خوب نیست) 2)سرعت دان استرم و اپ استریم سرویس 16 مگ این شرکت روی چند بسته می شه؟ 3)وضعیت پینگ و پکت لاس این شرکت چطوریه؟با تشکر

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان،اگه امکانش هست یکی از بچه ها که از این شرکت سرویس داره جواب سوالات منو بده ؟ 1)این شرکت واسه ارائه سرویس از پورتای کدوم شرکت استفاده می کنه؟(مرکز ما تحت پوشش پیشگامان نیستش و کیفیت سرویس آسیاتک هم تو مرکز ما خوب نیست) 2)سرعت دان استرم و اپ استریم سرویس 16 مگ این شرکت روی چند بسته می شه؟ 3)وضعیت پینگ و پکت لاس این شرکت چطوریه؟با تشکر
    1.هم آسیاتک و هم پیشگامان ، بیشتر آی پی هاشم ماله پیشگامانه
    2.پورت ربطی به پهنای باند نداره
    3. پینگش در حالت فست بین 110 تا 125 هست ، درسته عالی نیست برای یه گیمر و باید مثلا بین 90 تا 100 باشه ولی من باهاش بتلفیلد 5 میزنم و راحت بازی می کنم بخصوص که من همیشه تو هواپیمام تو بازی مشکلی ندارم .
    Mode: ADSL2+
    Line Coding: Trellis On
    Status: No Defect
    Link Power State: L0
    Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 10.6 16.0
    Attenuation (dB): 24.0 9.4
    Output Power (dBm): 19.5 12.8
    Attainable Rate (Kbps): 22372 2246
    Rate (Kbps): 16383 1535
    MSGc (number of bytes in overhead channel message): 54 11
    B (number of bytes in Mux Data Frame): 254 43
    M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 1
    T (Mux Data Frames over sync bytes): 2 4
    R (number of check bytes in FEC Data Frame): 0 0
    S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.5377 0.9860
    L (number of bits in PMD Data Frame): 3794 357
    D (interleaver depth): 1 1
    Delay (msec): 0 0

3. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

1.هم آسیاتک و هم پیشگامان ، بیشتر آی پی هاشم ماله پیشگامانه
    2.پورت ربطی به پهنای باند نداره
    3. پینگش در حالت فست بین 110 تا 125 هست ، درسته عالی نیست برای یه گیمر و باید مثلا بین 90 تا 100 باشه ولی من باهاش بتلفیلد 5 میزنم و راحت بازی می کنم بخصوص که من همیشه تو هواپیمام تو بازی مشکلی ندارم .
    با تشکر فراوان، شما سرویستون 16 مگ هستش؟ خط شما تا 22 مگ کشش داره، سرویس 16 مگ بگیریم درخواست بدیم بالاتر نمی بندن؟پکت لاس هم ندارید؟تو منطقه ما پیشگامان سرویس نمی ده ، پس رو آسیاتک می بندن درسته؟ اینم بگم که کیفیت اسیاتک تو مرکز ما داغونه؟کیفیت دیده بان که مثل آسیاتک نمی شه؟ با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با تشکر فراوان، شما سرویستون 16 مگ هستش؟ خط شما تا 22 مگ کشش داره، سرویس 16 مگ بگیریم درخواست بدیم بالاتر نمی بندن؟پکت لاس هم ندارید؟تو منطقه ما پیشگامان سرویس نمی ده ، پس رو آسیاتک می بندن درسته؟ اینم بگم که کیفیت اسیاتک تو مرکز ما داغونه؟کیفیت دیده بان که مثل آسیاتک نمی شه؟ با تشکر
    بالاتر میبندن منتها تلفن واسه من اگه زنگ میخوزه خط ریبوت میشه همین 16 خوبه
    نه اصلا لاس ندارم
    بله اسیاتک
    مشخص نمی کنه چجوری در بیاد ولی الان شرایط کلی دیده بان خیلی باثبات شده در حالی تا چند هفته قبل خیلی نوسانی بود و افت سرعت داشتم

6. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بالاتر میبندن منتها تلفن واسه من اگه زنگ میخوزه خط ریبوت میشه همین 16 خوبه
    نه اصلا لاس ندارم
    بله اسیاتک
    مشخص نمی کنه چجوری در بیاد ولی الان شرایط کلی دیده بان خیلی باثبات شده در حالی تا چند هفته قبل خیلی نوسانی بود و افت سرعت داشتم
    من اون چنان اهل دانلود نیستم،اینکه پینگم پایین باشه و پکت لاس نداشته باشم واسم عالیه،در کل کیفیت واسم مهمه .قدیما های وب داشتم که کیفیتش آشغال بود،همش پکت لاس داش. بین دو تا سرویس موندم،یکی شبدیز یکی هم دیده بان، به نظر شما کدومو بگیرم؟ یک سوال دیگه هم داشتم اینه که تو دیده بان سرعت همه سرویسا تا جایی که خط بکشه بازه ؟ مثلا" اگه از دیده بان 4 مگ هم بگیرم واسم رو 16 می بندن؟ با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من اون چنان اهل دانلود نیستم،اینکه پینگم پایین باشه و پکت لاس نداشته باشم واسم عالیه،در کل کیفیت واسم مهمه .قدیما های وب داشتم که کیفیتش آشغال بود،همش پکت لاس داش. بین دو تا سرویس موندم،یکی شبدیز یکی هم دیده بان، به نظر شما کدومو بگیرم؟ یک سوال دیگه هم داشتم اینه که تو دیده بان سرعت همه سرویسا تا جایی که خط بکشه بازه ؟ مثلا" اگه از دیده بان 4 مگ هم بگیرم واسم رو 16 می بندن؟ با تشکر
    من به شما پیسنهاد نمیکنم این شرکت رو فقط اگر برای دانلود میخواید از این شرکت بگیرید وگرنه از هر شرکتی به غیر از اینجا بگیرید بهتره

9. این کاربر از misagh1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پکت لاس که ندارم چون بالاخره اینام شرکتن حلبی سازی که نیستن همین جوری نت بدن چون اول از همه خودشون بیچاره میشن وقتی مشتری بپره ، من کاربر حرفه ایم ینی خیلی چیزا استفاده می کنم فقط تلگرام و این حرفا نیست تا الان مشکلی نداشتم که بخوام عوض کنم یعنی منظورم اینه اختلال داشته بخصوص از اول 98 ولی به نقطه تخلیه نرسیدم هنوز ...
    نمی تونم دقیق بگم کدومو بگیر شبدیزم سروکو هست و افت سرعت داره ولی دیده بان رو میخوای یه تست بکن بازم قطعی نمی تونم بگم چون ممکن بد در بیاد بخصوص اینکه شاید شما بخوای سرعت پایین بگیری
    نه باز نیست همون سرویس خریداری شده هست

تست همین الان با کارلسروهه- جنوب غربی آلمان
    16 مگابیت

Last edited by George Shelly; 30-11-2019 at 22:05.

11. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من به شما پیسنهاد نمیکنم این شرکت رو فقط اگر برای دانلود میخواید از این شرکت بگیرید وگرنه از هر شرکتی به غیر از اینجا بگیرید بهتره
    این حرفم درست نیست چون شرکتا اکثرا مثل هم هستن الان پارس رو ببین همه دارن تخلیه می کنن به نظرم از رو اسم حرف نزنیم بهتره اینم بالاخره شرکته نمیاد کاری کنه که کاربراش تخلیه کنن بگیر نگیر داره اینجوری منطقی تره بگیم ولی بازم میل خودش هست ..
    من همین الان تو خونه شاتلم دارم هر تستی اگه کسی خواست بگه بگیرم مقایسه کنم با دیده بان واقعا تفاوت خیلی خاصی نیست که متمایزنش کنه یکم پینگش بهتره ولی امتیاز خاصی نداره .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این حرفم درست نیست چون شرکتا اکثرا مثل هم هستن الان پارس رو ببین همه دارن تخلیه می کنن به نظرم از رو اسم حرف نزنیم بهتره اینم بالاخره شرکته نمیاد کاری کنه که کاربراش تخلیه کنن بگیر نگیر داره اینجوری منطقی تره بگیم ولی بازم میل خودش هست ..
    من همین الان تو خونه شاتلم دارم هر تستی اگه کسی خواست بگه بگیرم مقایسه کنم با دیده بان واقعا تفاوت خیلی خاصی نیست که متمایزنش کنه یکم پینگش بهتره ولی امتیاز خاصی نداره .
    همه چیز به تست نیست که دوست عزیز
    به ثبات ربط داره
    الان منم شاتل دارم توییچ و یوتوب همه در هر ساعت همه روز هفته میتونم 1080 نگاه کنم بدون لگ
    ولی این شرکت یک روز خوبه دو روز بده شبا که تک کانکشن خراب میشه فقط می تونم 720 ببینم

این شرکت ثبات نداره فقط به درد دانلود میخوره

14. این کاربر از misagh1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام من می خوام سیم کشیم رو عوض کنم بنظرتون کدوم سیم رو بخرم
    سیم مخایراتی فیل دار
    یا سیم کت ۶ فویلدار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •