اصلا نداره اسم وای فای تو مخفی کن
اصلا نداره اسم وای فای تو مخفی کن
سلام ممنون بابت جواب عزیز شمام همین مودم دارید ممنون میشم آی دی تلگرام تو لطف کنی چند تا سوال مزاحمتون بشم
Last edited by mohammadgh6; 28-08-2017 at 14:13.
اینترنت من خیلی داغون شده. 10 دقیقه وصل 2 دقیقه قطع.
چند بار هم زنگ هم زدم پشتیبانی قراره یک نفر رو بفرستند ولی تا حالا که نفرستادند.
اصلا قابل استفاده نیست . یک فایل 400 مگی که میخوام دانلود کنم 3 - 4 بار قطع و وصل میشه
لطفا اگر دوستان دیگه هم این مشکلات رو دارن اطلاع بدن چون من تا 6-5 روز آینده میخوام از مبین نت سرویس بگیرم
این جور مشکلات معمولا مقطعی است و مربوط به منطقه میشه
یعنی اینکه ممکنه یه منطقه از شهر این مشکل رو داشته باشه و منطقه ای دیگه با کیفیت بسیار بالاتری باشه
در کل مثل شبکه موبایل هست که یه منطقه خوب آنتن میده و یه جا اصلا آنتن نمیده
و ترجیحا یا مودم کسی رو بگیرید و قبلش امتحان بکنید یا موقع تحویل مودم چندین تست بگیرین تا از سرعت و کیفیت مطمئن بشید
سلام من ای دی اس ال صبانت داشتم طرح هاش بد نبود ولی چون شبانه نداشت و طرح تخفیفی روزانه هم نداشت که مناسب من باشه من مصرفم خیلی زیاده حد اقل ماهی 50 گیگ تا 400 گیگ!! جمع آوری کردم از صبا و مودم وایمکس مبین نت داشتم از قبلا . که اون موقع 128 داشت م از مبین که خیلی افتضاح بود سرعتش!! 15 تا 30 کیلو دانلودش!! بود
الان یک هفته اش دوباره امدم وایمکس مبین گرفتم با سرعت 4 مگ که تا 600 کیلو هم سرعت دانلودشه و خیلی بهتره شده ولی قطعی و وصلی کمی داره و در وبی گردی هم سرعت بارگذاری صفحات کم و زیاد میشه ... اینهاش برطرف بشه خوبه .
** فقط برام سواله که ساعت شبانه اش از چند شروع میشه از 1 تا 7 ؟؟ محد ودیت شبانه داره الان؟ قبلا که از 3 تا 7 بود!!
مشکل من تا حالا حل شده برای اینکه بقیه دوستان هم استفاده کنند :
فرم ور مودم رو یک نسخه به عقب برگردوند و مشکل کامل حل شد.
نکته اینکه سرعتم هم بهتر شد و پایداری 100% شد.
چطوری یه نسخه برگردیم عقب؟
شبانه 1 تا7 هست و محدودیت هم نداره
البته این تاپیک TD lte هست و باس تو بخش وایمکسش مطرح میکردی![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)