تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 755 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه مطمئني كه چرخ دنده ها رو درست بستي، درام روي Blade گير ميكنه و نميچرخه و چون موتور 1006 ضعيفه، نميتونه گير رو رد كنه. اگه توي PDF شارژ آقاي سناتور رو دقيق بخوني، ميبيني نوشته كه بعد از تميز كردن Blade با دستمال كتان و الكل ايزوپروپيل، سطح Blade و درام رو با پودر مخصوص نرم كنيد (اين پودر تو ايران نيست، منم خودم مستقيما از آمريكا خريدم).
    lol، ببخشيدا، ولي اونجايي كه گفتي گيريس نداشتي و يكم بهش روغن زدي، خيلي جالب بود ، مرد حسابي، اون گريس هاديه، جريان برق رو از خودش رد ميكنه، چي چي زدي به اون كارتريج بدبخت؟ (البته اين گريس هم توي ايران نيست و توي 99% موارد گريس خود كارتريج كافيه و نميخواد استفاده كني)
    نظر منو ميخواي، كارتريج رو بنداز دور، برو يكي ديگه بخر، چون كارتريج فابريك رو بدي دست اين شارژ كارا، داغونش ميكنن، چه برسه كارتريجي كه يه بار شما داغونش كردي
    جالبه واقعا LOL راست میگی!
    ولی خوب این همه خلق الله دارن ازین پرینتر استفاده میکنن! و شارژ میکنن بارها استفاده میکنن ازش. دیدم نوشته بود conductive grease خوب پس شارژ کارا با چی این کارا را رو میکن؟! اون PCR cleaner از کجا میارن؟!

یجاش نوشته:
    Coat the new/cleaned wiper blade with your preferred lubricant
    خوب من چی بزنم چی چی رو ترجیح می دم؟!

خلاصه بگم من به راه افتادنش خوش بینم با همه این مصائب! اگه نشد پرینتر رو رد میکنم کلا میرم یه brother می خرم!
    Last edited by Masoud.Neshat; 07-02-2009 at 06:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه شارژ كارا، اكثرا اين PDF رو نخوندن. هرچند اگه ميخوندن هم فرق زيادي نميكرد؛ چون شارژ كردن اين جماعت يه جور كار غريزي و اوستا شاگردي است و اصلا نميدونن پرينتر چي هست و يكيشون هم تاحالا نه اينترنت ديده، نه پرينتر (يعني با پرينتر كار نكرده)
    وقتي شارژت همينطوري ديمي باشه، كارتريج رو اصلا تميز نميكني كه بعد نياز به پودر مخصوص درام و Blade داشته باشي، پس تا 3 - 4 بار نياز به استفاده از پودر نداري (البته معمولا همون بار اول كارتريج رو داغون ميكنن و كار به دفعه هاي بعد نميكشه!)
    گريس هادي هم اگه پاكش نكني، توي كارتريج 1200 و 1300 ديدم كه تا 10 بار شارژ هم نياز به گريس كاري نيستش
    شما كافي بود با يه دستمال نخي (مثل دستمال عينك كه پرز نميده) و يكم آب، PCR رو تميز كني؛ توي كارتريج هم بايد با دمنده تميز كني. اصولا تميزي توي شارژ كارتريج، خيلي مهمه. بعد هم به دستمال نخي و آب (البته الكل ايزوپروپيل بهتره) Blade و Dr. Blade رو تميز ميكردي. ولي بعد از تميز كردن اينا، حتما بايد پودر مخصوص درام بهشون و درام بزني كه درام روي Blade گير نكنه. منم اولين باري كه شارژ كردم، دقيقا با مشكل تو مواجه شدم، كارتريج 1200 رو انداختم توي پرينتر، قرررررررررررررررررچ صدا كرد و وايساد؛ منم ... به خودم، گفتم پرينتر سوخت! ولي ديدم درام نتونسته روي Blade بچرخه. يه بازو بست كردم كارتريج رو، درست شد. ولي از دفعه هاي بعد فهميدم كه پودر لازمه.
    به نظر من اگه Brother كاري، همين امروز برو يه Brother بگير و خودتو راحت كن.

3. این کاربر از nima1394 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    میخوام یه پرینتر رنگی بخرم
    برای چاپ عکس و اینجورچیزا..برای یکی از دوستان
    قضیه حیثیتی هم هست
    ممنون میشم قیمتشون رو هم بزنید
    چی شد کسی به ما معرفی نمیکنه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم در مورد خرید پرینتر Brother MFC-885 CW - MFC-990 CW راهنمایی بفرمائید که از کجا میتوانم تهیه کنم و قیمتش چند است .
    راستی بغیر از موارد فوق پرینتر 4 کاره دیگری میشناسید که تلفن بی سیم هم داشته باشه.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چی شد کسی به ما معرفی نمیکنه ؟؟؟
    شما هر پرينتر جوهر افشان hp زير 100 تومن بخري (البته فكر نميكنم بالاي 100 تومن اصلا داشته باشه)، كيفيت چاپ عكسش روي گلاسه و كاغذ هاي مخصوص پرينت جوهر افشان، توپه

داره خودمونی میشه raminrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آخه شارژ كارا، اكثرا اين pdf رو نخوندن. هرچند اگه ميخوندن هم فرق زيادي نميكرد؛ چون شارژ كردن اين جماعت يه جور كار غريزي و اوستا شاگردي است و اصلا نميدونن پرينتر چي هست و يكيشون هم تاحالا نه اينترنت ديده، نه پرينتر (يعني با پرينتر كار نكرده)
    وقتي شارژت همينطوري ديمي باشه، كارتريج رو اصلا تميز نميكني كه بعد نياز به پودر مخصوص درام و blade داشته باشي، پس تا 3 - 4 بار نياز به استفاده از پودر نداري (البته معمولا همون بار اول كارتريج رو داغون ميكنن و كار به دفعه هاي بعد نميكشه!)
    گريس هادي هم اگه پاكش نكني، توي كارتريج 1200 و 1300 ديدم كه تا 10 بار شارژ هم نياز به گريس كاري نيستش
    شما كافي بود با يه دستمال نخي (مثل دستمال عينك كه پرز نميده) و يكم آب، pcr رو تميز كني؛ توي كارتريج هم بايد با دمنده تميز كني. اصولا تميزي توي شارژ كارتريج، خيلي مهمه. بعد هم به دستمال نخي و آب (البته الكل ايزوپروپيل بهتره) blade و dr. Blade رو تميز ميكردي. ولي بعد از تميز كردن اينا، حتما بايد پودر مخصوص درام بهشون و درام بزني كه درام روي blade گير نكنه. منم اولين باري كه شارژ كردم، دقيقا با مشكل تو مواجه شدم، كارتريج 1200 رو انداختم توي پرينتر، قرررررررررررررررررچ صدا كرد و وايساد؛ منم ... به خودم، گفتم پرينتر سوخت! ولي ديدم درام نتونسته روي blade بچرخه. يه بازو بست كردم كارتريج رو، درست شد. ولي از دفعه هاي بعد فهميدم كه پودر لازمه.
    به نظر من اگه brother كاري، همين امروز برو يه brother بگير و خودتو راحت كن.

سلام دوستان
    فکر نمیکنم توی کارتریج از گریس استفاده بشه اصولا توی مکانیک جاهایی که با پودر سر و کار دارن سعی میکنن که از روان کننده های مایع استفاده نکنن برای اینکه خود این روان کننده ها وقتی با پودر مخلوط میشن باعث کندی و بد کار کردن چرخدنده ها میشن حتی اگر شما به سیستم کاغذ کش پرینتر نگاه کنید اونای که خیلی با کاغذ درگیرن از پودر های روان کننده استفاده میکنن بهجای گریس و اگر شما می خواید پرینتر بعد از شش ماه برگرده پیشتون و دوباره سرویس بشه از گریس توی اونجا ستفاده کنید
    به نظرم حالا که ما توی ایران از این پودرا در دسترس نداریم اگرهم داشته باشیم پول خریدن نداریم بهتره از
    پودر بچه(جانسون خودمون) برای این کار استفاده کنید هر جا رو میخواهید گریس بزنید از این پودر استفاده کنیید فراموش نکنیدبه بلید هم باید بزنید ولی اصراف نکنید
    در مورد دوستمون اول کارتریج را از لحاظ روان بودن خارج از پرینتر چک کنید یک دور درام رو بچرخونید راحت نمی چرخه ولی باید بچرخه اگر قفل کرده باشه به هر علتی از جمله بد مونتاژ شدن نباید اونو توی پرینتر جا بزنید بخصوص
    پرینترای خیلی سریع که ممکنه درایور موتور بسوزه و یا به چرخ دنده ها آسیب بزنه
    راستی این صدمین پست منه فکر نمی کنم براتون جالب باشه ولی برای من بود
    Last edited by raminrt; 07-02-2009 at 11:57.

8. 2 کاربر از raminrt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    فکر نمیکنم توی کارتریج از گریس استفاده بشه اصولا توی مکانیک جاهایی که با پودر سر و کار دارن سعی میکنن که از روان کننده های مایع استفاده نکنن برای اینکه خود این روان کننده ها وقتی با پودر مخلوط میشن باعث کندی و بد کار کردن چرخدنده ها میشن حتی اگر شما به سیستم کاغذ کش پرینتر نگاه کنید اونای که خیلی با کاغذ درگیرن از پودر های روان کننده استفاده میکنن بهجای گریس و اگر شما می خواید پرینتر بعد از شش ماه برگرده پیشتون و دوباره سرویس بشه از گریس توی اونجا ستفاده کنید
    به نظرم حالا که ما توی ایران از این پودرا در دسترس نداریم اگرهم داشته باشیم پول خریدن نداریم بهتره از
    پودر بچه(جانسون خودمون) برای این کار استفاده کنید هر جا رو میخواهید گریس بزنید از این پودر استفاده کنیید فراموش نکنیدبه بلید هم باید بزنید ولی اصراف نکنید
    در مورد دوستمون اول کارتریج را از لحاظ روان بودن خارج از پرینتر چک کنید یک دور درام رو بچرخونید راحت نمی چرخه ولی باید بچرخه اگر قفل کرده باشه به هر علتی از جمله بد مونتاژ شدن نباید اونو توی پرینتر جا بزنید بخصوص
    پرینترای خیلی سریع که ممکنه درایور موتور بسوزه و یا به چرخ دنده ها آسیب بزنه
    راستی این صدمین پست منه فکر نمی کنم براتون جالب باشه ولی برای من بود
    اممممممممم ...
    اقا من نميدونم شما از روي چه منبعي ميگي توي كارتريج گريس بكار نميره، ولي شما اگه به دو طرف Magroller دقت كني، زير بوش هاي دو طرفش يه ماده اي هستش كه اون گريس هادي است و همين آقاي Uninet هم فكر كنم داره ميفروشتش و توي اكثر اين PDF ها هم گفتن يكم استفاده كنين. چون توي كارتريج هم جريان الكتريسته فرستاده ميشه.
    حالا ميخواي شما گريس نزن، من گريس ميزنم
    راستي من متوجه منظور شما نشدم، جايي كه مكانيك با پودر سر و كار داره، از روان كننده استفاده نميكنن.
    پودر توي مخزن تونر هستش و بعد از سوختن، ميره توي مخزن تونر سوخته، گريس هم براي روانتر چرخيدن قطعات روي هم و برقراري جريان الكتريسيته ميزنن، اينا چه ربطي به هم دارن؟!
    البته وقتي يه بابايي كارتريج رو شارژ ميكنه و از هر طرف كارتريج شر شر تونر ميرزه بيرون، بله، حق با شماست. اونجا تونر و گريس باهم مخلوط ميشه و بايد كارتريج رو انداخت دور.

10. این کاربر از nima1394 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه تو این PDF این جاها گفته روان سازی بشن:

Wiper Blade ---> Preferred Lubricant
    PCR ---> PCR Cleaner
    Black holder Side of the PCR shaft ---> Conductive Grease
    Metal Drum Axle ---> Conductive Grease

کجا گفته پودر؟! همون PCR cleaner رو میگین دیگه؟

پس ما دوتا چیز می خوایم که تو ایران نیست و باید از جایگزینش استفاده کرد:
    PCR Cleaner
    Conductive Grease

حالا این رو باید بررسی کرد که:

تو آمریکا و جاهای دیگه دنیا به کنار.مراکز ماشینهای اداری که 20 سال یا بیشتره دارن کار میکنن، از زمان ماشین تایپ های دستی و استنسیل تا الان، که کم هم نیستن، تو مشهد ما هم چندتا هست، مثل ماشینهای اداری حسن پور، hasanpourco.com و hsoon.ir ، و این ها در روز از دستگاههای 100 تومنی من گرفته تا دستگاههای خفن چند میلیونی تکثیر رو شارژ و سرویس میکنن، بجای این دوتا از چی استفاده میکنن ؟ سوال اینه.

ضمنا کی گفته Electrically Conductive Grease شاید منظور مثلا Thermally Conductive Grease باشه؟! یا چیز دیگه!
    ضمنا تو صنعت برق برای ساخت تابلوهای فشار متوسط به بالا از گریس هادی برای اتصال شمشهایی که جریان بالا ازشون میگذره استفاده میشه و تو ایران موجوده!

ضمنا در مورد BLOWER کسی کمک نمیکنه؟
    Last edited by Masoud.Neshat; 07-02-2009 at 15:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان مي خواستم در مورد زير من را راهنمايي كنند

من حدود 5-6 سال پيش يك پرينتر جوهرافشان اپسون مدل stylus 480 'گرفتم

1)ايا براي اين پرينتر هنوز كارتريج پيدا مي شه ؟
    2)چون هدش تقريبا مرخصه . ايا ميشه اون را تعويض كرد ؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه تو این PDF این جاها گفته روان سازی بشن:

Wiper Blade ---> Preferred Lubricant
    PCR ---> PCR Cleaner
    Black holder Side of the PCR shaft ---> Conductive Grease
    Metal Drum Axle ---> Conductive Grease

کجا گفته پودر؟! همون PCR cleaner رو میگین دیگه؟

پس ما دوتا چیز می خوایم که تو ایران نیست و باید از جایگزینش استفاده کرد:
    PCR Cleaner
    Conductive Grease

حالا این رو باید بررسی کرد که:

تو آمریکا و جاهای دیگه دنیا به کنار.مراکز ماشینهای اداری که 20 سال یا بیشتره دارن کار میکنن، از زمان ماشین تایپ های دستی و استنسیل تا الان، که کم هم نیستن، تو مشهد ما هم چندتا هست، مثل ماشینهای اداری حسن پور، hasanpourco.com و hsoon.ir ، و این ها در روز از دستگاههای 100 تومنی من گرفته تا دستگاههای خفن چند میلیونی تکثیر رو شارژ و سرویس میکنن، بجای این دوتا از چی استفاده میکنن ؟ سوال اینه.

ضمنا کی گفته Electrically Conductive Grease شاید منظور مثلا Thermally Conductive Grease باشه؟! یا چیز دیگه!
    ضمنا تو صنعت برق برای ساخت تابلوهای فشار متوسط به بالا از گریس هادی برای اتصال شمشهایی که جریان بالا ازشون میگذره استفاده میشه و تو ایران موجوده!

ضمنا در مورد BLOWER کسی کمک نمیکنه؟
    بعلی منظور هادی حرارتی هست نه هادی الکتریمی.اگر قرار بود هادی الکتریکی باشه،کل مجموعه درام و حتی شاید کل کارتریج رو تحت تاپیر قرار می داد.پودر به جای چسبیدن به درام جذب گریس میشد یا مثلا میدان الکتریکی گریس باعث تخلخل در عملکرد درام می شد.
    اصلا برای همین هم از چرخدنده پلاستیکی استفاده شده به جای چرخدنده فلزی(هزینه تولید این نوع چرخدنده مارپیچ به روش تزریق پلاستیک بیشتر از تولید اون از فلز به روش های معمول است.)

Blower های موجود در ایران همگی چینی و یکبار مصرف هستند.شاید اگر بتونین یک کمپرسور سایز کوچک خوب(دقت کنین،خوب) پیدا کنین خوبه.وگرنه از همون بدنه خودکار بیک و نیروی انسانی برای تولید باد استفاده کنین.(فوت کنین)

14. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •