چه شما تاون هال يك باشي چه ده براي لوت زدن ارچر و بربر جواب ميده.من تا الان كه تاونم نه هست بدون ارچر و بربر با چيزي لوت نزدم.
Sent from my iPad using Tapatalk
چه شما تاون هال يك باشي چه ده براي لوت زدن ارچر و بربر جواب ميده.من تا الان كه تاونم نه هست بدون ارچر و بربر با چيزي لوت نزدم.
Sent from my iPad using Tapatalk
گوبلین چی؟؟؟؟؟
استراتژی شما نوع اتک شمارو مشخص میکنه
همگی نیرو ها کار امد هستن اما در لول و سطح و استراتژی مشخص خودشون
همین گابلین که خیلی ها حتی روی سطح 1 نگه داشتن جزو نیرویی هایی بود که من اول آپ میکردم و عامل پیشرفت من بود .
ببین هر نیرویی تو یه جا کاربرد داره! و همشونم یه نقطه ضعف و قوت هایی دارن!
مثلا گوبلین واسه معدنای بیرون خیلی خوبه! واسه معدنای داخل هم اگه اسپل هیلر ببری و لول گوبلین حداقل پنج باشه خیلی خوبه! چون با مورتار و اینا نمیره روشون اسپل هیل بزنی جونشون پر میشه و میترکونن! ولی پایین باشه باید با جاینت ات بدی و جاینت کتک بخوره و پشت سرش گوبلین بفرستی!
من خودم بشخصه اتک جاینت هم میزدم اما ارچر و بربر رو ترجیه میدم به همه!
خب دلایل من برای اینکه ات جاینت ندم یکی اینه که اگه اسپل هیل نداشته باشی جاینتات کاره چندانی نمیتونن بکنن!حتی لول شیش! واسه همین باید هیلر هم کنارش بسازی که اونم یه رب وقت میبره! جدای از این حساب که بکنی ات جاینت هزینه ش بیشتر از ارچر و بربر میشه! بعد از اون تایم پر شدن کمپ هم بیشتر از ارچر و بربره!
بنظرم اتک جاینت فقط برا دارک خیلی خوبه! وگرنه واسه منی که روزی 5-6 میلیون باید جمع کنم اتک جاینت بدردم نمیخوره چون هم تایمش زیاد تره هم به اسپل و هیلر متکیه !
ولی ارچر و بربر هم هزینه ش کمتره! هم تایمش کمتره! خیلی هم کاربردیه! ولی ضعفش اینه که باید دنبال معدنای پر بگردی که پیدا بشه ! البته مخزن پر هم با ارچر و بربر و اسپل هیل خیلی راحت در دسترسه!
حالا شما میتونین همه ی ترکیبارو امتحان کنین!
ولی از نظر من و خیلیا ارچر و بربر بهترین ترکیب برای لوته! البته ممکنه برا بعضیا ترکیبای دیگه مفید تر باشه! بستگی به خودت داره!
اره . ولی نمیتونی دهکده های قوی رو بزنی ، هر وقت دیدی تاون هال 8 داره و دیفنساش آپدیته در صورتی اتک بده که معدناش پر باشه ، چون رسیدن به مخزن منابع که معمولا توی مرکز دهکده قرار داره کار مشکلیه -
میدونی چه وقتایی معادن طرف پره و چه وقت خالی؟؟
دادا من ثبت نام که کردم این ایمیل اومد برام از گوگل والت
hi
you're receiving this email because we're been unable to verify the information on your google account, during either your recent sign-up or update of your account information. As a result, your account has been temporarily suspended and you're currenly unable to place orders using google wallet.
google wallet powers payments across google services,including google play,youtube and google drive,as well as great care in the protection of our customers' informations and the security of google wallet.
to remove this suspension fill out this form :
to ensure the safety and security of your account and avoid, plase provide the requested documentation.
thank you ............
انگلیسیم بد نیست ... گفته که اطلاعاتم کامل نیست و حسابم رو معلق کردن و باید فرمی که یه لینک داده بهم رو پر کنم تا حسابم از حالت معلق بیرون بیاد!
خب من که شهروند امریکایی نیستم! شما خودت چه اطلاعاتی رو وارد کردین؟
Last edited by jamal9; 16-04-2015 at 11:56.
استراژی و آموزش حمله با آرچ و بربر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هیچ وقت نتونستم با بربر ارتباط خوبی برقرار کنم با اینکه همه ازش راضین تنها زمانی که ازش استفاده کردم زیاد وقتی بود که یک هفته ای روی بوست بود و قیمیت ارزون شده بود!
ترکیب همیشگیم 10 تا جاینت 5 + 5 تا جاینتم توی کلن کستل + 90 تا ارچر +6تا والبرکر+40 تا گوبلین و 3 تا هیل اسپل.
سیستمم اینجوریه که اول جاینتا میرن دیفنس رو خراب میکنن بعدش ارچر و کینگ و وقتی راه برای استوریج ها باز شد گوبلین رو میفرستم داخل با یکی هیل که برن خالی کنن!
اینجوری حتی اگه ایکس بو هم داشته باشه من لوت میکنم.
خیلی هم راضی ام
تو این سیستم خیلی هزینه میره بالا و باید از حتما از اسپل استفاده کنی
10*2500 / 25000
90*200 / 18000
6*2500/ 15000
3*25000 / 75000
-------------------------
130000 اکسیر که زیاد به صرفه نیست باید دهکده هایی با لوت زیاد بزنی
جاینت 2250 و والبرک 3000 اکسیر میخواد.
وقتی میگیم لوت یعنی نباید زیر 200000 هزار گلدو اکسیر بزنیم و خیلی شده که من تا 500000 تا هم زدم! با اینکه الان 1 ساله از این سیستم استفاده میکنم ولی همیشه اکسیرم بیشتر از گلدمه و لابراتورم یه روزم خاموش نبوده!
نه تنها من بلکه اغلب هم کلنی ها توی تان هال 8 از این مدل استفاده میکنیم و همیشه ام راضی هستیم.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)