سلام . میخواستم بدونم ایا گوشی های سونی اریکسون موقعی که شارژ کامل میشن پیغامی چیزی میدن یا نه.من k750 دارم ولی پیغامی نمیده میخواستم بدون راهی هست که بشه اینکارو کرد.
سلام . میخواستم بدونم ایا گوشی های سونی اریکسون موقعی که شارژ کامل میشن پیغامی چیزی میدن یا نه.من k750 دارم ولی پیغامی نمیده میخواستم بدون راهی هست که بشه اینکارو کرد.
1- با برنامه Setool2lite:با سلام من گوشی سونی اریکسون K750i دارم که متاسفانه لاک کد آن را فراموش کردم لطفا مرا راهنمایی کنید
برنامه رو اجرا کن و دکمه Identify رو بزن و گوشی رو وصل کن(طبق دستورالعملهای برنامه.یعنی گوشی خاموش باشه و هنگام وصل کردن کابل دکمه C روی گوشی رو نگه دار) در سمت چپ کد گوشی رو نشون میده.
2- با برنامه XS:
برنامه رو اجرا کن.گوشی رو وصل کن. از سمت راست گزینه GDFS رو انتخاب کن و دکمه Phone Lock رو بزن.در سمت چپ کد رو نشون میده.
سلام ببخشید که می خوام یک سوال ابتدائی بپرسم. خواهش می کنم یه راهنمائی بکنید
آیا کاور گوشی مدل z550 به طور کامل عوض میشه یا اینکه فقط درب باطری و قسمت جلوی گوشی کاور یدکی داره و همچنین آیا این مدل منوی فارسی داره یا نه؟
خیلی ممنون از اینکه جواب میدید!
بله یه لحظه یه پیغام میده بعدش علامت باطری ثابت میشه
سلام . رم گوشی 1 گیگ w810i من مشکل داره . مشکل اینه که من هر فایل یا آهنگی که تو رم اون میریزم بعد از قطع کابل USB فایل یا آهنگی که ریختم اجرا نمیشه ولی تو حافظه داخلی گوشی اجرا میشه . در ضمن وقتی یه پوشه تو رم گوشی درست میکنم یه سری فایل ناشناخته توش هست -وقتی هم از کامپیوتر یه پوشه درست میکنم وقتی تو گوشی میرم اون پوشه نیست ولی حافظه پر میشه.رم رو یه بار فرمت کردم ولی نشد که...
منم این مشکل رو دارم به نظر من ایراد از نوع مموریه
با یه مموری دیگه امتحان کن ببین درست میشه
موفق باشید
سلام
من گوش ام رو فلش کردم ولی بعد از فلش مو قع ارسال فایل با بلوتوس سرعت ارسالش خیلی کم شده و شبیه انفراد شده
فکر کنم اشکال از gdfs باشه
لطفا کمکم کنید واجبه
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
10 -15 تا برنامه جاوا نصب کردم که گوشیم هنگ کرد البته فکر کنم یکی از برنامه ها ویرووس داشت .
بعد هرکاری کردم که اونارو پاک کنم نشد .مستر ریست کردم .حالا روشن میشه اما عکس دسکتاپ گوشیرو ناقص نشون میده منو هاروهم هیچ کدوم رو نشون نمیده درهمه حالات همون عکس ناقص رو نشون میده .
یه بامرام پیدا میشه راهنماییم کنه؟
فوری لطفا
سلام دوستان لطفا كمك كنيد
من W810 دارم
زده بودمش به كامپيوتر و بدونه self remove درش آوردم . بعد گوشيم فقط يه صفحه ي سفيد رو كه چشمك ميزد نشون ميداد بعد دادم بيرون فلشش كنه گفت IC فلشش خرابه ما هم IC فلش رو عوض كرديم و فلشش شد و گوشي بالا اومد ... بعد از يكي دو روز وقتي يكي از اشنا ها چند تا اس ام اس پشت سره هم فرستاد كوشي هنگ كرد و بعد خاموش شد . دوباره روشنش كردم . رفتم توي Walkman آهنگ گوش بدم ديدم دوباره هنگ مينه
خلا صه سرتونو درد نيارم دوباره بردمش كه فلشش كنن . اينبار با باكس UN فلشش كرد بعد ديگه كلا روشن نشد
بعد دوباره كه خواست با باكس قبليه كه گوشي با اون روشن شد بزنه تا 99 در صد رفت و error ميداد
گفت ماله منبع تغذيشه .....
حالا واقعا سر در گم شدم بايد چي كار كنم؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)