تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 147 از 181 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

بوسنی هم فکر کنم در این بازی می خواد برای کسب سه امتیاز بیاد
    ( شاید برای ما که رو ضد حمله کار میکنیم خوب باشه )
    اخرین روزای این مربی و اخرین بازی در اولین دوره جام جهانی این کشور دوست دارن امتیاز بگیرن
    ولی جالبه بوسنی در اکثر بازی ها گل دریافت کرده از قبل از جام جهانی تا الان

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وضعیت خیلی خطریه به نظر من .

تیتر های خبری مهم امروز :

پیام تبریک مشکوک سرمربی نیجریه برای مسی!

استفان کشی سرمربی تیم‌ملی فوتبال نیجریه با فرستادن پیامی تولد 27 سالگی لیونل مسی ستاره تیم آرژانتین را تبریک گفته است.
    این در حالی است که که تیم نیجریه به یک تساوی برابر آرژانتین نیاز دارد تا پس از شانزده سال از مرحله گروهی جام‌جهانی صعود کند.

کشی گفت: «من و تیمم تولد مسی را تبریک می گوییم و آرزوی طول عمر برای او داریم.»
    نگاه متفاوت سرمربی آرژانتین به بازی با نیجریه

در تیم ما همیشه نسبت به یک بازیکن مانند مسی وابستگی خاصی وجود دارد. گاهی اوقات باید تلاش کنیم تا از این وابستگی کاسته شود اما این وابستگی همیشه وجود دارد. ما باید تلاش کنیم تا از فشاری که روی مسی هست کاسته شود. ما یک تیم هستیم و همگی باید به یکدیگر کمک کنیم.

انگار سابیا قصد داره به مسی استراحت بده و از بازیکنای جوانتر استفاده کنه !

3. 3 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

اگه به بازیکن های اصلی استراحت بده خیلی سخت میشه ؟!

5. این کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگه به بازیکن های اصلی استراحت بده خیلی سخت میشه ؟!
    خودت چی فکر میکنی ؟

خیلی خیلی داره سخت میشه و من یکی که قلبم داره میاد تو دهنم در ساعات پایانی مانده به بازی . خیلی خیلی استرس دارم .

7. 2 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

یونان هم رفت بالا کاشکی ما هم بریم بالا تیمهای آسیایی همشون چهارم شدن ما موندیم و بوسنی و...............................
    Last edited by FOURTH RETURN; 25-06-2014 at 11:24.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مسی باید برای آقای گلی هم رقابت کنه...امیدوارم نیمکت نشین نشه

10. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم باید بیشتر از همه به بازی خودمون فکر کنیم
    بازی آرژانتین و نیجریه مشخص نیست و فرضا آرژانتین اگه قراره به یه سری بازیکنا هم استراحت بده بازیکنای جایگزین مثل لاوتزی و پالاسیو هم بازیکنای ضعیفی نیستن که تازه مشخص هم نیست اینکه آرژانتین با ترکیب اصلی بازی نمی کنه درست باشه یا نه
    آرژانتین فکر کنم حداقل با اختلاف یه گل دیگه نیجریه رو می بره و مهم ما هستیم که چه نتیجه ای می گیریم

یه نگرانی که من در مورد ایران دارم اینه که توی بازی با آرژانتین هم توی کرنر ها و ضربات آزاد آرژانتین خطرناک بود و اگه یه هدزن تخصصی داشت کار سخت میشد حالا متاسفانه بوسنی فکر می کنم از این لحاظ خطرناکتره و چند تا بازیکن مثل ژکو داره که در این زمینه خیلی خوبن
    یعنی اگه جلوی ضربات آزاد بوسنی بتونیم خوب کار کنیم دیگه از راه دیگه ای اونا سخت می تونن گل بزنن
    در هر صورت این بازی با بازی آرژانتین فرق داره و اینجوری نیست که چون بوسنی بازی هاشو باخته و حذف شده و ما هم مقابل آرژانتین فوق العاده بودیم راحت می تونیم این تیم رو ببریم و کلا بازی خیلی سختیه
    در هر صورت امیدوارم ایران با یه بازی عالی بوسنی رو ببره

12. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

خودت چی فکر میکنی ؟

خیلی خیلی داره سخت میشه و من یکی که قلبم داره میاد تو دهنم در ساعات پایانی مانده به بازی . خیلی خیلی استرس دارم .
    با چند دید میشه به این موضوع نگاه کرد

به مسی فکر نکنم استراحت بده
    مسی خیلی انگیزه داره . بعد از تولدش، عقب نموندن از آقای گلی

شاید نیمه دوم با دیدن بازی نیجریه بر حسب اون به بعضی ها استراحت بده

از طرفی دیگر بازیکن های ذخیره آرژانتین هم کم کسایی نیستن شاید انگیزه بیشتری داشته باشن

با اینکه خیلی نگران این بازی هستم
    ولی بعید می دونم جام جهانی اونم برای تیم به این بزرگی راحت از 3 امتیاز گذشتن کار ساده ای باشه

در مورد بازی خودمون هم خبر هایی که از باشگاه اورتون در مورد جذب اشکان دژاگه هست می تونه برای ما خوب باشه
    از اونجایی که این بازیکن گلی نزده تا الان در جام خیلی انگیزه داره
    و همچنین رضا قوچان نژاد

14. 3 کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

آیا می دانید؟

- دو تیم آرژانتین و نیجریه برای چهارمین بار است که در جام جهانی به مصاف هم می روند. سه بازی قبلی به نفع آرژانتین به پایان رسیده است.

- نیجریه در شش بازی قبلی خود مقابل آرژانتین در تمامی مسابقات فقط یک بار برده و یک بار نیز به تساوی دست یافته است.

- این تیم هرگز در جام جهانی از آرژانتین نبرده است.

- آرژانتین در شش بازی قبلی خود مقابل نیجریه، فقط موفق به زدن هشت گل زده است. (متوسط ۱،۳ گل در هر بازی)

- آرژانتین در ۱۴ بازی قبلی خود در جام جهانی یازده بار پیروز میدان بوده و یکبار شکست خورده است. همچنین در این دیدارها ۲۷ گل زده و فقط پنج گل دریافت کرده است.

- مسی در هفت بازی قبلی آرژانتین هشت گل زده است.

- آرژانتین قصد دارد امسال نیز همانند جام جهانی ۲۰۱۰، هر سه بازی مرحله گروهی خود را ببرد.

- نیجریه ۲۲۱ دقیقه است که در جام جهانی گل نخورده است.

16. 3 کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

البته متن کامل صحبت های سابیا این هست : (از تیترشم معلومه افکارش واسه این بازی چیه)

سابيا: با تمام توان به نيجريه حمله مي‌کنيم

آرژانتين که صعودش را به دور دوم جام جهاني قطعي کرده است امشب در سومين ديدار مرحله گروهي خود به مصاف نيجريه مي‌رود.

آلخاندرو سابيا سرمربي آرژانتين پيش از ديدار خود برابر نيجريه گفت: در بازي فردا نيز با سيستم 3-3-4 بازي مي‌کنيم. تا کنون دو بازي در جام جهاني برگزار کرديم و نقاط ضعف و قوتي هم داشته‌ايم که قطعا تلاش مي‌کنيم که نقاط ضعف خود را مرتفع سازيم و بازي به بازي بهتر شويم. من کاري به انتقادهايي که از تيمم مي‌شود ندارم. تنها تمرکزم اين است که بتوانيم بازي‌هايمان را در جام جهاني ادامه دهيم. بازيکنانم در هر تمرين صددرصد توان خود را نشان مي‌دهند و در بازي با نيجريه نيز با تمام توان خود بازي و به حريف حمله خواهيم کرد.

سابيا ادامه داد: من 11 بازيکن آماده در تيم آرژانتين دارم اما بايد بگويم که تغيير خاصي نسبت به بازي قبل نخواهم داشت. اگر هم بخواهم چنين تغييري بدهم همه بازيکنانم آماده هستند.

سرمربي آرژانتين درباره بازي با نيجريه گفت: نيجريه تيم سريعي است که در عين حال قدرتي هم هست و بايد مراقب آن‌ها باشيم. آن‌ها در حمله بسيار سريع هستند و به صورت تيمي کار مي‌کنند. براي شکست دادن نيجريه بايد باعث شويم که آن‌ها توپ را در اختيار نداشته باشند. من فکر مي‌کنم بازي با نيجريه کاملا متفاوت با بازي با ايران باشد چرا که نيجريه تيم سرعتي است و بازي هجومي را در دستور کار قرار خواهد داد.

سابيا درباره ليونل مسي گفت: قطعا حضور بازيکن بزرگي مثل ليونل مسي شرايط ما را بهتر مي‌کند اما تيم ما فقط به مسي وابسته نيست و تمام بازيکنان ما تلاش‌شان را مي‌کنند تا براي تيم مفيد باشند.

سابيا در پايان درباره مدعيان جام بيستم نيز گفت: نمي‌توان از الان درباره مدعيان صحبت کرد. آلمان براي مثال در بازي اول بسيار قدرتمند ظاهر شد و موفق شد با 4 گل پرتغال را شکست دهد اما در بازي دوم برابر تيم فيزيکي غنا کم آورد و به تساوي 2 بر 2 رسيد. کوچک‌ترين اشتباهي در جام جهاني باعث مي‌شود که تيم‌ها چه مدعي و چه غير مدعي از جام حذف شوند بنابراين تيمي موفق است که کمترين اشتباه را داشته باشد.

====

3 تا نکته؛
    اول اینکه آرژانتین اصلا دوست نداره به فرانسه بخوره، بنابراین ریسک نمی کنه خیلی

دوم اینکه می خواد با یه بازی خوب و برد اون فشار انتقادها رو از رویه تیم خودش در آستانه مرحله بعد برداره
    سوم اینکه کلا بیخیال اون بازی بشید؛ امشب یه برد خوب بیاریم حتی اگه بالا نریم من کاملا از تیم ملی راضیم !

18. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •