کسی میدونه healthy که بغل درایوا تو پارتیشن بندی مینویسه چیه ؟
کسی میدونه healthy که بغل درایوا تو پارتیشن بندی مینویسه چیه ؟
بله. این سایت جز نمایندگان فروش سازگار است و در سایت سازگار ارقام هم اسمش آمده است.
من هم ویندوز 8.1 x64 ریختم.
تمام درایورها را هم از سایت لنوو دانلود کردم.
هیچ خطایی موقع نصب درایورها ندیدم.
یک نکته ای را دوستان در نظر داشته باشند، سرعت کپی USB3 به خیلی موارد دیگر بغیر از لپ تاپ بستگی دارد.
مثلا فعال بودن یا نبودن ضدویروس.
من که MC Afee دارم، همیشه موقع کپی، ضدویروس را غیرفعال میکنم.
بعد اینکه هنگام کپی از لپ تاپ استفاده شود یا نه. چون فرآیند کپی رم بالایی را مصرف میکند و اگر مشغول کار دیگری باشید، سرعت کپی کمتر میشود.
نکته بعدی، اینکه Power management شما در چه وضعیتی باشد؟ High Performance یا Balanced یا power saver
مسلما سرعت کپی در حالت High Performance بیشتر است.
بعد هارد یا فلشی که از روی آن کپی میکنید
مثلا سرعت کپی هاردهای به اصطلاح پاسپورتی، از هارد های آداپتوری خیلی کمتره.
برند هارد اکسترنال هم تاثیر دارد.
خود فایل هم مهم است که یک فایل مثلا حجم بالا باشد یا چندین فایل
مثلا من با WD My Passport فایلهای 4 گیگی را با سرعت 90 کپی میکنم.
در حالیکه با هارد My Book سرعت کپی بیشتر است.
Last edited by amir_t6262; 27-06-2014 at 21:34.
چرا دودل هستی؟
مدل دیگر چی مد نظرت هست؟
همه ی اینا درست. ولی من مثلا یک فیلم رو در ویندوز 7 از یک هارد اکسترنال وسترن از طریق پورت USB 3 انتقال میدم به لپتاپ، سرعت 30m/s هست. ویندوز رو عوض میکنم به 8.1 و همون فایل رو دوباره کپی میکنم سرعت از 70m/s پایین تر نمیاد. خوب این یعنی پورتهاش با ویندوز 7 کار نمیکنه و مثل پورت USB 2 عمل میکنن.
آخه جالبه من اول که این لپتاپ رو از دیجی کالا گرفتم، همه ی این مشکلات رو داشتم. ( عدم اجرای صحیح PES 2013 در ویندوز 8.1 و مشکل انرژی منیجر و پورتها در ویندوز 7). بخاطر همین مشکلات فکر کردم کلا لپتاپ مشکل داره و دقیقا بعد از 6 روز زنگ زدم براشون، گفتن لپتاپ رو بفرست. لپتاپ رو که فرستادم، برام عوضش کردن و یک لپتاپ دیگه فرستادن (دمشون گرم).حالا که این رو فرستادن دقیقا همین مشکلات رو دارم. که به نطر من 2 دلیل داره:
1. یا کلا این لپتاپ اینجوری هست. که احتمالش خیلی کمه.
2. یا یه جای کار از طرف من میلنگه. اینم احتمالش کمه.
نظر شما چیه؟؟؟
دوستان بلاخره بعد از گذشت حدود 20 روز از خرید این لپ تاپ و مشکل اجرای pes 2013 روی ویندوز 8.1 - 64 بیت بلاخره امشب به کمک یکی از اعضای فروم و روش ایشون مشکلم برطرف شد و تونستم این بازی رو روی این ویندوز با گرافیک بالا بازی کنم.
روشی که کاربر عزیز hasanooooooo بهم گفتن این بود
پس بعد از نصب بازی pes 2013 بایدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPESEdit 2013 Patch 6.0 نصب شود که از توی اینترنت و سایت های فارسی می تونید دانلود کنید
بعدش هم تنظیمات بالا رو انجام بدید.
Last edited by matarsaak; 27-06-2014 at 22:05.
دوست عزیز در این روش وقتی میخوای بازی رو اجرا کنی هیچ اروری نمیاد و یکسره میره داخل بازی؟؟
چرا اون پیغام vram رو میده ولی ignore رو که بزنی میره داخل بازی و کیفیتش هم high و بالاست.
تنها مشکلی که این 20 روزه با این لپ تاپ داشتم همین بود که بلاخره حل شد.
پس دوستان گیمر میتونن ویندوز 64 بیت 8.1 رو نصب کنن و از بازی های لذت ببرن.
این بازی ها رو من تاحالا روش تست کردم که موفق به اجرا شدم.
pes 2013 , pes 2014 , call of duty ghost
لطفا پاک شود
Last edited by hasanoooooooo; 28-06-2014 at 01:19. دليل: اشتباه ارسال پست در تاپیک اشتباه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)