کلا اگه 630 بگیری بعد از 2 یا 10 ماه به هر حال خراب میشه .. من که 2 ماهه خرابش کردم.....
حالا ببین اگه لا پر قو نگه میداری چیزاتو بخر اگه مث من شلخته هستی بیخیال شو.....
قطعا 830 خیلی بهتره
کلا اگه 630 بگیری بعد از 2 یا 10 ماه به هر حال خراب میشه .. من که 2 ماهه خرابش کردم.....
حالا ببین اگه لا پر قو نگه میداری چیزاتو بخر اگه مث من شلخته هستی بیخیال شو.....
قطعا 830 خیلی بهتره
فول سایز باشه خیلی بهتره.
اینو هم بگم که می خوام wi fi یا بلوتوث باشه.
اگه می شه بهترین مدل ها و با کیفیت و با قدرت ترین رو بهم معرفی کنین حالا یکم قیمتش اینو یا اون ور تر باشه مهم نیست.فقط یه چیزه خیلی خلی توپ می خوام.
!l~l
امروز یکی از دوستام می گفت هدفون ایپاد نانو اصلا باس نداره باید عوض کرد
می خواستم ببینم حقیقت داره ؟
Creative ZEN Aurvana
این چطوره واسه نانو ؟
بحث ایر فون های نانو که نیست تمام ایپاد ها ایرفون هاشون یکی هست ...
خوب در حد یه EARPHONE باس هدفون بد نیست ولی در کل هدفون بهتر از اینم هم میشه خرید ...
اگه دنبال باس در EARPHONE هستید از ایرفون های IN EAR کلا استفاده بکنید خیلی بهتر هست ...
این مدل هم بود خوبی هست و در کل این ایر های قوی در کریتیو میتونم به IN EAR AURVANA و نسخه دوم این ایرفون اشاره کنم ...
فوق العاده شلخطه هستم حالا كيفيت صدا و باسش هم فرق داره يادنه چون اگه صداش اصلا فرقي نداره تا 3بار كه ep630 بخرم ميشه پول ep830 حالا كيفيتشون فرقي هم داره?? شما تست كردي دوست عزيز??
مرسی
خوب این مدل خیلی از هدفون ایپاد سرتره ؟
بهترین هدفون این مدلی کوچیک تو بازار ایران چی هست ؟
باس خفن بزنه " رپ " پاپ گوش میدم بیشتر ر ر
از اپل بعیده یه هدفون بدرد نخور ساخته باشه![]()
Last edited by rgrgred; 05-07-2010 at 22:07.
من فوق العاده شلخته هستم اما با پول ep830 ميتونم 3بار ep630 بگيرم ايا كيفيت و باسشون هم فرق داره يعني تو اين مورد ep830 بهتره كه بگيرمش???
کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟
هدفونش به درد نخور نیست ولی خوب کیفیتش نسبت به بقیه کمتر هست ...
منم خودم بیشتر رپ و ترنس و ... گوش میدم و تو این سبک هم چون تاکید رو بیت و باس هست in ear ها خیلی خوب جواب میدن تو این رده هم رو برند های سونی و کریتیو تمرکز کن ... من خودمم ep-630 دارم 3 ماهی هست استفاده میکنم مشکلی نداشتم ولی خوب aurvana خیلی بهتر و حرفه ای تر هست البته نگفتی چقدر میخوای خرج کنی ! ...
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
از نظر کیفیت کلی صدای 830 اون طوری که تو بررسی ها و ... اومده از 630 برتر هست ...
از نظر جنس و ... خوب 630 باید باهاش درست رفتار بشه چون این هدفون ها خیلی مقاوم نیستم ...
و اگر اون کارهایی که ممد با 630 کرده ( پاش رو گذاشته روش و مچاله کرده تو جیبش و ...) منم میکردم داغون میشد ...
من خودم 3 ماهی هست دارمش روزی 2 ساعت باهاش کار میکنم مشکلی نداشته و ازش راضی بودم ...
18 تومن خریدم ...
هدفونش به درد نخور نیست ولی خوب کیفیتش نسبت به بقیه کمتر هست ...
منم خودم بیشتر رپ و ترنس و ... گوش میدم و تو این سبک هم چون تاکید رو بیت و باس هست in ear ها خیلی خوب جواب میدن تو این رده هم رو برند های سونی و کریتیو تمرکز کن ... من خودمم ep-630 دارم 3 ماهی هست استفاده میکنم مشکلی نداشتم ولی خوب aurvana خیلی بهتر و حرفه ای تر هست البته نگفتی چقدر میخوای خرج کنی ! ...
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
Aurvana تو سایت زده بود 80 تومن " همین حدودا " بیشتر از این دیگه پولشو ندارم
پس تا 80 تومن این بهترینه ؟ و قیمت Aurvana رو داری ؟ مغازه چند میده ؟
مرســــــــــی![]()
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)