اره بعضی موقع ها سرعتش میاد پایین ولی با دفرگ کردن حل میشد نیازی به تعویض ویندوز نبود .
اره بعضی موقع ها سرعتش میاد پایین ولی با دفرگ کردن حل میشد نیازی به تعویض ویندوز نبود .
سلام
گرافیک رو نصب میکنید؟
آخه گرافیک AMD تو سایت مربوطه برای ویندوز 8.1 64 بیتی وجود نداره!
کدوم یکی از درایور ها ناقص هستند؟
شما میتونید درایور AMD برای ویندوز 8 64 بیتی رو نصب کنید.
درایور دیگری رو به هیچ عنوان نصب نکنید.فقط و فقط درایور AMD اونم از سایت خود HP دانلود کنید.
بله موقع اجرای بازی ها ... توی قسمت سوییچ گرافیک هم روی highperformance گذاشتم . ... ولی حتما یکی از بازهای EA رو نصب میکنم ببینم چی میشه ؟! این جریان اینکه میگن فقط درایور ATI رو از سایت HP نصب کنین چیه ؟!
نمیدونم چه داستانیه ، بعضی بازیها خیلی خوب و روون با تنظیمات گرافیکی بالا اجرا میشن ولی بعضی از بازیها خیلی لگ دارن .
این مدل یا خیلی خوب اجرا میکنه یا خیلی بد ، حد وسط نداره .
مثلا من هر دو بازی PES2014 و FIFA 14 رو نصب کردم، فیفا خیلی روون و راحت اجرا شد ولی PES خیلی لگ داشت !
دوستان، چرا قبل از نصب کردن درایور amd اسلیپ کار می کنه ولی بعد اینکه نصب کنیم خراب میشه؟ در ویندوز 8
مطلع باشید که hp هنوز برای amd در ویندوز8.1 درایوری بیرون نداده، و درایور amd برای 8 در 8.1 کار نمی کنه
صبر کنید و 8.1 نصب نکنید فعلا، بزودی در سایت hp درایور amd 8.1 اضافه میشه.
------------------------------
افرادی که مثه بنده زیاد صبر ندارن فعلا با این درایور کارشون راه میوفته و سوییچ انجام میشه، اما مشکل اسلیپ+ بعضی جلوه های ناقص در بازیها وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mosi_alfa; 03-11-2013 at 00:11.
مشکل sleep تون دقیقا چیه ؟
Last edited by Greedy; 03-11-2013 at 02:21.
دوستان منم رفتم یکی گرفتم اما وقتی مودمو با LAN وصل میکنم انگار نه انگار هیچ تغییری نمیکنه لطفا کمک کنید
در ضمن گرافیکش هم سوئیچ نمیشه
2 تومن پول دارم به نظر شما همین لپ تاپ را بگیرم یا لپ تاپ دیگری بردارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)