تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 147 از 328 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

این خانم به هر حال هدف کسی

که افکار بیمار گونه داشته باشه قرار میگیره پس باید ریشه این مشکل رو تو رفتار و نگاه پسر ها هم جستجو کرد ...
    چرا سرچشمه ی بیماری رو رها کنیم به دنبال بعدش باشیم؟
    بهتره از ریشه این پاکسازی صورت بگیره و دختر خانم ها خودشون رو کنترل کنند ...

2. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

قبول دارین خیلی از آقایون تحت هر شرایطی با هر رفتاری چه متعارف و چه غیر متعارف ممکنه نگاه غیر مقصود رو داشته باشن ؟
    با رفتار متعارف و معقولانه و انتخاب منش سرسنگینانه این نگاه غیر مقصود کمتر میشه یا حداقل با مشاهده تداوم این رفتار دختر از طرف ان پسر قطع هم بشه تا انشائ الله با اتخاذ این روش به انتخاب همسر مناسب و شروع یک زندگی سالم ختم بشه ...

اگر هدف شروع یک زندگی سالم باشه اون نگاها تاثیری در همت والای دو طرف نمی زاره چون نگاه ها همیشه وجود داره و دنبال سوژه های متالیک مشتاق هستن نه کسی که هدف های بزرگ تو زندگیش داره

4. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من متوجه شدم مردان سرزمینم همه بیمارند و زنان زیباروی این مرز و بوم بی نظیر در وفاداری و خوشبخت کردن مردهای نسل حال و آینده و شایدهم گذشته!

6. 2 کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من متوجه شدم مردان سرزمینم همه بیمارند و زنان زیباروی این مرز و بوم بی نظیر در وفاداری و خوشبخت کردن مردهای نسل حال و آینده و شایدهم گذشته!
    اشکال کار اینجاست که افرادی که اینجا نظر مطرح میکنند کاملا همه ی ادمها رو به یک دسته تقسیم ، صحبت و قضاوت میکنند! و این اصلا درست نیست!
    خصوصا اقایون حاضر! جوری در مورد دخترا ،طرز پوشش و غیره نظر میدن که انگاری تمام دخترای جامعه ما از یک دست هستند! ((البته حق هم دارید عادی ترها رو نگاه نمیکنید و نمیبینید که متوجه باشید هستند انسانهایی با طرز فکرها و ظاهر متفاوت!))

8. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با رفتار متعارف و معقولانه و انتخاب منش سرسنگینانه این نگاه غیر مقصود کمتر میشه یا حداقل با مشاهده تداوم این رفتار دختر از طرف ان پسر قطع هم بشه تا انشائ الله با اتخاذ این روش به انتخاب همسر مناسب و شروع یک زندگی سالم ختم بشه ...

اگر هدف شروع یک زندگی سالم باشه اون نگاها تاثیری در همت والای دو طرف نمی زاره چون نگاه ها همیشه وجود داره و دنبال سوژه های متالیک مشتاق هستن نه کسی که هدف های بزرگ تو زندگیش داره

وقتی میگین این نگاه همیشه هست این طور برداشت می شه که این نو رفتار یه رفتار عادیه (از طرف پسر) ولی دختر در هر حالت موظفه که در مقابل رفتار عادی پسر (به قول شما نگاه غیر مقصود)

خودش رو محدود کنه .. نمی دونم این جمله رو چند بار تکرار کردم ( ) ولی بازم مجبورم تکرار کنم تا زمانی که مهر تایید بر رفتار غیر عادی و بیمار گونه پسری زده بشه، پوششی که از نظر عرف

برای دختر مناسب باشه و رفتاری که عرفا سنگین حساب می شه تغییری تو وضعیت فعلی جامعه و بحث ازدواج ایجاد نمی کنه .. زندگی شخصی که با این اعتقاد تشکیل شده همیشه در معرض

فروپاشی و خیانت از طرف مرد قرار می گیره چون تعهدی از طرف چنین پسری برای زندگی متاهلی وجود نداره چون اساسا نگاه ، رفتار و خواسته اش رو موجه می دونه ..

10. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

اشکال کار اینجاست که افرادی که اینجا نظر مطرح میکنند کاملا همه ی ادمها رو به یک دسته تقسیم ، صحبت و قضاوت میکنند! و این اصلا درست نیست!
    خصوصا اقایون حاضر! جوری در مورد دخترا ،طرز پوشش و غیره نظر میدن که انگاری تمام دخترای جامعه ما از یک دست هستند! ((البته حق هم دارید عادی ترها رو نگاه نمیکنید و نمیبینید که متوجه باشید هستند انسانهایی با طرز فکرها و ظاهر متفاوت!))
    شما فقط یک سری صحبتهای کلی و مبهم رو مطرح کردید و نه بیشتر

12. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

شما فقط یک سری صحبتهای کلی و مبهم رو مطرح کردید و نه بیشتر
    شما نمیتونید تعیین کنید که هرکسی چی بگه یا نگه! من به عنوان یک کاربر مثل همه نظرم رو گفتم اگر پاسخی دارید بگید اگر هم نه به پست های خودتون و دیگران برسید!!!

14. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما هزار صفحه هم بحث کنین به هیچ نتیجه ای نمیرسین...دلایل تو همون نظرسنجی هست اینقدر بحث نداره دیگه!

16. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه بحث ارایش های غلیط و پوشش های نامتعارف رو در نظر نگیریم!!

دخترانی هستند با پوشش ساده و ارایشی ساده ولی دارای یک سری المان مثل قد بلند و چهره جذاب . دیگه تو اون دخترها نمیشه گفت پاکدامن نیست

چون این مورد دیگه ذاتی هست و جذابیت ایشون خدادادی.

اینجا دقیقا بحث مردان و رفتار مردان به میان میاد پسری که نمیتونه در قبال یک ظاهر جداب مقاومت کنه چطور میخواد وقتی تشکیل خانواده داد به همسرش

وفادار باشه ؟!!

.طرز نگاه کردن اقایان به خانوم ها نسبت مستقیمی با منش .شخصیت و خودبینی اون اقا داره . لازم هست خانوم ها موقع انتخاب همسر به این موارد توجه

کنند مردی که نمیتونه خودش رو کنترل کنه مطمینا مرد مناسبی برای تشکیل خانواده نیست

.
    دقیقا صحبت من همین هست مردی که در زمان مجردی کنترلی روی رفتارش نداره و رفتار خودش رو در هر حالت موجه می دونه و انتظار داره زنان یه جامعه برای به خطا نیوفتادنش

حذف بشن برای یه زندگی سالم مناسب نیست و بعد از ازدواج هم تعهدی به خانواده نخواهد داشت ..

18. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

جین کر جمله ای جالبی داره که میگه :
    ازدواج با یک زن مثل خریدن کالایی است که مدت ها مشتاقانه از پشت ویترین تماشایش کرده اید اما وقتی به خانه می رسید از خریدنش پشیمان می شوید.

این جمله در کشورمون ، متاسفانه خیلی صدق میکنه ....

20. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •