تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 720 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان لطفا به برندهای مورد علاقه !!! دوستان دیگه توهین نکنید!
    ممنون

2. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

دوست عزیز شما حتما خیلی بد شانسی که اینهمه اتفاق ناگوار پاناسونیکی باهم برات اتفاق افتاده من فکر کنم شما هر برند دیگه ای میخریدی باهاش به مشکل میخوردی شاید شرایط نگهداریو رعایت نمیکنی اتفاقا تو محل کار من حداقل ده تا فاکس و تلفن پاناسونیک داره حداقل 5-6 ساله بدون مشکل کار میکنه.
    در مورد ال سی دی بگم که پاناسونیک با اینکه فعلا ال سی دیو ال ای دی بالای 40 اینچ درست نمیکنه مگر برای کشورای جهان سوم از نظر خیلی سایتا و مجله ها به خصوص فنهای تکنولوژِی ال سی دی ال سی دیای پاناسونیک تو سایز زیر 40 اینچ جزو بهترینهاس.
    اتفاقا همین حرف رو نمایندگی پاناسونیک به من زدند،من حتی واسه یه چیز ساده 1ماه تحقیق میکنم بعد خرید میکنم،تمام وسایل برقی رو هم تو ناز و نعمت نگهداری میکنم،ولی بعد از این اتفاقات دیگه رابطه خوبی با این برند ندارم،حالا هم واسه خرید تلفن بی سیم خداییش میترسم سراغ پاناسونیک برم با این که میدونم تو بازار تلفن ،حرف اول رو میزنه،میخوام زیمنس بخرم

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

من تمام وسایلی که گفتید را از نوع پاناسونیک دارم و خیلی راضیم.
    هر مارکی مدل خوب و بد داره. شاید شما با توجه به نیاز و سلیقه تون مدلهای خوب پاناسونیک را انتخاب نکرده اید.
    اون دوربین که ساخت ژاپن بود(به پیشنهاد مجله نوآور خربدم)،تلفن ها هم ساخت مالزی،3تاش هم تو زمان خودش از بهترین ها بود

4. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

رفقا، من این کابل HDMI 1.4 رو وصل کردم به تی وی ولی صدا از تی وی برنگشت، تنظیمات خاصی داره؟ یا اینکه اتوماتیک باید انجام بشود؟
    با سپاس.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

برای اینکه بتونی از قابلیت ARC استفاده کنی باید سینمای خانگی یا AV رسیوری که داری هم قابلیت ARC رو داشته باشه اگه داره ولی فعال نمیشه به دفترچه راهنما مراجعه کن و ببین چطوری فعال میشه.

7. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

رفقا، من این کابل HDMI 1.4 رو وصل کردم به تی وی ولی صدا از تی وی برنگشت، تنظیمات خاصی داره؟ یا اینکه اتوماتیک باید انجام بشود؟
    با سپاس.

سلام

توی ستاپ 608 یه جا داره برا فعال کردن ( من دیدم )

کابله رو از کجا گرفتی ؟ چند؟

9. این کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کجاش بود دقیقن؟ یادت میاد؟
    تو جعبه ی کارت گرافیکم بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام تفاوت v20 با vt20 چیه؟
    و واقعا این همه اختلاف قیمت ارزش داره یا نه ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مگه میخوای از نزدیک تلویزیون نگاه کنی؟ 42 که خیلی کوچیکه. همون 50 بهترین سایزه.
    یکی از اینا رو انتخاب کن، یا V20 یا VT20 . نکنه میخوای بری پنلهای سامسونگ و سونی رو بخری که نه زاویه دید داره . نه رنگ درستی داره . نه کنتراست داره.نه موشن درستی داره. اصلا چی داره؟؟؟
    کلا تلویزیون های همه ی برند ها رو نگاه کردم از 50 اینچ به بعد پیکسل توشون بیداد میکنه. مثل تابلو اعلانات تو خیابون تصویر زشت میشه. دون دون منظورمه. مشکل دوری و نزدیکی هم نیست مشکل خط هاییه که وسط تصویر میفته.
    الان تو بازار تصویر بهتر از 1080 هست کلا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان سلام من هم بلاخره يك 50 v20r گرفتم البته با استفاده از تجارب شما دوستان عزيز ممنونم ازراهنمايي همتون كيفيتش بااستفاده ازكابل hdmi خيلي عاليه ولي در شبكه هاي انا لوگ مثل ايران و ر-س-ي- معموليه حالا ميخوام بدونم اگه ر-س-ي-و-ر-اچ دي بگيرم شبكه ها ي ما-ه -و-ا-ر-رو ميتونم باكيفيت بهتري نسبت به كابل كامپوننت دريافت كنم رو شبكه هاي ايران چي فرقي ميكنه چه كاري كنم كه ازنهايت كيفيت اين تي وي استفاده كنم

داره خودمونی میشه ALIREZA 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام امروز قیمت V20 با ابعاد 42 اینچ توی فروشگاه چاره 1.730.000 تومن بود و قیمت U20 تو فروشگاه سر کوچه مون 1.050.000 که حدود 700 هزار تومن اختلاف قیمت دارند.
    به نظر شما این تفاوت قیمت ارزش پرداخت رو داره ؟ کلا چه چیزی باعث این تفاوت میشه؟؟
    ( لطفا یه کم کلی تر توضیح بدید چون ما سوادمون نمی رسه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •