تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 197 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

برگزاری مسابقه پرسپولیس و هامبورگ قطعی شد

رسپولیس نیوز : مراسم رسمی خداحافظی مهدی مهدوی کیا در جریان مسابقه تیم های پرسپولیس و هامبورگ برگزار خواهد شد.

به گزارش پرسپولیس نیوز ؛ روابط عمومی باشگاه پرسپولیس خبر برگزاری مسابقه تیم های پرسپولیس و هامبورگ را از طریق برنامه باشگاه دقایقی پیش منتشر کرد.

خداحافظی کاپیتان تیم پرسپولیس از میادین در مسابقه تیم های پرسپولیس و سپاهان در فینال جام حذفی انجام شده و پس از آن مراسم بزرگداشت وی در بازی تیم های پرسپولیس و هامبورگ صورت می گیرد.

طی مذاکراتی که از سوی محمد رویانیان با باشگاه هامبورگ و صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان جهت تامین هزینه ها انجام شده و توافق اولیه جهت برگزاری مسابقه این دو تیم آلمانی و ایرانی حاصل شده و قرار است زمان و مکان آن در مذاکرات بعدی تعیین شود.

گفتنی است تمام عواید حاصل از این مسابقه به صندوق موسسه خیریه نیکوکاران سرخپوش واریز خواهد شد.

ویدئو: پیام مهدی مهدوی کیا برای هواداران پرسپولیس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و دو عکس جالب...
    پرچم پرسپوليس در ورزشگاه چلسي و آرسنال
    استاديوم امارات و استمفورد

Last edited by aluminum; 03-05-2013 at 11:02.

2. 11 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رویانیان: در لیست مازاد یحیی نام من هست!/ رحمتی را دوست دارم

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با حضور در برنامه ورزش و مردم اظهار داشت: روز مادر را به همه مادران تبریک می‌گویم بخصوص به مادر شهیدان افراسیابی که 5 فرزند خود را تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است. البته روز معلم را به همه معلمان تبریک می‌گویم و دست همه آنها را می‌بوسم.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به رسیدن به انتهای فصل شما به خودتان چه نمره‌ای می‌دهید گفت: اجازه دهید که مردم به ما نمره دهند به خودم نمره خوب نمی‌دهم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال که به کادر فنی و بازیکنان چه نمره‌ای می‌دهید اظهار داشت: به کادر فنی نمره 19 می‌دهم و به بازیکنان نمره 16 البته کادر فنی منظورم یحیی گل محمدی است. یحیی را دوستش دارم و او را خیلی قبول دارم. نه به خاطر اینکه مازندرانی است به خاطر اینکه فردی با شخصیت است. در طول این چند سال در نیم‌فصل فقط امسال بود که ما یک باخت داشتیم. یحیی تیم را در یک سطح بالا می‌برد و اصلا فراز و نشیب نداشته است.
    وی در پاسخ به این سوال که گویا لیست مازاد را سرمربی تیم پرسپولیس به شما داده است گفت: گل‌محمدی لیست مازاد را به من داده و محمد رویانیان سال آینده از لیست حذف شده است. (باخنده)
    وی در ادامه خاطرنشان کرد: در مورد علی کریمی زیاد حرف می‌زنند. کریمی ستاره کم نظیری است و باید برای او خیلی کارها کنیم. در ابتدای فصل با او که صحبت می‌کردم به من گفت تا 40 سالگی می‌توانم بازی کنم. برخی‌ها می‌گویند علی کریمی کجا قهرمان شده. بنده معتقدم یکی از اسطوره‌های فوتبال ما کریمی است. او به عشق پرسپولیس و هواداران فکر می‌کند و به کسی فکر نمی‌کند. خیلی‌ها گفتند که کریمی فوتبالش تمام شده اما اصلا اینطور نیست.
    رویانیان در ادامه در مورد علی کریمی عنوان کرد: کریمی باید بماند او برای فوتبال ایران یک ستاره است مثل مهدوی‌کیا، علی دایی و پروین‌ها.
    وی در پاسخ به این سوال که قرار بود برای بازی خداحافظی مهدوی کیا یک دیدار دوستانه با تیم هامبورگ داشته باشید اما گویا قرار است در بازی جام حذفی مهدوی‌کیا از فوتبال خداحافظی کند گفت: پیگیر بازی با هامبورگ هستیم با یک شرکت قرارداد بسته‌ایم. از اول با گل‌محمدی صحبت کرده‌ام که در فینال جام حذفی می‌خواهد بازی کند. یا یک تعویض انجام می‌شود یا 5 دقیقه قبل از بازی دیدار خداحافظی برگزار می‌شود و پس از آن بازی مجددا از دقیقه 1 آغاز می‌شود. البته هنوز چیزی قطعی نشده است.
    رویانیان در مورد محمد قاضی گفت: قاضی یک بازیکن با اخلاقی است در بازی با ملوان عصبانی شد. به هر حال امسال فشار زیادی روی او بود و با توجه به آنکه فوروارد زیاد داشتیم یک مقدار دلگیر شده بود. بازیکنان باید روی نیمکت نشستن را یاد بگیرند و نباید به این شیوه اعتراض کنند. به هر حال ما هم اشتباه می‌کنیم قاضی هم در آن دیدار اشتباه کرد.
    وی در پاسخ به این سوال که کدام بازیکن استقلال را دوست داری گفت: مهدی رحمتی را دوست دارم در بازی روز سه شنبه که استقلال با تیم العین امارات بازی داشت او تیم استقلال را نجات داد.
    رویانیان در ادامه اظهار داشت: یک سوال پرسیدید که آدم کُپ می‌کند. جواد نکونام، فرهاد مجیدی و مهدی رحمتی انتخاب بسیار سختی است اما به هر حال من رحمتی را انتخاب کردم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال که گویا اعلام کرده‌اند شما بازنشسته‌ شده‌اید گفت: نوشته‌اند بازنشسته شده‌ام اما می‌خواهند قبل از بازی با سپاهان به تیم پرسپولیس شوک وارد کنند.نمایندگی ما را در اصفهان آتش زدند. با دروازه‌بان و فوردواردهای ما تماس گرفته‌اند و به آنها پیشنهاد داده‌اند البته فکر نمی‌کنم این تماس‌ها از سوی سپاهان باشد اما به نیلسون گفته‌اند ما دو برابر رویانیان به تو پول می‌دهیم و به اصفهان می‌بریم. رحیمی برادر بزرگ ما است فکر نکنم یک جام انقدر ارزش داشته باشد. کسب جام بدون اخلاق دو ریال نمی‌ارزد.
    وی در مورد مشکلاتی که بین بهداد سلیمی و کوروش باقری سرمربی و وزنه‌بردار تیم ملی پیش آمده است گفت: اول کوروش‌ها بوده‌اند که بهداد‌ها پرورش یافته‌‌اند. بهداد همشهری من است و او را خیلی دوست دارم. با او قرارداد داریم و با توجه به مصدومیتی که او داشت توقعی از او نداشتیم. من می‌گویم پسرم اگر عزیزم باشد اول مربی و پیشکسوت و بعد خود. اوایل که این اتفاقات رخ داد تصمیم گرفتم فوری یک جلسه‌ای را برگزار کنم اما یادم رفت حتما پیگیری خواهم کرد.
    وی در مورد حب درویش گفت: با او قرارداد بسته‌ایم و گویا چک او هم ارائه شده اما حتما باز هم پیگیر کارهای او خواهم بود.
    رویانیان در پاسخ به اینکه برای برد پرسپولیس مقابل سپاهان چه جایزه‌ای برای بازیکنان در نظر گرفته‌اید گفت: بیشتر از اصفهانی‌ها جایزه خواهم داد. بنده 30 سال است پلیس بوده‌ام. تمام فعل و انفعالات داخل تیم را می‌دانم و تمام کارها را رصد می‌کنم.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا قبول دارید بیش از ظرفیت بازیکنان هزینه کرده‌اید گفت: قبلا یک مقدار اینطوری بوده‌ام همه را مثل خودم می‌دیدم. بنده نه می‌خواهم در انتخابات شرکت کنم و نه شعار انتخاباتی می‌دهم. من یکجا حقوق می‌گیرم و فوتبالیست‌ها را هم مثل خودم می‌دیدم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال که نتیجه دیدار جام حذفی را چگونه ارزیابی می‌کنید گفت: سه بر یک یا دو بر یک بازی را در جام حذفی به امید خدا می‌بریم.
    وی در پایان در مورد مراسم پیشکسوتان گفت: در آن مراسم علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال برخی از بازیکنان تیم آنها حضور داشتند و خوشحالم از اینکه در آن مراسم خیلی از پیشکسوتان حضور داشتند البته برخی از مجری‌های استقلالی نیز در مراسم حضور داشتند. (با خنده)

4. 8 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

پروین: جایزه رو به هیشکی نمیدم! :دي

کانون هواداران پرسپولیس: در حاشیه کنگره سالانه afc علی پروین یکی از 3 نفری بود که جایزه ستاره طلایی یک عمر تلاش فوتبالی را از کنفدراسیون فوتبال آسیا گرفت.
    در این مراسم برای هر یک از مهمانان ، ابتدا آنونسی پخش می شد. دو نفر دیگر که از بنگلادش و عراق بودند تنها برای لحظاتی روی سن بودند اما تنها فیلم افتخارات علی پروین برای حضورهایش در المپیک ، جام جهانی ، قهرمانی های متوالی در آسیا و افتخارات ملی سبب شد تا او حسابی روی سن باشد و شیخ سلمان و بلاتر هم روی سن خیلی با او گرم بگیرند.
    پروین بعد از این مراسم به خبرنگاران گفت:« آقاجون این نشون واسه خودمه و به هیشکی هدیش نمی کنم. گفتم به حاج خانوم ، اونا هم با ممد و دخترا جای نشون رو تو یکی از بوفه های خونه لواسون آمده کردن ، صاف می برم می گذارمش همون جا!»
    پروین درباره ترس از پرواز و مسیر برگشت هم گفت:« دیگه کاری نمی شه کرد. اومدیم ، حالا باید هر طوری هست برگردیم. گفتم بلیتم رو عوض کنن تا مثل آقا کفاشیان از مسیر ایران ایر برگردیم. »

6. 12 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

« فـــقــــط ســــلـــطــــان »

8. 8 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خداحافظی مهدی تو بازی فردا کنسل شده...حتما خداحافظی در بازی با هامبورگ شکل بهتری داره و در شان مهدی هم هست

موافقت پرسپوليس و هامبورگ؛
    مهدوي‌کيا درتورنمنت چندجانبه خداحافظي مي‌کند

باشگاه هامبورگ در تماسي با پرسپوليسي‌ها موافقت اوليه خود را براي حضور در ايران اعلام کرد.
    پس از مذاکرات و مکاتبات مکرر صبح امروز باشگاه هامبورگ در تماسي با پرسپوليسي‌ها موافقت خود را براي حضور در ايران و برگزاري ديدارهايي براي خداحافظي مهدوي‌کيا اعلام کرد. قرار است تا فردا تاريخ دقيق حضور هامبورگي‌ها در ايران مشخص شود.

به گزارش فارس،همچنين با توجه به موافقت هامبورگي‌ها قرار است به جاي برگزاري يک بازي، تورنمنت سه و يا چهارجانبه با حضور تيم‌هاي بزرگ اروپا در ايران براي خداحافظي مهدوي‌کيا تشکيل شود.

در خصوص اين تورنمت قرار است در روزهاي آينده جلسات نهايي برگزار شود.

------------------------------------------------------
    گل‌محمدي:فرداروزي به يادماندني راثبت مي‌کنيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس مي‌گويد اين تيم با يک بازي تهاجمي روزي به يادماندني را براي هواداران رقم خواهد زد.
    به گزارش ايسنا، يحيي گل محمدي، در نشست پيش از بازي تيمش برابر سپاهان اصفهان از چارچوب رقابت‌هاي جام حذفي فوتبال ايران درباره اين ديدار، اظهار کرد: فردا مهم‌ترين بازي پرسپوليس خواهد بود. ما براي رسيدن به فينال سختي زيادي کشيديم، حتي چند بازي ليگ برتر را هم فدا کرديم تا نتيجه‌ بگيريم. زحمت زيادي کشيده شده تا به فينال برسيم. با چهار تيم خوب ليگ برتري بازي کرديم که در سه بازي مهمان بوديم. به خاطر همين سختي‌ها فينال را از دست نمي‌دهيم. همه تلاشمان را مي‌کنيم تا براي فردا با يک بازي هجومي و کسب قهرماني زمين را ترک کنيم.

او در ادامه افزود: ما انگيزه داريم. هواداران فردا بازي به ياد ماندني را شاهد خواهند بود. البته از سپاهان هم نمي توان به راحتي گذشت. اميدوارم که هر کسي که فردا قهرمان مي‌شود شايستگي‌اش را داشته باشد. اگر هر تيم از فرصت‌هاي خود بهتر استفاده کند و تمرکز بيشتري داشته باشد، مي‌تواند قهرمان شود. انگيزه تيمي ما خيلي بيشتر از سپاهان است.

خبرنگاري درباره استراتژي پرسپوليس در بازي مقابل سپاهان پرسيد که گل محمدي پاسخ داد: تبعا در اين باره نمي‌توان زياد صحبت کرد. ما بازي را هجومي آغاز خواهيم کرد و اميدواريم که در پايان قهرماني را به دست بياوريم.

وي در ادامه درباره منتفي شدن پنج دقيقه بازي مهدوي کيا براي خداحافظي گفت: مهدي شخصيت بزرگي دارد و همه ما نسبت به اين موضوع واقف هستيم. اگر مهدوي کيا سه، چهار رفيق در زندگي ورزشي و شخصي‌اش داشته باشد من يکي از آنها هستم. از اين رابطه خيلي استفاده کرديم و در سال‌هاي که در هامبورگ بود همواره با هم در تماس بوديم. شخصيت بزرگ او به همه ثابت شده است. وقتي در بازي مقابل داماش او را در رختکن ديدم واقعا شوکه شدم و همان جا بزرگي و حمايت خود را از پرسپوليس ثابت کرد. در آن لحظه به بازيکنان گفتم که ما قهرمان جام حذفي مي شويم، چرا که کارهاي بزرگي انجام شده است. مهدي عاشق پرسپوليس است، اما ما برازنده او ندانستيم که بخواهد پنج دقيقه نمايشي بازي کند. طي صحبت‌هايي که با صندوق حمايت از پيشکسوتان و قهرمانان داشتيم، قرار شد يک بازي خداحافظي خوب با هامبورگ انجام شود و فعلا به توافقات اوليه هم دست يافته‌ايم. اما مشخص نيست که او در ليست 18 نفره حضور خواهد داشت يا خير.

گل محمدي درباره غايبان پرسپوليس در بازي فردا، گفت: ما در چند هفته‌ اخير مصدومان زيادي داشتيم، نقي زاده، بروويچ ، ماهيني، پولادي، کريمي و حقيقي بازيکناني بودند که مصدوم شدند و بعضي از آنها که مهره‌هاي کليدي ما هستند، تازه به مرز آمادگي رسيده اند و بايد ببينيم که چطور مي‌توانيم از آنها استفاده کنيم.

وي درباره آخرين وضعيت علي کريمي براي بازي فردا گفت: خدا را شکر تمرين‌هاي خوبي را پشت سر گذاشته است. کاش در بازي قبل حداقل 20 دقيقه نيم ساعت بازي مي‌کرد تا در شرايط بازي قرار بگيرد. اما تمرين امروز براي ترکيب بازي فردا تعيين کننده است.

سرمربي پرسپوليس در پايان درباره اظهاراتش مبني بر کيفيت پايين ليگ دوازدهم خاطر نشان کرد: اگر من از کيفيت پايين ليگ صحبت کردم، منظورم بيشتر بحث فني بود، سطح کيفي ليگ پايين آمده است که اين موضوع هم به تيم ملي ضربه زده و هم باعث شده که بازي‌هاي ليگ و جام حذفي تحت تاثير قرار گيرد.

-------------------------------------------------------------
    فولاد مبارکه سپاهان-پرسپولیس تهران-آزادی-تهران
    علیرضا فغانی-حسن کامرانی فر-رضا سخندان-محمدرضا اکبریان-ناظر: یداله سلیمانی-ناظر ویژه: حسین عسگری
    من از این کامرانی فرد خیلی مترسم...
    Last edited by aluminum; 04-05-2013 at 14:31.

10. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

موشک رویایی ::
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک MoShaK ....gif  

12. 11 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نیم ساعت دیگه مونده به یه فینال دیگه با سپاهان : فینال قبلی رو که رویایی بود برامون ایشاا... ته بازی اینجا همه با هم به شادی بپردازن

ورزشگاه که در حد انفجار پر شده از رنگ قرمز : دم هوادارا گرم

14. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ده دقیقه به بازی مونده هنوز معلوم نیست مهدی خداحافظی می کنه یا نه!!!!!!!!به خدا اینا(کادر فنی)هم رو مسخره کردن دیگه چطور میشد شان یه بازیکن را آورد پایین

16. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان
    و
    بالاخره بازی شروع شد
    یک نکته جاب خواستم بگم
    بازی امروز پرسپولیس و سپاهان من رو یاد بازی دیشبِ بایرن و درتموند می اندازد...
    خیلی جالبه به نظرم و اینکه برای تیممون آرزوی موفقیتـــ می کنم...

18. 4 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا به خیر بگذرونه
    باز دوباره جنگ روی سکو ها شروع شد...

آخه یکی نیست بگه ------ ها! بشینین مثل آدم بازیتون رو تماشا کنین دیگه
    این نارنجک زدن و این کارا چیه دیگه؟!؟!؟!

بفرما! گل هم خوردیم!!!!!

دست آقای ماهینی درد نکنه!
    Last edited by yoosef_st; 05-05-2013 at 18:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •