تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 301 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال امروز پشت درهای بسته تمرین می‌کند
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت باشگاه استقلال، آخرین جلسه تمرین آبی پوشان پیش از بازی مقابل سپاهان، امروز بدون حضور رسانه های گروهی و هواداران برگزار می کند.

تیم استقلال روز شنبه در مرحله نیمه پایانی جام حذفی کشور در ورزشگاه آزادی به مصاف سپاهان می رود. این بازی ساعت 17 برگزار می شود.

2. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه‌نویی: بازیکنان استقلال هر چه بگویند حق دارند/ سازمان لیگ وارث برنامه‌ریزی غلط گذشته است
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از دیدار با سپاهان در ابتدای صحبت هایش ضمن تبریک سال نو و تسلیت بابت ایام فاطمیه در خصوص آخرین شرایط استقلال اظهار داشت: می‌دانم که بازی بسیار سختی را در پیش داریم و به اعتقاد من سپاهان باید الگویی برای تمام ورزش کشور ما باشد.

وی افزود: دو سال در سپاهان حضور داشتم و دیدم که حدود 1750 ورزشکار در آنجا حضور دارند و نزدیک به 100 پرسنل اداری در این باشگاه کار می‌کنند. در خیلی از جاهایی که ورزش ما نتایج خوبی کسب کرد اصفهان و باشگاه سپاهان و حتی ذوب آهن نقش بسیار خوبی داشتند و حضور این تیم نزدیک به یک دهه در لیگ قهرمانان آسیا نشاندهنده این است که آنها تیمی با برنامه هستند و ما کار مشکلی خواهیم داشت. اگر اشتباه نکنم سپاهان پرافتخارترین تیم لیگ برتر هم هست اما ما هم استقلال هستیم هر چند دغدغه‌های خاص خودمان را داریم. بحث مالی به کنار اما یکی از دغدغه‌ای ما 4 بازیکن خسته‌ای هستند که در اختیار ما گذاشتند.
    سرمربی تیم استقلال در ادامه صحبت هایش تأکید کرد: امیدوارم با کارهایی که هیئت مدیره و مدیرعامل انجام می‌دهند بخش عظیمی از قراردادها پرداخت شود چون تا همین حالا هم شرمنده بازیکنانمان هستیم و یک سری فعالیت هایی به خاطر حل مشکلات مالی داشتیم که البته به خاطر عید نوروز متوقف شده است. امیدوارم با پی‌گیری‌هایی که در چند روز آینده انجام می‌شود تا قبل از بیستم فروردین پول خوبی به بچه‌ها بدهیم هر چند پیشنهادم این بود که قبل از این بازی بچه‌ها تغذیه شوند که این اتفاق نیفتاد.
    وی در خصوص روند فنی تیم حریف گفت: سپاهان خط حمله بسیار خوبی دارد ولی نقطه قوت آنها جایی است که نویدکیا و امید ابراهیمی خیلی خطرناک کار می‌کنند و ما اگر از همان جا کار پرس را انجام دهیم می‌توانیم به اهداف تاکتیکیمان برسیم از سوی دیگر احسان حاج‌صفی نیز خوب عمل می‌کند و ما باید در ابتدا ارتباط خط هافبک و حمله حریف را قطع کنیم.
    قلعه‌نویی در خصوص اینکه آیا در بازی فردا مصدوم و یا محرومی دارند یا خیر گفت: محروم نداریم اما نگران وضعیت حیدری بودیم ای کاش که در بازی با کویت هم از او استفاده نمی‌شد اما دیروز که با حیدری صحبت کردم او گفت شرایط خوبی دارد.
    به گزارش فارس، خبرنگاری پرسید شما باید روز دهم مقابل سپاهان بازی کنید و سپس چهاردهم به مصاف الهلال بروید اگر در بازی با الهلال نتیجه نگیرید این به ضعف مدیریت برمی‌گردد که نتوانست تاریخ بازی را تغییر دهد یا ضعف سازمان لیگ است که قلعه‌نویی گفت: سازمان لیگ یک وارث برنامه‌ریزی غلط گذشته است. تاج به تازگی این مسئولیت را قبول کرده ولی ارکان سازمان لیگ عوض نشده است. همه چیز را فدای تیم ملی کرده‌ایم اما نه تیم ملی از این برنامه‌ریزی استفاده کرد و نه لیگ بهره برد. تمامی فشارها بر روی سپاهان -استقلال است البته تراکتورسازی نیز در جام حذفی حضور ندارد و فشار کمتری را تحمل می‌کند دیدید که در تیم ملی استقلال 4 سهم داشت و سپاهان 2 سهم که هر کدام 25 دقیقه بازی کردند. یک سری دوستان و البته دشمنان قسم خورده قلعه‌نویی مترصد هستند که هر کاری من انجام دهم انتقام بگیرند.
    در بازی با العین تیترهای آن چنانی آماده کرده‌اند تا من را بکوبند جالب است مفسر تلویزیون می‌گوید قلعه‌نویی 670 دقیقه است که در آسیا پیروز نشده ولی همین آقا نمی‌گوید که ما قول‌های آسیا را بردیم و به الجزیره با مربی‌گری براگا 9 گل زدیم. دشمن که کم نداریم مشکلات هم زیاد داریم.
    به گزارش فارس، قلعه‌نویی در ادامه صحبتهایش در خصوص زمان‌بندی مسابقات استقلال تا بازی لیگ برتری مقابل سپاهان گفت: باشگاه استقلال پی‌گیری لازم را انجام داد و حتی ما پیشنهاد کردیم این مسابقه برداشته شود و به جای بازی سوپرلیگ سال آینده که اتفاقاً می‌توانست بازی نمایشی خوبی هم باشد برگزار شود. حال شما حساب کنید این بازی به 120 دقیقه بکشد واویلا می‌شود انگار که آب در آسیاب دشمن ریخته‌ایم چون چشم آبی هم که نیستیم باید به ما حمله شود یک برنامه خاص هم نمی‌خواهم در موردش صحبت کنم منتظر چنین فرصت‌هایی است.
    سرمربی تیم استقلال در ادامه صحبتهایش گفت: نفت تهران که فقط در یک جام درگیر است با 24 ساعت تغییر برنامه مخالفت کرده ولی تیم مثل استقلال حق اعتراض ندارد اتفاقاً من می‌گویم سپاهان حق دارد که یک روز بازی‌اش به عقب بیفتد ولی اینکه می‌گویند در 20 اردیبهشت حتماً باید قهرمان معرفی شود از آن حرفها است که در مملکت ما زده می‌شود. نه اینکه از آن طرف غش می‌کنیم نه اینکه این طرفی می‌افتیم مگر بازیکن آدم آهنی است.
    به غیر از ورزشگاه آزادی در هر زمین ایران بازی کنیم باید دو برابر انرژی بگذاریم.
    قلعه‌نویی در پاسخ به این سئوال که نتیجه دیدار فردا چقدر می‌تواند بر قهرمانی یکی از دو تیم استقلال سپاهان در لیگ برتر تأثیرگذار باشد گفت: ما باید همه چیز را بخش‌بندی کنیم. لیگ، جام حذفی و آسیا متفاوت است اما نتیجه فردا قطعاً تأثیرگذار است.
    به گزارش فارس، خبرنگاری پرسید چرا پرسپولیس مشکل مالی ندارد اما استقلال مشکلات مالی‌اش زیاد است. آیا مدیریت استقلال ضعیف بوده که قلعه‌نویی گفت: اجازه بدهید در مورد پرسپولیس صحبت نکنم چون می‌ترسم علیه من بیانیه‌ای بدهند. یک بار از مدیریتشان حمایت کردیم علیه ما بیانیه دادند اما به تمامی هواداران پرسپولیس و رویانیان و بازیکنان این تیم سال نو را تبریک می‌گویم. اول از همه باید بگویم اگر استقلال موفق شده کار جمعی است و این نیست که من در آن نقش داشته باشم اتفاقاً من کمترین نقش را دارم اما سال گذشته در هیئت مدیره بحثی مصوب شد که قرار بود عده‌ای اسپانسر 20 میلیاردی بیاورند. آقایان کار را از مدیرعامل گرفتند و نه تنها اسپانسر نیاوردند بلکه مجبور شدیم دوباره کار را به مدیریت بسپاریم. از سوی دیگر قرار بود 50 درصد بودجه ما را وزارت ورزش بدهد ضمن آنکه برنامه‌هایی تصویب شد که حتی مملکت نیز دچار مشکلات اقتصادی گردید و وزارت ورزش هم دچار مشکل بود. البته دکتر عباسی تلاش زیادی کرد و فکر می‌کنم از 6 میلیارد 2.5 میلیارد تومان به ما پرداخت کرده است که اگر بقیه را بدهند مشکلاتمان حل می‌شود. ولی اعتقاد دارم هیچ کاری بدون مشارکت به موفقیت نمی‌رسد موفقیت استقلال مربوط به یک نفر نیست از مدد جباری تا آن آخرین نفر گرفته همه سهم دارند.
    همان خبرنگار دوباره پرسید فتح‌الله‌زاده قبل از عید گفته بود مشکلات حل می‌شود اما وعده به 15 فروردین رسیده است. بازیکنان هم ناراحت هستند نظر شما چیست که قلعه‌نویی گفت: بازیکنان استقلال هر چه بگویند حق دارند چون فداکارانه زحمت می‌کشند کادر پزشکی و فنی هم از همه مظلوم‌تر هستند. به خاطر مشکلات اداری کمی خلف وعده شده است ولی من تجربه 13 سال کار اجرایی را دارم قبلاً به روزمرگی رسیده بودیم اما کار استقلال به ساعت‌مرگی کشیده شده است من که گفتم باید کاری که دکتر اسلامیان با سپاهان انجام داد الگوی ما شود.
    جا دارد به خانواده رجایی تسلیت بگویم که انسانی با خصلت‌های بزرگ بود و به من می‌گفت می‌خواهم تیمی ببندم که قهرمان آسیا شود. نگاهی که آنها داشتند آنقدر بزرگ بود که هر چه می‌کاشتیم درو می‌کردیم. مگر می‌شود برای دو تیم استقلال - پرسپولیس کاری انجام نداد متأسفانه دولتی‌ها هم فقط شعار می‌دهند و من در این چند سال فقط شعار شنیدم باید برای این دو تیم ردیف بودجه تعیین کرد و از زمانی که در سال 66 به استقلال آمده‌ام همین مشکلات وجود داشته است. فقط رقم‌ها متفاوت شده است. هر شخص دولتی هم که آمده نتوانسته کاری انجام دهد.
    سرمربی استقلال تأکید کرد: یک برنامه می‌سازیم که نمی‌خواهم در موردش صحبت کنم. شخصی مثل قویدل آمده و برای داماش سرمایه‌گذاری کرده اما در همان برنامه خاص صحبت از این می‌کند که ماشین‌های فلان جا را فروخته و چه کار کرده است. کاری می‌کنیم که طرف فرار کند او که برای ورزش سرمایه‌گذاری می‌کند چرا باید در یک بخش دیگر صحبت کند انگار که آنجا قاضی نشسته و دادگاه شده است. متأسفانه آبرو و حیثیت‌ها مهم نیست و نمی‌گویند که قویدل خانواده دارد و درست و غلط آمده در این فوتبال هزینه کرده است فقط بلدیم آبروریزی کنیم و قداست‌ها را بشکنیم.

4. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: استقلال فعلي را تغيير نمي‌دهيم

مديرعامل استقلال تهران با بيان اينکه ترکيب فعلي استقلال را تغيير نمي‌دهد، گفت: در ارتباط با مشکلات ارزي و مالي کسي به حرف ما گوش نمي‌دهد و يا نمي‌خواهد گوش بدهد.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در دشتي در ارتباط با وعده رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران براي احداث 10 مدرسه فوتبال در 10 شهرستان استان بوشهر گفت: من فکر مي‌کنم به جاي احداث 10 مدرسه فوتبال يک مدرسه با کيفيت احداث کنيم بهتر است چون پتانسيل و توانمندي‌هاي استان بوشهر در زمينه فوتبال بالاتر از اين‌هاست که شاهد آن هستيم.

فتح‌الله‌زاده اضافه کرد: اگر برنامه مدون و درستي داشته باشيم بوشهر مي‌تواند تيم قدرتمندي در ليگ داشته باشد و‌‌‌‌‌ اگر شاهين که تيم پرطرفدار و خوبي بود حمايت مي‌شد در ليگ برتر باقي مي‌ماند.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران در ارتباط با وضعيت تيم استقلال تهران يادآور شد: تيمي که داريم را دوست نداريم تغيير دهيم و اگر يکي دو بازيکن اضافه کنيم تيم پتانسيل قهرماني در آسيا را نيز دارد.

فتح‌الله‌زاده تصريح کرد: مسئولان بايد نگاهي فراملي به تيم‌هاي استقلال، تراکتور و سپاهان داشته باشند همين طور که تيم‌هاي حاشيه خليج فارس کاملا تجهيز شده‌اند. اگر از تيم‌هاي ايراني حمايت شود مي‌توانيم شاهد فينالي ايراني در ليگ آسيا باشيم.

وي با برشمردن مشکلات باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: عمده مشکلات ما مشکلات ارزي و مالي است و به ويژه در بازي‌هاي آسيايي که به ارز نياز داريم و متاسفانه هرچه صحبت مي‌کنم کسي پاسخگو نيست و انگار کسي حرف ما را نمي‌شنود و يا نمي‌خواهد بشنود.

فتح‌الله‌زاده ادامه داد: از يک سو اعلام مي‌کنند خريد ارز از بازار سياه ممنوع است و از سويي هم ارز دولتي در اختيار ما قرار نمي‌دهند.

وي گفت: اگر ارز از بازار سياه هم تهيه کنيم مجرم هستيم و اين مشکلات است که زيبنده ما نيست و اميدوارم رئيس کل بانک مرکزي توجه ويژه‌تري نسبت به تيم‌هايي که در بازي‌هاي آسيايي شرکت دارند داشته باشد.

فتح‌الله‌زاده با اشاره به اهداف حضورش در يادواره سرداران و 15 شهيد روستاي زايرعباسي گفت: با توجه به اينکه اين جام به نام شهدا برگزار مي‌شود و ما در همه حال مديون خون شهداي عزيز هستيم احساس وظيفه کردم در فينال اين مسابقات شرکت کنم و اين سعادت را نيز پيدا کردم که از نزديک خدمت يکي از خانواده‌هاي شهيد اين روستا برسم.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران افزود: همين که به عنوان يک عضو کوچک فوتبال افتخار شرکت در اين مسابقات را پيدا کرده‌ام را نوعي عبادت مي‌دانم چون هرچه داريم از شهداست و اين کمترين کاري است که مي‌توانيم انجام دهيم.

وي در ارتباط با کيفيت بازيکنان تيم‌هاي درازي و چارک که بازي فينال را در اين روستا برگزار کردند، خاطرنشان کرد: بازيکنان از لحاظ فيزيکي و بدني در سطح خوبي هستند و درک فوتبالشان هم خوب است اما براي ليگ يک مناسب هستند.

فتح‌الله‌زاده افزود: اگر يکي دو سال روي اين بازيکنان کار شود مي‌توانند در ليگ برتر نيز بازي کنند.

هرماني بيستمين يادواره شهداي زايرعباسي شهرستان دشتي استان بوشهر که با حضورمديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران آغازشده بود با قهرماني تيم فوتبال کشاورز چارک و با حضور مديرعامل باشگاه استقلال تهران خاتمه يافت.

شايان ذکراست بيستمين دوره از بازي‌هاي فرهنگي ورزشي سرداران و 15 شهيد روستاي زايرعباسي دشتي استان بوشهر با حضور 12 تيم از روستاهاي دشتي و تنگستان و در چهارگروه سه تيمي برگزار شد که دو تيم فوتبال کشاورز چارک و تيم فوتبال شاهين درازي هر دو از شهرستان دشتي در بازي پاياني به هم رسيدند و در پايان تيم کشاورز روستاي چارک در ضربات پنالتي شاهين دارزي را شکست داد تا پرونده اين دوره از مسابقات نيز بسته شود.

6. 7 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بازی امروز بسیار بسیار مهمه، امیدوارم قلعه نویی نخواد محافظه کارانه عمل کنه و با احتیاط بازی کنه! بهر حال ما تا بحال دیدیم که تیم هر وقت هجومی بازی کرده فوق‌العاده بوده و تونسته بجز یکی دو مورد نتیجه لازمه رو بگیره. سپاهان رو یه بار تو خونه خودش بردیم امروز هم تو خونه خودمون شکستش میدیم و به امید خدا میریم برای کسب قهرمانی

8. 5 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی خوبی بود تیم ما هم خوب بازی کرد ولی داور نامرد نذاشت پیروز بشیم الکی الکی حیدری رو اخراج کرد .
    اگه خسرو اخراج نمیشد مطمئنا میبردیم که داور نذاشت.
    ولی من مهدی رحمتی رو هم یکی از دلایل باخت میدونم آخه چرا اومد پنالتی زد چرا؟
    صادقی هم همینطور چرا منتظری نیومد؟
    اینها همه دلایل شکست استقلال رو تضمین کرد میگفتن هوادار نمیاد اینم 60 هزار هوادار اخه چی شد؟!

10. 8 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا بازی قشنگی بود
    داور هم هرچند چند بار به ضرر استقلال سوت زد
    در مورد باخت فقط بگم کاش کاش مجیدی میومد پنالتی میزد ، آخه رحمتی چرا اومده برای زدن پنالتی من نمیفهمم ...
    گل اول بازی هم مقصر خود رحمتی بود که نرسید به توپ
    به هر حال ایرادی نداره ، هنوز لیگ مونده و بازیهای آسیایی هم هست و تو هر دوتا اول هستیم

12. 8 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ینی تا صادقیو دیدم گفتم میشه عین سرجیو راموس ... ! که شد !!

14. 8 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یعنی داره گریه‌ام میگیره ، هنوز تو شوکم بازی‌ای که راحت میتونستیم ببریم ، شکست خوردیم

براحتی میشد حدس زد تیم واسه پنالتی برنامه نداره! آخه من نمیدونم مجیدی، نکونام، منتظری موندن کنار رحمتی و صادقی اومدن پنالتی میزنن، یعنی از امیرخان بعید بود همچین کاری

حیدری واقعا مفت اخراج شد، مفت!

نمیدونم چی بگم ... واقعا اعصابم خورد شده

فعلا که دلمون به لیگ خوشه و نمیتونم دل خودمو الکی به آسیا خوش کنم

16. 7 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه T.Eftekhari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    یه جای دور

پيش فرض

آخه این چه پنالتی بود فرزاد :|
    حداقل سید و صادقی محکم زدن

18. 4 کاربر از T.Eftekhari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مجیدی معمولا تو اینجور بازی ها پنالتی نمیزنه

امروز هم کمرشو گرفته بود که پنالتی نزنه

پنالتی رحمتی کاملا احساسی بود و حاتمی هم اصلا دروازه را نگاه نکرد انتخاب قلعه نویی برای پنالتی زن ها درست بود و جواد آخرین پنالتی را داشت اما صادقی این وسط خراب کرد همیشه پنالتی های خوبی میزد

بعد باخت ، یاد وحید طالبلو بازی با فولاد تو اهواز افتادم واقعا وحید پنالتی گیر خوبی بود

خسته نباشید میگم به بچه ها کلا خوب نبودیم و استقلال همیشگی نبودیم اخراج حیدری هم نشون داد که یه بازیکن چقدر میتونه بی تجربه باشه اینطوری اخراج بشه اون از کارت اول اینم دوم...

20. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •