تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 308 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نطرتونن درباره ی این ترکیب چیه؟! اگه اینجوری باشه شک و تردید دارم نسبت به این ترکیب و چیدمان !
    اگر قرار باشه 3.4.3 بازی کنیم و مسی هم به جای ژاوی بازی کنه یا در کل کمی عقب تر بازی کنه با ریسک خیلی زیادی بازی کردیم
    در واقع اگر مسی به خاطر ذات بازیش و گرایشش به حمله نتونه توی دفاع خوب شرکت کنه روی ضد حمله خیلی آسیب پذیر میشیم

من طرفدار اینم که مسی مقابل میلان بیاد توی خط هافبک بازی کنه
    چون واقعا تمرکز دفاع میلان به هم میریزه حتی ممکنه برای مهار مسی جلو هم بیاد اما ترجیح میدم همون 4.3.3 بازی کنیم تا توی ضد حملات زیاد به تیم فشار نیاد

والدز

آلبا.........پویول...........پیکه.... .....آدریانو

بوسکتس
    اینیستا..................مسی

تیو.......ویا......پدرو

قطعا کادر فنی خودش به این ترکیبها فکر میکنه و در نهایت امیدوارم بهترین نقطه برای بازی مسی رو در نظر بگیرن
    چون کلید بهم خوردن تمرکز میلان کسی نیست جز مسی وقتی بازیکنی داری که گاهی اوقات حتی 6 بازیکن حریف رو به سمت خودش میکشونه به راحتی میشه ازش در جهت بهم زدن تمرکز ساختار دفاعی حریف استفاده کرد

2. 13 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اگر قرار باشه 3.4.3 بازی کنیم و مسی هم به جای ژاوی بازی کنه یا در کل کمی عقب تر بازی کنه با ریسک خیلی زیادی بازی کردیم
    در واقع اگر مسی به خاطر ذات بازیش و گرایشش به حمله نتونه توی دفاع خوب شرکت کنه روی ضد حمله خیلی آسیب پذیر میشیم

من طرفدار اینم که مسی مقابل میلان بیاد توی خط هافبک بازی کنه
    چون واقعا تمرکز دفاع میلان به هم میریزه حتی ممکنه برای مهار مسی جلو هم بیاد اما ترجیح میدم همون 4.3.3 بازی کنیم تا توی ضد حملات زیاد به تیم فشار نیاد

والدز

آلبا.........پویول...........پیکه.... .....آدریانو

بوسکتس
    اینیستا..................مسی

تیو.......ویا......پدرو

قطعا کادر فنی خودش به این ترکیبها فکر میکنه و در نهایت امیدوارم بهترین نقطه برای بازی مسی رو در نظر بگیرن
    چون کلید بهم خوردن تمرکز میلان کسی نیست جز مسی وقتی بازیکنی داری که گاهی اوقات حتی 6 بازیکن حریف رو به سمت خودش میکشونه به راحتی میشه ازش در جهت بهم زدن تمرکز ساختار دفاعی حریف استفاده کرد
    من هم از دفاع 3 نفره میترسم!!!
    تو بازیهایی که بارسا انجام داده خیلی گردشی بازی کردن و زیاد تو جاهای ثابت نبودن !!
    من فکر میکنم که با همین ترکیبی هم که به صورت احتمالی گفتن پیکه جای پویول وایسه و به جای پویول تیاگو بیاد خیلی بهتره من شخصا به تیاگو و بازیش ایمان دارم بازیکنی هست که حفظ توپش خوبه و یجورایی پخش توپش هم در کنار بازی حجومیش خوبه و شوتای خوبی از پشت محوطه میزنه که خیلی به درد بازی با میلان میخوره مثل آدریانو!!!
    راستی آلوز مصدوم هست؟

والدز

آلبا ------ پیکه ------ آدریانو

بوسکتس
    اینیستا ------ تیاگو
    مسی

تیو ------ویا ------ پدرو

پدرو هم این چند وقته اصلا خوب بازی نکرده شاید دلوفوئه خوب باشه جوون هم هست برای ثابت کردن خودش انگیزه داره!

4. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مسی:

"نمی دانم چه زمانی خواهد بود اما روزی به Newell's Old Boys بر می گردم زیرا دوست دارم برای آنها بازی کنم.
    دوست دارم در فوتبال آرژانتین بازی کنم، کاری که هرگز انجام ندادم. این اتفاق معنای زیادی برای من دارد. واقعا نمی دانم در آینده چه رخ خواهد داد"

‎4 نقل قول از مصاحبه امروز سسک :

1-این بسیار خوب است که با 3 شکست همه بازیکنان عصبی و ناراحت شده اند. نشان می دهد که ما چقدر دوست داریم همواره پیروز باشیم.

2-من مثل همیشه قوی هستم هیچ کس نمی تواند من را از هدف و میلی که در این باشگاه دارم دور نگه دارد .تا لحظه آخر برای آن خواهم جنگید.

3-از یک هفته بسیار سخت گذشتیم و باید در شنبه مقابل لاکرونیا یک ریکاوری خوب انجام دهیم تا هم اعتماد به نفسمان خوب شود و هم آماده بازی سه شنبه شویم.

4-هرگاه بازی های بارسلونا سخت بوده است ، بازیکنان و هواداران در نیوکمپ قوی تر بوده اند.همه معتقدند که می توانیم این نتیجه را بازگردانیم .واقعا بی انصافی است که به ایمان خود به بازیکنان شکی وارد کنیم آن هم فقط برای 3 بازی.باید به این نگران بودن برای گلزنی خاتمه دهیم.فقط باید با قلبمان بازی کنیم و صد البته بازی با پا و سر خود را مهمتر قرار دهیم. اگر در سطح کنونی که این ابتدای فصل بازی کنیم مطمئن باشد شانس غلبه بر میلان را خواهیم داشت .

************************************************** *************************

توییتر اینیستا :خوردن غذا بعد از تمرین امروز در مرکز ورزشی باشگاه...به پیش بارســـا

پپ:

"من سعی کردم مسی رو به بهترین بازیکن جهان تبدیل کنم، اما آخرش مسی من رو به یکی از بهترین مربیان جهان و خودش رو به بهترین بازیکنی که جهان تا حالا دیده تبدیل کرد"

مسي: «بازی ميلان فرصتی ايده‌آل برای برخاستن است».

فوق‌ستاره بارسلونا معتقد است شكست دادن ميلان در بازی برگشت دور از دسترس نيست و آبی و اناری ها فقط بايد كمی بيشتر از خودشان مايه بگذارند.

ليونل مسی در سخنانی كه بي‌شباهت به اظهارات هموطنش ماسكرانو نبود، اظهار می كند: «نياز داريم كه بيش از شرايط عادی تلاش كنيم. در چند روز اخير چند باخت را پذيرا شده‌ايم اما به خوبی می دانيم بايد چه كاری انجام دهيم تا شرايط عوض شود. ديدار بعدی يك فرصت ايده‌آل برای دوباره ايستادن است».

منظور مسی كه در مراسم خط توليد شركت كفش و لباس به اسم خودش، صحبت می كرد، ديدار برگشت مرحله‌ يك هشتم نهايی ليگ قهرمانان اروپا بود، كه بارسلونا پس از شكست 2 بر صفر در ديدار رفت نياز مبرم به پيروزی دارد: «همه می خواهيم كه نتيجه را برگردانيم و البته می دانيم كه كار دشواری پيش رو داريم. اگر آنها توانستند در زمين خودشان اين كار را انجام دهند پس ما هم مي‌توانيم در خانه خودمان آن را انجام دهیم. به خوبی مي‌دانيم كه اگر در بازي برگشت ميلان به گل برسد كار براي ما بسيار بسيار دشوار خواهد شد. ميلان بازيكنان با كيفيتي دارد و البته شرايط تيم ما هم به همين شكل است».

زمان برخاستن

مسي باختن را دردناك مي‌داند: «شكست خوردن هميشه ناراحت كننده است. همه به دنبال اين هستيم كه از اين وضعيت رهايی پيدا كنيم و بازی بسيار مهمی هم پيش رو داريم».

بهترين بازيكن جهان راه‌حل غلبه بر اين مشكل را مي‌داند اما آن را فاش نمي‌كند: «مي‌دانيم در اين بازی هايی كه نتيجه را واگذار كرده‌ايم مشكلاتي وجود داشته است. در رختكن درباره‌ اين مسائل دقيقا صحبت كرده‌ايم و اين صحبت‌ها در رختكن خواهد ماند».

مسي نبود تيتو و آبيدال را نيز بي تاثير ندانست: «مشكلي كه براي ويلانووا و آبيدال پيش آمد اثراتی بر تيم ما داشت، اما ما تيم قدرتمندی هستيم و نمي‌توانيم براي نتايج خود بهانه‌جويي كنيم. آبيدال و تلاشي كه براي بازگشت انجام داده نيز قابل تقدير است. باورنكردنی است كه او را بار ديگر كنار خود می بينيم».

بدون حد و مرز

ستاره‌ آرژانتينی بارسلونا در پايان درباره‌ دلايل موفقيتش نيز نظراتی داشت: «هر سال جديدی كه می آيد، انگيزه‌ي من هم دوباره شروع می شود. انگيزه برای قهرمان شدن و بردن. البته اين انگيزه و اشتياق من برای موفقيت تنها نيست و توسط بقيه حمايت می شود. من متعلق به باشگاهی هستم كه همه اعضای آن خواسته‌ مشتركی دارند».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: مصطفي معدني ثاني/ FCBarcelona.ir

10 قسمت مهم از کنفرانس خبری ماسکرانو.

این بازیکن آرژانتینی پس از تمرین بعد از ظهر در مصاحبه مطبوعاتی حضور یافت. مجموعه ای سخنان قابل توجه وی در ادامه خواهد آمد.

خاویر ماسکرانو بازیکن آرژانتینی تیم پس از اتمام تمرین دیروز بعد از ظهر به اظهار نظر درباره وضعیت فعلی تیم ‍ پرداخت. 10 اظهار نظر جالب وی در طی این کنفرانس بدین شرح است:

1- بهترین راه برای برگشتن به اوج، فکر کردن به چیزی است که آن را ترک کرده ایم. ما باید مثبت بیندیشیم.

2- بهترین راه برای پیشرفت، تمرین سخت و ذهنیت مثبت نسبت به ‍ پیروزی است.

3- مسائل مثبت آن چیزی هایی است که اکنون در اختیار ما هستند و فوتبال همیشه هنگامی که به نتیجه بدست آمده بستگی ندارد، لذت بیشتری دارد.

4- ما نباید کار غیرعاقلانه ای بکنیم. تنها باید با آرامش و فروتنی در جست و جوی چیزی که چند هفته ی گذشته از دست دادیم و بازگرداندن آن به تیم باشیم.

5- جوردی رورا فرد شجاعی است که تا اینجا پیش آمده و تیم جز تحسین او و راهی که در پیش گرفته حرفی برای گفتن ندارد.

6- گاهی نتیجه مطلوب ما بدست نمی آید، اما تا زمانی که ما آرامش خودمان را حفظ کنیم میتوانیم با مشکلات روبه رو شویم.

7- مقایسه دو هفته گذشته با پنج سال اخیر کار ساده ای است. اگر کسی به سیستم تیم شک دارد، باید بداند این ایده کل باشگاه است. هر گونه شک و تردیدی با نگاه به تیم در طی پنج سال ‍اخیر برطرف خواهد شد.

8- تیتو بودن نزد مارا دوست دارد، اما ما باید به خاطر داشته باشیم که اولویت فعلی او درمان و یافتن سلامتی اش می باشد.

9- یک مدیر بزرگ به من گفته بود که موفقیت موجب می شود شما فکر کنید مهمتر از ان چیزی که گمان می کنید، هستید.

10- مسی مورد انتقاد قرار گرفته، زیرا در 5 بازی گذشته اش به جای 10 گل سه گل به ثمر رسانده است.

منبع:سایت رسمی باشگاه
    مترجم: ریحانه ابراهیمی / FCBarcelona.ir
    Last edited by runner; 08-03-2013 at 00:34.

6. 12 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

برادران آلکانترا در بچگی کنار این خواهر توپولوشون

بازيکنان دعوت شده آرژانتين براي بازي مقابل ونزوئلا و بوليوي، مقدماتي جام جهاني 2014
    (بازيها به ترتيب 2 و 6 فروردين برگزار ميشن)

- دروازه بان:
    Sergio Romero, Mariano Andujar

- مدافع:
    Fede Fernandez, Hugo Campagnaro, Pablo Zabaleta, Marcos Rojo, Ezequiel Garay, Jose Basanta

- هافبک:
    Javier Mascherano, Ever Banega, Jose Sosa, Cholo Gui?az?, Walter Montillo, Augusto Fernandez and Angel Di Maria

- مهاجم:
    Lionel Messi, Gonzalo Higuain, Rodrigo Palacio, Sergio Aguero, Franco Di Santo and Ezequiel Lavezzi

8. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اینستاگرام دنی:"منظره ای قدیمی از تور کنار ساحل ... داشتن یک دوست سگ بهتر از داشتن دوستان سگی است."

//////////////////////////////////

طرفداری - در آستانه دیدار تیم های بارسلونا و میلان از دور برگشت لیگ قهرمانان اروپا، ستاره آبی اناری ها معتقد است که تیمش توانایی صعود از این مرحله را دارد.
    مسی در مصاحبه با ESPN، صحبت هایی در مورد مشکلات اخیر تیم بارسلونا و بازی با میلان در نیوکمپ داشته است.
    در اینجا می توانید مصاحبه کامل مسی را با این شبکه بخوانید:
    روحیه تیم
    "مسلما از لحاظ روحی در شرایط ایده آلی به سر نمی بریم. در چند هفته اخیر نتایجی کسب کرده ایم که هواداران انتظار آن را نداشتند، اما حالا زمان آن است که رویه خود را بازیافته و با اعتماد به نفسی دوباره به همان بارسای چند سال اخیر برگردیم. باید علاوه بر بازی تیمی خوب، تمام تمرکز خود را بر روی برد بگذاریم و باید بگویم که دقیقا می دانیم که مشکل کار کجاست."

مشکلات بازی های اخیر
    "سبک بازی ما مبتنی بر حفظ توپ است و این باعث می شود که به تیم های حریف، فرصت های زیادی برای ضد حمله بدهیم. این اتفاقی است که در بازی در مقابل میلان و رئال برای ما رخ داد و آن ها توانستند از بازیکنان سرعتی خود به بهترین شکل ممکن استفاده کنند. ما باید سعی کنیم که سرعت بازی را پایین بیاوریم."

راه حل برای بازگشت به فرم ایده آل
    "اکنون زمان است تا با فراموش کردن گذشته به بازگشت به فرم همیشگی خود فکر کنیم. باید متمرکز باشیم و با ارائه بازی ای بدون نقص به فکر صعود به دور بعدی لیگ قهرمانان باشیم. ما به خوبی می دانیم که افراد زیادی خواهان باخت بارسلونا هستند تا بگویند که دوران بارسا به پایان رسیده است. این اتفاق پارسال برای ما رخ داد و هنگامی که شرایط به خوبی پیش نرفت افراد زیادی دوران بارسا پایان یافته دانستند."

فشار بر روی بازیکنان
    "نتایج سال های اخیر این باهشگاه باعث شده است که بردن در اینجا بسیار عادی به نظر برسد و هنگامی که شما بازی را واگذار می کنید انتقاد ها به شما سرازیر می شود. هواداران به خوبی این موضوع را درک می کنند که اکنون بیش از هر زمان نیازمند پشتیبانی آن ها هستیم. در حال حاضر فکر نمی کنم که نیاز زیادی به خرید بازیکن جدیدی باشد. بسیاری از بازیکنان فعلی بارسا جوان هستند و می توانند مدت زیادی در این باهشگاه بدرخشند."

کریستیانو رونالدو
    " او سرعت بالایی در بازی با توپ و به جریان درآوردن بازی دارد و در حال حاضر یکی از بهترین های پست خود می باشد."

ژاوی و اینیستا
    "هماهنگی آن ها فوق العاده است. آن ها بهترین در کنترل بازی و حفظ توپ هستند."

لالیگا
    " نباید فکر کنیم که لالیگا به پایان رسیده است. با اینکه ما در شرایط بسیار خوبی به سر می بریم و با امنیت کافی در صدر جدول قرار داریم اما باید مراقب تیم هایی چون اتلتیکو باشیم. آن ها در هر بازی به دنبال کم کردن امتیاز خود با ما هستند."

Last edited by M E S S I; 08-03-2013 at 10:10.

10. 10 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

به نظرم اگه ژاوی مصدوم هم نبود باید تیاگو رو به جاش بفرستیم وسط!

پدرو هم خوب بازی نکرده و باید بیرون باشه.و تییو توی ترکیب ثابت قرار بگیره!
    پینتو

البا........... پیکه...... ادریانو

بوسکتس

اینیستا....... تیاگو ........سسک

تییو ..........ویا........ مسی

نکته دیگه اینکه تعویض ها باید کمی زودتر انجام بشه!و بازیکنهامون تازه نفس باشن.چون موقع ضدحمله های میلان به خاطر دویدن زیاد انرژیشون کاهش پیدا میکنه

12. 11 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

به نظرم اگه ژاوی مصدوم هم نبود باید تیاگو رو به جاش بفرستیم وسط!

پدرو هم خوب بازی نکرده و باید بیرون باشه.و تییو توی ترکیب ثابت قرار بگیره!
    پینتو

البا........... پیکه...... ادریانو

بوسکتس

اینیستا....... تیاگو ........سسک

تییو ..........ویا........ مسی

نکته دیگه اینکه تعویض ها باید کمی زودتر انجام بشه!و بازیکنهامون تازه نفس باشن.چون موقع ضدحمله های میلان به خاطر دویدن زیاد انرژیشون کاهش پیدا میکنه
    پینتو رو چرا گذاشتی تو؟؟؟؟

ویکی می تونه برامون بازی بکنه.

14. 10 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تیتر روزنامه های موندو دپورتیو و اسپورت 7مارس

صفحه ی روبه روی مسی

پیش به سوی یک چهارم ، تیتو بازخواهد گشت.

ابراز احساسات با 2 خواسته ی بزرگ ، عبور از سد میلان و بازگشت تیتو که در صفحه ی وی در روزنامه ی ال موندو دیپورتیوو طراحی شده است.

لئو میگوید: "این تیم قوی است اما باید به جلو گام بردارد."

4 بازی محرومیت برای والدس!

!Animo Barca ، ژاوی نیز به جمع موافقان برگزاری جام مدیترانه پیوست.

ما با این پا انجامش خواهیم داد!

یک جواهر فروش ژاپنی پای چپ مسی را با جنس طلا ساخته است که امضای وی نیز در پایین آن وجود دارد. این شخص قصد دارد این پا را به حراج گذاشته و بخشی از منافع آن را به قربانیان زمین لرزه و سونامی در ژاپن اختصاص دهد.

مسی: "من غمگین نیستم. ما مقابل میلان برخواهیم خواست."

4 بازی محرومیت برای والدس و گزارش حرکت پیکه به کمیته ی داوران.

بازیکنان در کنار هم نهار خوردند تا متحد شده و تیم را در لیگ قهرمانان نگه دارند.
    Last edited by M E S S I; 08-03-2013 at 13:05.

16. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پینتو رو چرا گذاشتی تو؟؟؟؟

ویکی می تونه برامون بازی بکنه.
    بار روانی توی دروازمون کمتره بازی قبل که تیو فرصت چندانی نداشت برا عرض اندام توی بازی این هفته امیدوارم بزارنش تو زمین . ریسکی بازی کردن هم مکافاتیه واسه خودش . توی دفاع فعلا وضعیت خوبی نداریم . با وجود بودن پیکه و پویول با هم متزلزلیم چه برسه پیکه تکی بخواد میونه دفاع باشه . سیستم همیشگی تا وقتی عصبی و احساسی نشیم خوب جواب میده . گرچه ایستگاهی رفت رو چندین بار از دست دادیم ولی توی برگشت میشه همه چی رو جبران کرد . اگه از لحاظ روانی به هم نریزیم

18. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مامادو پسر 9 ساله ای که کور هست و امروز قبل از تمرینات با بازیکنان بارسا دیدار کرد

این بچه همیشه بازی های بارسا رو از رادیو گوش میده و بنیاد خیریه باشگاه هم برای حمایت از اون دعوتش کرده.در این برنامه تک تک بازیکنارو بغل میکنه و جالبه اسم همشون رو صدا میزنه (به جز پینتو که نتونست) ...یک پیراهن بارسا که امضای بازیکنان روش هست بهش اهدا شد + دستکش های واادس

کلیپش (10 مگ): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

......................................

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

/////////////////////////////////////

نظر به گفته روزنامه الموندو به احتمال قوي از اين تركيب استفاده ميشه مقابل ميلان ، ژاوي هم با فشاري داره كه مقابل ميلان بازي میكنه

والدس
    آلبا - پويول - پيكه
    اينيستا - بوسكتس - ژاوي
    تيو - ويا - مسي - آلوز

//////////////////////////////

تیترهای روزنامه اسپورت
    =============
    مسی به کمپین ضد بارسایی ها حمله می کند:
    خیلی ها منتظر هستند تا دوره شکوه بارسلونا تمام گردد و به این تیم حمله کنند

بارسا-میلان 4 روز دیگر تا وعده دیدار
    روسل و سسک : ما به بازگشت ایمان داریم

نیمار به نیوکمپ نزدیک تر شده

والدس را محروم کردند تا بارسا مقاومت خود را از دست دهد

///////////////////////////////////////

کدوم یکی مسیه؟!

////////////////////////////////////////

مقایسه ی آمار و ارقام نتایج بارسا در دوره ی مربیگری تیتو و رورا با دوران پپ گواردیولا نشان می دهد که بارسا از لحاظ در صدر پیروزهای به دست آمده و گلهای زده نسبت به زمان پپ بهتر عمل کرده است.

اما آنچه تفاوت بنیادی با دوره ی گواردیولا دارد تعداد شکست ها و تعداد گلهای خورده ی بارسا بوده که افزایش قابل توجهی داشته است.

در صد پیروزی ها

پپ :72,5%
    تیتو: 74%

در صد تساوی ها :

پپ: 19%
    تیتو: 11.5 %

درصد شکست ها:

پپ: 8,5 %
    تیتو: 14%

میانگین گل زده :

پپ: 2,58
    تیتو : 2,77

میانگین گل خوده:

پپ: 0,73
    تیتو : 1,16

البته باید به این نکته هم توجه داشت که سه شکست اخیر بارسا در شرایطی رقم خورده که تیتو بر روی نیمکت حاضر نبوده است.

///////////////////////////////////

مهاجم آرژانتيني بارسلونا اعلام کرد بيشتر مردم اعتقاد دارند بارسلونا ديگر تمام شده است.

به نقل از مارکا، بارسلونا اين روزها شرايط خوبي ندارد و در 2 هفته اخير 3 بار بازي‌هاي خود را باخته است.

به گزارش فارس،شکست 2 بر صفر برابر ميلان در ليگ قهرمانان اروپا، حذف از کوپا دل ري به دست رئال مادريد و شکست از همين تيم در لاليگا موجب شده تا اين تيم به نوعي در بحران فرو رود.

ليونل مسي در مورد اين موضوع گفت: بسياري از مردم دوست دارند ما فقط ببازيم. آنها مي‌گويند اين بارسلونا ديگر تمام شده است. درست همان حرف‌هايي که سال گذشته در پايان فصل به زبان آورده بودند. کاري که ما بايد انجام دهيم اين است که به آنها اهميت نداده و قوي‌تر از گذشته به کارمان ادامه دهيم. زمان آن رسيده که قدرتمندانه به ديدارهاي پيش رو بنگريم و خودمان را به بازي‌ها برگردانيم. همه چيز از ديدار با ميلان شروع شد. بايد بتوانيم به اين روند پايان دهيم.

مسي ادامه داد: مي‌دانيم که به خاطر نتيجه بسيار ضعيف‌مان در ايتاليا، بازگشت به دوران اوج بسيار سخت خواهد بود ولي هيچ دليلي هم وجود ندارد که نتيجه‌هاي بدمان ادامه پيدا کنند. مي‌دانيم که دريافت گل در هر ديداري مي‌تواند همه چيز را سخت کند ولي تنها کاري که بايد انجام دهيم اين است که کار را براي خودمان سخت‌تر نکنيم. مطمئن هستيم که مي‌توانيم همه چيز را پشت سر گذاشته و به شرايط عادي بازگرديم.

Last edited by M E S S I; 08-03-2013 at 15:56.

20. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •