من آخر نفهمیدم نسخه reloaded مشکل داره یا skidrow ?
من آخر نفهمیدم نسخه reloaded مشکل داره یا skidrow ?
من نمیدونماصلاً مسترلیگ بلد نیستم
من نسخه ریلودد دارم و با پچ های pesedit هم هیچ مشکلی ندارم![]()
سلام
منم مستر لیگ بازی میکنم : عکس قرار میدم و لطفا شما هم این کار رو بکنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکارت عالیه منن عکس میزارم
فقط اینو بگم که با هیچ بازیکنی به اندازه مولر حال نکردم
بعد از چندسال مرد سال جهان شدن فروختمش به رئال با قیمت 105 میلیون دلاررررررررررررررررررر!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
رسما وقتی روزای آخری که باهاش بازی میکردم گریم گرفته بود
![]()
برای من ریبری دو بار ، یک بارم فورلانم و یک بارم اون سورلین و یک بارم کاراگونیس توپ صلا گرفتن . ریبری یه بار هم پیرن نقره ای گرفت . من کلا بازی کنام رو نمیفروشم همین ریبری تا 120 میلیون خواستنش ندادم . فقط یه بار یه اشلی یانگ بود که دیدم خوب میخرن و خیلی هم باهاش حالا نمیکردن دادم رفت نزدیکای 80 میلیون .
زودتر عکس بزار .
راستی دوستان برای عکس برداری از بازی از نرم افزار fraps استفاده کنید .
دوستان بلاخره کدوم نسخه کاملترین و آخرین نسخه هست؟!
reloaded
یا
skidrow
من DVD ساکر از محصولات HRB (همراه رایانه بهسان) رو گرفتم
از کجا میتونم متوجه بشم کدوم نسخه هست؟!
الان این عکسی که دوستمونiload گذاشتن فکر کنم فرق داره با نسخه ای که من الان نصب کردم
ممنون میشم دوستان عزیز بنده رو راهنمایی کنن![]()
reloaded بهتره ! چون من skidrow رو گرفتم یه فایل فیکس 600 مگی داشت که دانلود کردم ریختم روش . کلا هیچ فرقی ندارن تنها فرقشون اینه که کرک skidrow یه مشکل داشت که بازی اجرا نمیشد و با فایل فیکس مشکلش حل میشد . هر دو یکی هست فقط کرکاش فرق داره . اگرم شما منو هاتون فرق داره احتمالا ایرانی ها توش دست بردن و تغییراتی دادن !
من وقتی مسترلیگ میخوام بازی کنم بعدش از PES2013_Money_ML_1.0 و PES2013_Max GP_1.0 استفاده میکنم، یهو از بازی میزنه بیرون! در صورتی که اگه از این 2 تا استفاده نکنم مشکلی نداره!
از پچ 2.1 و کرک REALODED هم استفاده میکنم.
مشکل چیه ؟
منم با نسخه ریلودد وقتی پچ های جدید رو نصب میکنم، موقع تعویض یا لود سیوها از بازی میپره بیرون
من پچ ها رو نصب نکردم و نمیدونم مشکل چیه . ولی یه سوال PES2013_Money_ML_1.0 چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)