با سلام دوستان این ویروس یاب کسپر ما یه کم قاطی کرده و گیرهای الکی میده چه طوری باید ببرمش رو تنظیمات اولیه خودش ؟
با سلام دوستان این ویروس یاب کسپر ما یه کم قاطی کرده و گیرهای الکی میده چه طوری باید ببرمش رو تنظیمات اولیه خودش ؟
برای من هم بعد از اینکه ویندوز عوض کردم و دوباره نصبش کردم تو موقعه آپدیت تا 70% رفت و دیگه تکون نخورد وقتی دیدم تا 70% خیلی فایل دانلود شده بود بعد یهو دیدم ساعت ویندوز که درست بود نمیدونم چرا تغیرر کرده بود و دیدم راهی نداره اول ادامه آپ رو کنسل کردم ساعت رو درست کردم ریست کردم اومد بالا گذاشتم آپ بشه دوباره درجا تا همون 70% رو مثل جت رفت بعد نیم ساعتم طول کشید تا 30% باقی مونده انجام شد .
برید توی setting بعد برین سربرگ آخر که شکل یه جعبه زرد رنگ هست بعدش برید آخرین گزینه یعنی manage setting رو بزنید که 3 تا گزینه میاد و شما باید گزینه آخری یعنی restore رو بزنین و چند تا next بزنین تموم میشه
سلام کدی فایلی می خوام که آپدیت کنم کسپرو
2013 internet secutity هست
مخلص شما
سلام مجدد
وقتی آپی رو با proxy فایر تغییر دادم و خواستم وارد هر سایتی بشم این طوری بود که اسم سایت تو مرورگر میاد و بعدش تا میاد صفحه سایت باز بشه یه دفعه پیغام زیر رو میده اول شک کردم که شاید از مرورگر کروم باشه بعد با فایرفاکس و ... همین طوری بود حالا نیمدونم از ویروس یابه یا نه ؟
تو قسمتLAN settings هزار تا تغییر ایجاد کردم بعضی وقتها که اول مرورگر باز میکردم بعد proxy فایر رو درست میشد بعضی وقتها کلا ارور میداد و اصلا دیگه نت معمولی هم کانکت نمیشد و ارور 691 میداد و ...
کسی میدونه باید چی کار کنم ؟
This webpage is not available
Google Chrome's connection attempt to forum.p30world.com was rejected. The website may be down, or your network may not be properly configured.
Here are some suggestions:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] this webpage later.
- Check your Internet connection. Restart any router, modem, or other network devices you may be using.
- Add Google Chrome as a permitted program in your firewall's or antivirus software's settings. If it is already a permitted program, try deleting it from the list of permitted programs and adding it again.
- If you use a proxy server, check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server, adjust your proxy settings: Go to the Chrome menu >Settings > Show advanced settings... > Change proxy settings... > LAN Settings and deselect the "Use a proxy server for your LAN" checkbox.
Error 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED): The server refused the connection
TANX
سلام
به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی هم جواب سوال من رو لطف کنه:
1.در قسمت network traffic آمار ورودی و خروجی حدود 4 ساعت جلوتر از ساعت سیستمه.مثلا من ساعت 2 بامداد یک فایل 20 مگی دانلود کردم توی اون قسمت در ساعت 6 ثبت شده.ساعت سیستم مشکلی نداره.این رو چجوری ست کنم؟
2.من طبق پستهایی که در همین تاپیک آموزش داده شده بود دسترسی برخی برنامه ها به اینترنت رو کاملا قطع کردم.ولی بعضی از اونها هنوز در لیست network traffic امروز دیده میشن.مثلا cyberlink media server service رو من چند روز پیش بلوکش کردم ولی در لیست استفاده امروز هم هست با اینکه مصرفش از اینترنت کم شده ولی هنوز متصله.چرا؟
اگر لینکش رو بگذاری ممنون میشم (البته اگه تکست یا پی.دی.اف باشه بهتره)
دوستان ، در مورد گزینه های عکس زیر هم لطفا یه توضیحی عنایت کنید :
یه سوال فنی هم داشتم از این قرار که اصولا نرم افزارها چه مراحلی رو برای گرفتن امضای دیجیتال طی میکنند و آیا این مراحل اینقدر چفت و بست داره که کسپرسکی نرم افزارهای دارای امضای دیجیتال رو در لیست trust (بخوانید مستمر آزاد) میگذاره ؟![]()
Last edited by ICAROOS; 16-12-2012 at 17:46.
با سلام
من سرعت دانلودم از طریق idm خیلی کم شده وقتی تو network monitor کسپر رو نگاه میکنم زده که هر برنامه توی طول روز چقدر incoming و outgoing داشتم مثلا کروم رو برا امروز زده 21 مگ دانلود داشته سوالم اینه که این 21 مگ همون حجم هایی هستش که وقتی سایت های مختلف رو باز میکنم چون من با کروم دانلودی نداشتم ؟
سوال دیگم اینکه این فایل Svchost.exe چیه و کارش چیه ؟ چون تو کسپر خودش ورداشته برای این فایل زده ترافیکش چک نشه این فایل هم دانلود داره ؟ و باید رو حالت Do not scan all network Traffic باشه ؟
این پورت های فایل LSASS.EXE هم دائم باز هستش یعنی این فایل هم داره هی دانلود میکنه ؟
میشه کلا فایل های که توی ویندوز هستند و هی خودشون رو آپ میکنند اسماشون رو بگید ؟ و اینکه میشه جلوی این فایل ها رو گرفت تا هی دانلود نکنند ؟
و راه اینکه جلوی دانلود سر خود برنامه ای رو بگیریم فقط از طریق فایروال آنتی ویروس هستش ؟ راه دیگه ای نداره ؟
ممنون
سلام عزیز
برای سئوال اولت آره ، اون حجم بخاطر باز کردن صفحان هست.از هر مرورگری که استفاده کنین حجمش رو جلوش میزنه.
اون دو تا پروسه ایی که نام بردی جز پروسس های ویندوزه و فعال بودنشون حیاتیه مخصوصا اولی.منظورم svchsot هست که از ترافیم نت هم مصرف میکنه ولی نمیتونی با کسپر بلوک کنی چون اینترنتت قطع میشه اما یه راه دیگه هست ، من همین پروسه رو با برنامه Bwmeter بلوک کردم اینترنتم در کمال تعجب قطع نشد
آره شما همین برنامه رو نصب کن بعد اون دوتا پروسه رو به همراه explorer.exe رو هم بلوک کن.فکر نکنم نیازی باشه چیز دیگه ایی رو بلوک کنی.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)