تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 171 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نداشتن خروجي هدفون واقعا عجيبه چقدر هم لازم است . فقط كمتر از 500 تومان خرج دارد براي ما. براي LG كمتر از 100 تومان
    دوستان چجوری میشه خروجی هدفون از این تلویزیون گرفت ؟LM66100

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من بالاخره بعد از کلی تحقيق امروز مدل 47lm76100 رو خریدم و همین امروز هم نصاب برای نصب اومد اما متاسفانه به 12 پیکسل سوخته برخوردم نصاب هم از پیکسل ها عکس گرفت و گفت از شرکت برای بررسی میان
    البته من به این حرف اکتفا نکردم و شخصا با شرکت تماس گرفتم که اعلام کردند مشکل من ثبت شده و پیگیری خواهد شد حالا سوال من از دوستان اینه که:
    آیا کسی اینجا هست که مشکل مشابه ای رو تجربه کرده باشه و اینکه چه نتیجه ای گرفته؟
    چقدر زمان میبره تا به مشکلات اینچنینی رسیدگی بشه؟
    نصاب به من گفت از تلوزیون استفاده کنید تا میان برای بررسی البته از اپراتور گلدایران هم سوال کردم اول گفت استفاده نکنید بعد که گفتم نصاب گفته اشکال نداره گفت خب استفاده کنید حالا موندم استفاده بکنم تا میان یا نه

اینم از شرح حال و شانس ما در خرید تلوزیون بعد از اینهمه تحقيق و جستجو

داره خودمونی میشه shahpasand1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من بالاخره بعد از کلی تحقيق امروز مدل 47lm76100 رو خریدم و همین امروز هم نصاب برای نصب اومد اما متاسفانه به 12 پیکسل سوخته برخوردم نصاب هم از پیکسل ها عکس گرفت و گفت از شرکت برای بررسی میان
    البته من به این حرف اکتفا نکردم و شخصا با شرکت تماس گرفتم که اعلام کردند مشکل من ثبت شده و پیگیری خواهد شد حالا سوال من از دوستان اینه که:
    آیا کسی اینجا هست که مشکل مشابه ای رو تجربه کرده باشه و اینکه چه نتیجه ای گرفته؟
    نصاب به من گفت از تلوزیون استفاده کنید تا میان برای بررسی البته از اپراتور گلدایران هم سوال کردم اول گفت استفاده نکنید بعد که گفتم نصاب گفته اشکال نداره گفت خب استفاده کنید حالا موندم استفاده بکنم تا میان یا نه

توی بار ضربه خورده.خوبیش اینه فهمیدید.پیگیر ش باش

4. 2 کاربر از shahpasand1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان

از یه طرف بد شانسی آوردی که پنل 12 تا پیکسل سوخته داشته و از طرفی هم شانس آوردی چون اگه 2-3 تا بود عوض نمی کردن. فقط حواست باشه تا جایی که بتونی باهاشون یه جوری صحبت کن که کلا تلوزیونت رو عوض کنن نه پنل خالی رو.

6. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

توی بار ضربه خورده.خوبیش اینه فهمیدید.پیگیر ش باش
    اتفاقا 47 اینچ تلوزیون رو بسته بودن پشت موتور ارسال کرده بودند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان

پنل رو عوض میکنن... اصلا و ابدا تعویض تو کارشون نیست... حداقل 2 ماه هم طول میکشه
    منم 76100 داشتم بعد 1 ماه خط های تیره افقی افتاد تو صفحش... اومدن عکس گرفتن بعد 2 ماه تعویض کردن چون قطعه major هستش
    استفاده کن مشکلی نداره
    تعویض پنل هم خیلی آسونه. تقریبا کل تلویزیون پنلشه. 2 تا برد فعلی تلویزیون شما رو میزارن رو پنل جدید و تمام. تو خونه هم عوض میکنن 5 دقیقه طول میکشه
    Last edited by alireza_asol; 28-05-2013 at 10:09.

9. 2 کاربر از alireza_asol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان لطفا سوال صفحه قبل منم جواب بدین

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پنل رو عوض میکنن... اصلا و ابدا تعویض تو کارشون نیست... حداقل 2 ماه هم طول میکشه
    منم 76100 داشتم بعد 1 ماه خط های تیره افقی افتاد تو صفحش... اومدن عکس گرفتن بعد 2 ماه تعویض کردن چون قطعه major هستش
    استفاده کن مشکلی نداره
    تعویض پنل هم خیلی آسونه. تقریبا کل تلویزیون پنلشه. 2 تا برد فعلی تلویزیون شما رو میزارن رو پنل جدید و تمام. تو خونه هم عوض میکنن 5 دقیقه طول میکشه
    پارسال برای یکی از آشناهای ما پنلش خراب شد و قطعه یدکی نداشتند و یه کم معطل کردند ولی نهایتا با یه نو تعویضش کردند و گارانتی جدیدش هم از روز تعویض شد!

12. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ادامه گزارش:
    امروز از گلدیران تماس گرفتن که میان تلوزیون رو ببرن و پانلش رو عوض میکنند اما من زیر بار نرفتم و گفتم حتما باید کلش عوض بشه
    حالا قرار شد دوباره زنگ بزنه
    (جدا چه بر سر این سرزمین اومده؟!!!)
    Last edited by ma3743; 29-05-2013 at 11:01.

داره خودمونی میشه shahpasand1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ادامه گزارش:
    امروز از گلدیران تماس گرفتن که میان تلوزیون رو ببرن و پانلش رو عوض میکنند اما من زیر بار نرفتم و گفتم حتما باید کلش عوض بشه
    حالا قرار شد دوباره زنگ بزنه
    (جدا چه بر سر این سرزمین اومده؟!!!)
    کاره خوبی کردی.اصلا کوتاه نیا.گلدایران روی هر تلوزیون 47 نزدیک 1 میلیون بابت گارانتی میکشه
    Last edited by shahpasand1; 29-05-2013 at 19:44.

15. 2 کاربر از shahpasand1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •