تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 602 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون
    میشه کریتیو هم مدلشو بهم بگین,من اطلاعات زیادی ندارم.
    ممنون
    از بین فول سایزهای creative تنها مدلی که دارم hq-1400 هست.مدلهای دیگرو تست نکردم .اگه صدای حرفه ای مد نظرتون هست akg k44 رو تهیه کنین ولی اگه مصرف اماتوری دارین از هدفونهای creative تهیه کنید.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    می خواستم ببنم اینجا کسی در مورد هدفون سنهایزر HD219 چیزی می دونه؟در مورد HD408 چه طور؟ایا هدفون های خوبی برای دستگاه های پرتابل هستند؟
    لطفآ اساتید مقایسه ای بین HD219،HD408 و Px200 II انجام دهید.ممنون میشم.
    سلام
    بله هر سه مدل هدفونهای معرفی شده برای استفاده با پلیرهای پرتابل طراحی شدن.متاسفانه هدفونهای hd408 و hd219 رو تا بحال تست نکردم و فقط از طریق رویو ها اطلاعات کمی در بارشون دارم و نمیتونم با px200 مقایسه کنم.ولی در کل وضوح صدا و شفافیت hd 408 طبق روریو ها کمی بهتر از hd 219 هست.و فکر کنم صدای px200 II و hd408 صدای بسیار نزدیک بهم داشته باشن.

3. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از پاسختون ,
    از کجا میتونم بهترین مدل و مرغوبترین سری رو گیر بیارم که گوشم را اذیت نکنه؟یعنی واقعا اگه اینکار رو بکنم دیگه مشکلی برای گوشم به وجود نمیاد ؟چون این خیلی گوشم رو اذیت کرد.
    گفتین Akg و Audio technica هم چند مدل Earpad دارند، میشه مدلش رو بگید
    در مورد تهیه سریهای هدفون که داخل ایران کاملا با محدودیت مواجه هستیم.ولی برای تهیه هدفونهای ear pad از audio technica میتونین مدل sj11 و یا wm55 و از akg مدل k518 le, k 450, k430 , k420,k k404 .k ;403, k402رو تهیه کنین.

5. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به نام خدا/سلام دوستان عزیز،امیدوارم حالتون خوب باشه مخصوصا آقا سالار گل.
    مدتی بود که به دنبال یه هندزفری خوب میگشتم که با کمک بزرگواران این وبلاگ یه هندزفری داخل گوشی به نام sony mdr-ex 1000 تهیه کردم که متاسفانه توسط گوشیم(galaxy s3) به مقدار کمی درایو میشه ولی با لپ تاپ فوق العادست و واقعا محو صدایی که میشنوم میشم.
    حالا به دنبال یه جایگزین کوچیک برای لپ تاپ هستم(mp3 player) که راحت تر بشه موزیک گوش داد.
    برای بودجه محدودیتی ندارم ولی هر چی اقتصادی تر بهتر!از نظر نوع صدا صدای سرد رو بیش تر میپسندم و فقط هم آهنگ صوتی گوش میگیرم پس اگر مانیتور رنگی هم نداشت مشکلی نیست،مورد آخر این که تهیش ساده باشه.یکی از دوستان در بخش "COWON iAudio اا همه مباحث " cowon j3 رو پیشنهاد دادن
    اگر تایید میکنید در دو مورد،یکی قیمت و دیگری محل فروش این محصول ،اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید.با تشکر/یا علی
    سلام
    خوب هستین؟
    بله j3 خوب هست البته اگه بتونین از پلیرهای sansa هم تهیه کنین صدای خوبی و البته قیمتهای بهتری هم دارن.فکر کنم تو فروم مربوط به پلیر بهتر میتونین راهنمایتون کنن.
    موفق باشین

7. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    earphone که شرکت cowon میزنه به درد میخوره؟
    تا 80 هزار بهترین earphone رو مشخص کنید لطفا با تلفن و آدرس نمایندگی.
    ممنون
    فعلا چون قیمتها مشخص نیست نمیشه برای انواع سبکها و سلیقه ها بهترین رو برای یک رنج خاص قیمتی مشخص کرد.ولی برای صدای گرم فعلا میتونین creative ep630 و برای صدای فلت یا سرد هدفون soundmagic e10 رو در نظر داشته باشین

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام... تو رو خدا یکی منو کمک کنه.من اهل تبریزم.میخوام یه هدفون بخرم که :
    1.رو گوشی باشه
    2.صدای خوب و بیس قوی داشته باشه
    3.قیمت حداکثر 45تومن(بودجه بسیار بالا!!!!)
    خودم نگا کردم 2 تا مدل هست: یکی فیلیپس shs4700 و یکی انرژی سیستم ای510.
    به نظرتون کدومش خوبه؟؟؟ یا مدل خوب دیگه ای هست(رو گوشی)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فکر کنم انرژی سیستم بهتر از فیلیپس باشه.اگه دسترسی داشته باشین میتونین creative hq1400 رو هم تهیه کنین.ویا با افزایش بودجه pioneer se390-m رو تهیه کنین

10. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من یه هدفون می خوام که بیسیم باشه یه چیزی تو تریپ هد فونای beats ولی شنیدم قیمت اونا خیلی بالاس
    من واسه گوش دادن مکالمات انگلیسی می خوامش
    پولی که می تونم بزارم در حد 100 تومنه. اصلا با چنین پولی میشه هدفون بیسم پیدا کرد؟
    راستی یه سوال این بیسیم ها فایل های صوتی رو ذخیره می کنن یا مثلا از طریق bluetooth دریافتشون می کنن؟
    با تشکر
    فکر کنم تنها گزینه هدفون وایرلسی به اسم 10 in 1 باشه

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چند تا پست بالاتر از هدفون Ex1000 صحبت شد قبلا هم بحث درایو شدن این هدفون مطرح شده ولی هنوز من یه چیزو دقیق در مورد این هدفون نفهمیدم.یادمه آقا رضا میگفتند این هدفون به آمپ نیاز داره اما بعضی دوستان اعتقاد دارن بدون آمپ به صورت پورتابل با پلیر هم قابل داریو شدنه.این هدفون طبق اطلاعات خود شرکت 200mw نیرو نیاز داره (power hadling capacity) پس وقتی ما این هدفون رو به پلیری مثل COWON می زنیم قاعدتا بایستی در حدود 29mw (مثلا در C2) خروجی برای درایو کردن هدفون بگیریم.اما این به نظر کافی نمیاد،چون این 29mw هم با مقیاس هدفون 16 اهمی سنجیده میشه.پس باید به دو تقسیم بشه،چون این هدفون 32 اهم داره.اگه اشتباه میکنم بگید؟؟!!!
    بله از لحاظ علمی و تعوری درسته ولی گاها در عمل با استثنا های مواجه میشیم چون علتهای دیگه ای عمل تاثیر گذار هستن مثل حساسیت هدفون .وجود استثنا ها همیشه کلیت رو نقض میکنه و ما مجبور میشم تو تعاریف به کلمه معمولا پناه ببریم.
    اگه از لحاظ عملی و تجربی بخوایم درایو شدن ex1000 رو توضیح بدیم باید بگیم که با توجه به مقادیر درج شده اطلاعات این هدفون بله با پلیرهای پرتابل قابل درایو شدن هست ولی برای استفاده از بعضی از مزایای خاص این هدفون مثل soundstage بازش نیاز به امپ و یا پلیری با توان بالا هست که بشه تقریبا از تمامی خواص صوتی این هدفون بهره برد.
    یکی از ویژگی های که rezaomido خیلی تو صدای هدفون بهش اهمیت میداد همین soundstage بود و برای تشخیص بهتر این عامل در هدفون ex1000 از امپ استفاده میکرد.البته من خودم هم تجربه کردم که imagine و soundstage هدفون ex1000 با امپ بسیار وسیع تر و باز تر هست البته فقط در تراکهای کلاسیک با کیفیت و یا تراکهایی که مسترینگ مناسب این دو عامل رو داشته باشه.

14. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان يه سوال مبتديانه!
    اين كه ميگن هدفون آمپ داشته باشه يعني چي؟
    براي چه كاربردهايي بايد از هدفوني كه آمپ داره استفاده كرد؟
    هدفونی که امپ داشته باشه نه .هدفونی که نیاز به امپ برای درایو شدن کامل داشته باشه.فقط اسپیکرها هستن که همراه امپ هستن که بهشون active گفته میشه ولی برای هدفون چنین اصطلاحی نداریم.
    وقتی درایو هدفون نیاز به توان بالای برای راه اندازی کامل داشته باشه میگن که هدفون نیاز به امپ یا پلیری داره که این توان لازم رو فراهم کنه.
    برای کاربردهای خاصی بکار نمیره ولی معمولا هدفونهای حرفه ای که از درایوهای حساس و پیشرفته ای ساخته میشن که این ساختار نیاز به توان بالایی برای راه اندازی و درایو شدن هستن.

16. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض هدفون

در مورد تهیه سریهای هدفون که داخل ایران کاملا با محدودیت مواجه هستیم.
    اگه بخوام از خارج تهیه کنم ،مدلی وجود داره که مثلا بگم این مدل رو میخوام؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •