از بین فول سایزهای creative تنها مدلی که دارم hq-1400 هست.مدلهای دیگرو تست نکردم .اگه صدای حرفه ای مد نظرتون هست akg k44 رو تهیه کنین ولی اگه مصرف اماتوری دارین از هدفونهای creative تهیه کنید.
از بین فول سایزهای creative تنها مدلی که دارم hq-1400 هست.مدلهای دیگرو تست نکردم .اگه صدای حرفه ای مد نظرتون هست akg k44 رو تهیه کنین ولی اگه مصرف اماتوری دارین از هدفونهای creative تهیه کنید.
سلام
بله هر سه مدل هدفونهای معرفی شده برای استفاده با پلیرهای پرتابل طراحی شدن.متاسفانه هدفونهای hd408 و hd219 رو تا بحال تست نکردم و فقط از طریق رویو ها اطلاعات کمی در بارشون دارم و نمیتونم با px200 مقایسه کنم.ولی در کل وضوح صدا و شفافیت hd 408 طبق روریو ها کمی بهتر از hd 219 هست.و فکر کنم صدای px200 II و hd408 صدای بسیار نزدیک بهم داشته باشن.
در مورد تهیه سریهای هدفون که داخل ایران کاملا با محدودیت مواجه هستیم.ولی برای تهیه هدفونهای ear pad از audio technica میتونین مدل sj11 و یا wm55 و از akg مدل k518 le, k 450, k430 , k420,k k404 .k ;403, k402رو تهیه کنین.
سلام
خوب هستین؟
بله j3 خوب هست البته اگه بتونین از پلیرهای sansa هم تهیه کنین صدای خوبی و البته قیمتهای بهتری هم دارن.فکر کنم تو فروم مربوط به پلیر بهتر میتونین راهنمایتون کنن.
موفق باشین
فعلا چون قیمتها مشخص نیست نمیشه برای انواع سبکها و سلیقه ها بهترین رو برای یک رنج خاص قیمتی مشخص کرد.ولی برای صدای گرم فعلا میتونین creative ep630 و برای صدای فلت یا سرد هدفون soundmagic e10 رو در نظر داشته باشین
فکر کنم انرژی سیستم بهتر از فیلیپس باشه.اگه دسترسی داشته باشین میتونین creative hq1400 رو هم تهیه کنین.ویا با افزایش بودجه pioneer se390-m رو تهیه کنین
فکر کنم تنها گزینه هدفون وایرلسی به اسم 10 in 1 باشه
بله از لحاظ علمی و تعوری درسته ولی گاها در عمل با استثنا های مواجه میشیم چون علتهای دیگه ای عمل تاثیر گذار هستن مثل حساسیت هدفون .وجود استثنا ها همیشه کلیت رو نقض میکنه و ما مجبور میشم تو تعاریف به کلمه معمولا پناه ببریم.
اگه از لحاظ عملی و تجربی بخوایم درایو شدن ex1000 رو توضیح بدیم باید بگیم که با توجه به مقادیر درج شده اطلاعات این هدفون بله با پلیرهای پرتابل قابل درایو شدن هست ولی برای استفاده از بعضی از مزایای خاص این هدفون مثل soundstage بازش نیاز به امپ و یا پلیری با توان بالا هست که بشه تقریبا از تمامی خواص صوتی این هدفون بهره برد.
یکی از ویژگی های که rezaomido خیلی تو صدای هدفون بهش اهمیت میداد همین soundstage بود و برای تشخیص بهتر این عامل در هدفون ex1000 از امپ استفاده میکرد.البته من خودم هم تجربه کردم که imagine و soundstage هدفون ex1000 با امپ بسیار وسیع تر و باز تر هست البته فقط در تراکهای کلاسیک با کیفیت و یا تراکهایی که مسترینگ مناسب این دو عامل رو داشته باشه.
هدفونی که امپ داشته باشه نه .هدفونی که نیاز به امپ برای درایو شدن کامل داشته باشه.فقط اسپیکرها هستن که همراه امپ هستن که بهشون active گفته میشه ولی برای هدفون چنین اصطلاحی نداریم.
وقتی درایو هدفون نیاز به توان بالای برای راه اندازی کامل داشته باشه میگن که هدفون نیاز به امپ یا پلیری داره که این توان لازم رو فراهم کنه.
برای کاربردهای خاصی بکار نمیره ولی معمولا هدفونهای حرفه ای که از درایوهای حساس و پیشرفته ای ساخته میشن که این ساختار نیاز به توان بالایی برای راه اندازی و درایو شدن هستن.
اگه بخوام از خارج تهیه کنم ،مدلی وجود داره که مثلا بگم این مدل رو میخوام؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)