تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 159 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 1583

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 20 تا 60 میلیون تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگر میتونی بودجه را 1 - 2 تومان افزایش بده و رانا 91 بگیر هم اسپرتش خیلی شیکتره هم با کلاستر و کمتره نسبت به پارس هم موتور پرشتاب تر کم مصرف تر و جوان پسندتری داره
    بخدا اخرش همینقدر هست.به خاطر همین موندم چیکار کنم؟و انتخابم چی باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟
    همون پارس خوبه داداش نگران نباش و عجله هم نکن بگرد یک ترو تمیز پیدا کن . گزینه های دیگه هم هست ها مثل 405 و ریو باز این پولت میشه توی اینها به مدل های بالاتر و تمیز تر فکر کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhantaktaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

آقا با 21تومن میشه پارس خوب پیدا کرد؟
    مدل چند گیر میاد تمیز؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقا با 21تومن میشه پارس خوب پیدا کرد؟
    مدل چند گیر میاد تمیز؟
    خیر ، این قیمت مدل 84 پیدا میشه و خریدنش توصیه نمیشه .

پارس خوب اگر بخواید حد اقل باید 26 در نظر بگیرید (که اون موقع هم باید حواستون جمع باشه تا ماشین خوب و سالم باشه و نهایتش هم مدل 88 میشه خرید با 26م)

در آغاز فعالیت rezaraf52's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوستان سلام
    لطفن نظرات خودتون رو درباره ی جک توجوی سدان با موتور 1300 بفرمایید ، ماشینی هست که ارزش خریدن داشته باشه و به خصوص موتورش در مناطق گرمسیر که باید کولر مرتب کار کنه مشکلی نداره ؟ ممنون از توجه همه ی عزیزان

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان سلام
    لطفن نظرات خودتون رو درباره ی جک توجوی سدان با موتور 1300 بفرمایید ، ماشینی هست که ارزش خریدن داشته باشه و به خصوص موتورش در مناطق گرمسیر که باید کولر مرتب کار کنه مشکلی نداره ؟ ممنون از توجه همه ی عزیزان
    توجوی خودروی گمنام با بورس خرید و فروش خیلی ضعیف
    تازه برای مناطق گرمسیر با گرفتن کولر دائمی اصلا نمیشه در طولانی مدت روش حساب کرد.
    به نظر من سمته چیتی های معروف تر یا خودروهای ایرانی بری بهتره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان سلام
    چرا ماشین ایرانی نه؟؟؟؟؟
    تنها برند چینی که شاید روزی بخرم جیلی هست اونم امگراند 7 اتومات یا شاسی بلندش رو

--------------------------------
    ▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

چرا ماشین ایرانی نه؟؟؟؟؟
    تنها برند چینی که شاید روزی بخرم جیلی هست اونم امگراند 7 اتومات یا شاسی بلندش رو

دوست عزیز تنها ماشین ایرانی که دوست دارم سمند سورن داشبورد سوناتاییه ، اونم صفر باشه اما من بعد ار کلی تحقیق بین چند تا ماشین موندم
    1- سمند سورن صفر کیلومتر
    2- لیفان 620 با موتور 1800 مدل 91
    3- ولکس c30 دنده ای مدل 91
    و جک توجوی رو به تازگی آشنا شدم و از شما عزیزان پرسیدم که در ظاهر ماشبن خوبی نیست ، از پژو خوشم نمیاد ، از بس که قیافش کهنه و تکراری شده تو ایران ، البته فقط تو ایران ، منطقه ی آزاد آبادان انواع پژوهای فرانسوی میاره که واقعن زیبا هستن . حالا با توجه به انتخابهای بالا و مقدار پولی که دارم ودرنهایت 40 میلیون میتونم بابت ماشین هزینه کنم موندم کدوم رو بخرم؟حدود دو یا نهایت سه هفته ی آینده اقدام به خرید میکنم و نمیخوام خریدی عجولانه باشه به همین خاطر دارم با تحقیق و بررسی اقدام میکنم و امیدوارم شما عزیزان با دلایل قوی یکی از سه انتخاب مرا مورد تایید قرار دهید ، در ضمن شیک بودن ماشین و به قول خودمون با کلاس بودنش برام مهمه ، فکر افت قیمت و این چیزها نیستم فقط ماشین خوبی باشه
    باز هم سپاس از توجه همه ی شما دوستان و عزیزان
    Last edited by rezaraf52; 30-05-2014 at 05:25.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوست عزیز تنها ماشین ایرانی که دوست دارم سمند سورن داشبورد سوناتاییه ، اونم صفر باشه اما من بعد ار کلی تحقیق بین چند تا ماشین موندم
    1- سمند سورن صفر کیلومتر
    2- لیفان 620 با موتور 1800 مدل 91
    3- ولکس c30 دنده ای مدل 91
    و جک توجوی رو به تازگی آشنا شدم و از شما عزیزان پرسیدم که در ظاهر ماشبن خوبی نیست ، از پژو خوشم نمیاد ، از بس که قیافش کهنه و تکراری شده تو ایران ، البته فقط تو ایران ، منطقه ی آزاد آبادان انواع پژوهای فرانسوی میاره که واقعن زیبا هستن . حالا با توجه به انتخابهای بالا و مقدار پولی که دارم ودرنهایت 40 میلیون میتونم بابت ماشین هزینه کنم موندم کدوم رو بخرم؟حدود دو یا نهایت سه هفته ی آینده اقدام به خرید میکنم و نمیخوام خریدی عجولانه باشه به همین خاطر دارم با تحقیق و بررسی اقدام میکنم و امیدوارم شما عزیزان با دلایل قوی یکی از سه انتخاب مرا مورد تایید قرار دهید ، در ضمن شیک بودن ماشین و به قول خودمون با کلاس بودنش برام مهمه ، فکر افت قیمت و این چیزها نیستم فقط ماشین خوبی باشه
    باز هم سپاس از توجه همه ی شما دوستان و عزیزان
    باتوجه به مواردی که فرمودی بهترین انتخابت لیفان 620 مدل 92 هست. ماشین چینی رو باید کارکرده خرید که افت قیمتشو کرده باشه

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

باتوجه به مواردی که فرمودی بهترین انتخابت لیفان 620 مدل 92 هست. ماشین چینی رو باید کارکرده خرید که افت قیمتشو کرده باشه

من که هر چه گشتم لیفان مدل 92 زیر 40 میلیون پیدا نکردم به نظر شما برای مدل 92 قیمت حدود 41 میلیون گرون نیست ؟ یا من اشتباه میکنم و قیمتش همینه ؟ ولی مدل 91 تا 34 میلیون هم هست و با 36 میلیون مدل 91 در حد نو گیر اومده ، نظر شما چیه دوست عزیز ؟
    Last edited by rezaraf52; 30-05-2014 at 12:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •