سلام بجه ها با 20 تومن چي پيشنهاد ميكنيد؟؟؟
سلام بجه ها با 20 تومن چي پيشنهاد ميكنيد؟؟؟
ملاکهاتون رو اول بگید:
دست دوم یا صفر؟
مسافرت می رید یا خیر؟ برای شهر می خواین؟
چه میزان در سال می تونید برای ماشین هزینه کنید؟
نظرتون راجع به مصرف بنزین چیه؟
چند نفرید؟
انتظارتون از ماشین چیه؟
قدرت و شتاب داشته باشه یا امکانات رفاهی و تجهیزات؟
همین طور که دوست عزیزمون فرمودن اول باید ملاک ها و معیار هاتون رو بگید تا بهتر بتونیم شما رو راهنمایی کنیم
تا10.500 پراید بهتره یا روا کدوم باصرفه تره و چه مدلی می تونم پیدا کنم ؟
با این بودجه پراید مدل 89 میتونی انتخاب کنی
انتخاب بین روآ و پراید بستگی به ملاک های شما داره .
قطعا پراید بهتر هست حالا با هر ملاکی که شما داشته باشید ، روآ موتور پرمصرف و کم بازده ، پرسروصدا ، و خیلی مشکلات دیگه رو به همراه داره چون موتور پیکان برای این اتاق طراحی نشده و حتی بدرد پیکان هم نمیخوره
در مقابل پراید کم مصرف و کم صدا هست و از اول به همین صورت بوده
تنها مزیت روآ ایمنی کمی بیشتر به نسبت پراید هست
نه بابا ماشین تو شهرستان ها خیلی گرونه پراید 132 مدل 1388 بدون رنگ ودو گانه و8ماه بیمه مانده 13.500می گن اگه با 10.500 پراید 1389 پیدا کنم می خرم در ضمن می خواهم ماشین تک سوز باشه ورنگ هم داشته باشه ایرادی نداره؟
ماشین تک سوز یا دوگانه سوز بودنش که برمیگرده به شخص خریدار.
اما تاجایی که میشه سعی کنید ماشین بدون رنگ پیدا کنید مگر اینکه در شرایط خاص قرار بگیرید که راهی نباشه دیگه
به عنوان کسی که هر دو رو تجربه کرده دوست دارم نظرم رو بگم:
پراید ماشین کم آزاری هستش و سربالایی ها رو هم بهتر از روآ (نه روای سال) بالا می ره. صدای موتورش هم زیاد نیست. گرمای زیادی تولید نمی کنه بر عکس روآ. اما احتمال آسیب دیدگی سرنشینها حتی در تصادف جزئی توی شهر بیشتره.
روآ اونقدرها هم ماشین بدی نیست اما با یک سری شروط. قطعاتش که بیشتر با پیکان یکیه تا پژو و از پژو فقط بدنه رو داره و همین باعث تنبلی در حرکت اولیه و سربالایی ها میشه. شروع حرکتش چابک نیست اما سرعت که گرفت بدک نیست. البته روآ خوب و بد داره که بدهاش بیشترن. طرفداراش هم نسبت به پراید خیلی کمترن اما با گرون شدن پراید، اقبال به روآ به نظر کمی بیشتر از قبل شده. از نظر با صرفه بودن اگه روآی خوب گیرتون بیاد که فقط پول بنزنین و روغن خواهید داد. اگر استفاده خانوادگی دارید و پر جمعیتید روآ بهتره (برای نگه داری، نه برای فروش - البته باید یدونه خوبش رو پیدا کنید که تو تبریز کار سختی نیست). اما اگه کم جمعیت هستید حتماً حتماً پراید بهتره.
استهلاک روآ بالاتره به همین خاطر اگر بهش رسیدگی نشده باشه زیاد به صدا افتاده و تنبل شده و به درد نمی خوره اما در مورد پراید این مورد اثرش خیلی کمتره.
کلاً پراید به هر لحاظ که حساب کنید منطقی تره و تنها عاملی که می تونه شما رو به سمت روآ ببره بیشتر از 4 نفر بودن خانوادست. (هزینه نگهداری هر دو تا، اگر بهشون رسیدگی شده باشه، پائینه - روآ مصرف بنزین شهریش در کمترین حالت، حدود 10 در 100 کیلومتره و پراید رو من کمتر از 7 ندیدم البته بنزین سوپر مصرفش کمتر میشه).
در مورد قیمت پراید هم گول حرف دلالا رو نخورید. پای معامله، قیمت عملاً پایین تره چون بازار رونق قبل رو نداره.
تو ارومیه با این اوضاع گرونی هر دو مورد رو مدل 86 یا 7 میشه گیر آورد. تو تبریز هم قاعدتاً باید 88 باشه.
Last edited by mirzanejad; 19-05-2013 at 23:34.
ببخشید میشه توضیح بدید دلیل اینکه باید ماشین بدون رنگ خرید چی هست؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید دلایل فنی و غیر فنی این مورد رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)