بله دقیقاً مطمئن هستم با نام طرح گارانتی نارنجی از 10 آبان تا دهم دی ماه کلیه پکیج های فرولی با گارنتی 4 ساله فروخته میشن. میتونید با واحد فروش فرولی تماس بگیرید.66659571-021
بله دقیقاً مطمئن هستم با نام طرح گارانتی نارنجی از 10 آبان تا دهم دی ماه کلیه پکیج های فرولی با گارنتی 4 ساله فروخته میشن. میتونید با واحد فروش فرولی تماس بگیرید.66659571-021
Last edited by tamirkar1; 08-11-2013 at 18:01.
کدوم شهر زندگی میکنید.
Last edited by tamirkar1; 08-11-2013 at 18:00.
همدان .....
متاسفانه فروشنده میخواد از محصولات قبلی موجودی که در مغازه داره به شما بفروشه.و از این پکیج های با طرح گارانتی نارنجی تو مغازه نداره.
Last edited by tamirkar1; 08-11-2013 at 22:41.
برای اینکه مطمئن بشبد .
دوستان کسی من را راهنمایی نمیکنه؟
احتمال زیاد تعمیرکار فشار گاز را از روی خود شیر گاز کم کرده و برای همین دما خیلی بالا نمیره.باید با خودش تماس بگیرید و مشکل را با ایشون در میون بذارید.تا اگر لازمه بیاد و فشار گاز را افزایش بده.
بعد از تعویض شیر رادیاتور حتماً باید رادیاتور ها رو دوباره هواگیری کنید.
سلام
من 1 پکیج دیواری بوتان calda venezia دارم که از همون روز اول 1 مشکلی داشت:
میدونیم که شیر برقی مودولار گاز ورودی در این مدل 2 تا بوبین تحریک داره.
یکی برای شعله ی کم یا به عبارتی شعله ی ملایم طولانی مدت.
دومی هم برای ایجاد شعله ی شدید ثانیه های اول زمان روشن شدن و همچنین جبران حرارتی زمانی که بدلیل تغییر در میزان آب عبوری از پکیج ، به شعله ی بیشتری نسبت به حالت اول نیاز هست.
مشکل اینه:
وقتی شیر آب گرم بازه ، دستگاه نمیتونه بوبین دوم شیربرقی (شعله ی مناسب برای حفظ دمای آب خروجی در دمای تنظیم شده) رو درست کنترل کنه و شعله نوسان دار شدیدی رو ایجاد میکنه و بدلیل افزایش ناگهانی دمای آب ، فرمان خاموش شدن شعله صادر میشه و تا زمانی که شیر آب بازه متناوبا این سیکل تکرار میشه و آب هم ولرم و داغ میشه!
ممنون میشم اگه در خصوص رفع این عیب راهنماییم کنید
یعنی در حالت آبگرم شعله با تمام توان روشن میشه و دما بالا میره؟
فشار آب چطوره؟
فشار آب مناسبه
در ابتدای زمان روشن شدن برای چند لحظه شعله شدیده و بعد کم میشه ولی مجددا بعد از 4~5 ثانیه شعله نوسان پیدا میکنه و بصورت نامنظم کم و زیاد میشه (در تمام طول این مدت فشار آب و خروجی آب از شیر ثابته) تا اینکه دمای آب به حدی میرسه که صدای جوشیدن آب از داخل پکیج میاد (شعله بیش از حد مورد نیاز) و سیستم محافظ خاموشش میکنه!
لازم به ذکره بصورت آزمایشی برد کنترلیش رو با 1 دستگاه سالم عوض کردم اما مورد برطرف نشد.
باتشکر از توجهتون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)