دوستان کسی از شرکت پاس ماناماد سرویس 2مگ میگیره؟ (روی فیبر نوری اهواز)
دوستان کسی از شرکت پاس ماناماد سرویس 2مگ میگیره؟ (روی فیبر نوری اهواز)
دوستانی که سرویس 1مگ دارن شب ها با چه سرعتی دانلود میکنن؟؟؟من قبلا با سرعت 120دانلود میکردم ولی دیشب 60تا 80بود!!!
خوب اینترنت منم وصل شد.128 نامحدود.سرعت باز کردن صفحه پایینه نسبت به اون یکی اینترنتم که اونم از مخابرات اما از یه شرکت دیگست.سرعت دانلود نوسان داره 25-35 از سایت uploadbaz و اکثرا بالای 30.حالا ماه بعد 512 شارژ کنم ببینم وضعیت چطور میشه البته نمیدونم بدون گواهی میسه 512 گرفت یا نه
Last edited by gamekhor2007; 21-11-2012 at 15:43.
دوستان من این ماه اینترنت 1 ماه 1024 سرعت با ترافیک 4 گیگ خریدم که کل مبلغ 18.900 هست.وقتی وارد پنل کاربری میشم حجم مصرفی رو زده 3.21 گیگ همچنین مبلغ واریزی تو حساب رو هم زده 16.800 برای شما هم همینجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 1مگ من با حجم 4گیگ دیروز فعال شد و همون 4گیگ هم بود.شما با چه سرعتی دانلود شبانه دارید؟؟من دیشب سرعتم 60تا 80بود!!
نه دوست عزیز برای ارتقا دادن باید حضوری بری یا از طریق بانک پرداخت کنی و فیش رو فکس کنی من خواستم از سرویس 512 به 1مگ ارتقا بدم عروسی باهاشون داشتم آخر رفتم حضوری پرداخت کردم با اینکه گواهی اشتغالم دادم!!!
512 نامحدود و 256 نامحدود رو کسی داره ؟ لطفا اعلام وضعیت کنه هر کی داره
من با 140 یا 150 دانلود میکنم اما این چند شب سرعت افت میکنه
یعنی نمیشه اینترنتی ریخت و خودشون اتوماتیک فعال کنن؟پس این پنل کاربری( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به چه درد میخوره؟راستی دیشب من اصلا نتونستم وصل بشم.در حالی که با اون یکی اینترنتن وصل شدم راحت
الان هم که وصل هستم همش time out هست و توی حالت bridge وقتی وصل بشم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مغازه دامادمون(مواد غذایی) کار میکنم-پسر عموم هم مغازه داره.میتونم از گواهی اینها استفاده کنم و ماه بعد سرعت 512 نامحدود بگیرم؟مشکلی با این گواهی ها نیست که برای مغازست و من برای خونه میخوام؟از نصاب هم پرسیدم گفت میشه
Last edited by gamekhor2007; 22-11-2012 at 07:17.
بله شدن که میشه ولی گفتم اگه اینترنتی بخواهید انجام بدید نمیزارن ولی پارس آنلاین که داشتم راحت از طریق سایت میشد ارتقا داد ولی اینجا میگن نرم افزارمون ایراد داره!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)