توی مودمت یه قسمتی هست که آمار adsl رو می ده یک جا حداکثر سرعت قابل دریافت و ارسال روی خط شما رو نشون می ده و زیرش هم معمولا سرعتهایی که برای شما اعمال شده نمایش می ده. معمولا برای 256 128 هستش هر چند من یادم اول برام 64 بسته بودن
توی مودمت یه قسمتی هست که آمار adsl رو می ده یک جا حداکثر سرعت قابل دریافت و ارسال روی خط شما رو نشون می ده و زیرش هم معمولا سرعتهایی که برای شما اعمال شده نمایش می ده. معمولا برای 256 128 هستش هر چند من یادم اول برام 64 بسته بودن
سلام
مبارکه رفیق
خوب حدس میزنم که چون تنظیمات ساده بودن شما از حالت Bridge مودم رو وصل کردین که من یکی زیاد طرفدارش نیستم دلیلش هم اینکه به تنظیمات مهم دیگه دسترسی نداری
راجع به آخرین سوالتون هم میگن که جدیدا اینطوری شده که باید صاحب خط حتما بره اونجا و در غیر اینصورت شاید اگه کمی زبون داشت باشی بتونی فقط با بردن کارت ملی صاحب خط ردیفش کنین!
Take Care![]()
دقیقا همین طور چون یه صر صدا از تو تلفن میومد که یارو گفتش وصلش کردم
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
من اول 128 فروردین 88 بعد از یک سال درخواست 512 با کارت جانبازی بعد از 6 ماه به خاطر این که بابام خودش رفت 256 کرد . گفتش پول مفت ندارم بدم واسه این SSL![]()
سلامسلام
مبارکه رفیق
خوب حدس میزنم که چون تنظیمات ساده بودن شما از حالت Bridge مودم رو وصل کردین که من یکی زیاد طرفدارش نیستم دلیلش هم اینکه به تنظیمات مهم دیگه دسترسی نداری
راجع به آخرین سوالتون هم میگن که جدیدا اینطوری شده که باید صاحب خط حتما بره اونجا و در غیر اینصورت شاید اگه کمی زبون داشت باشی بتونی فقط با بردن کارت ملی صاحب خط ردیفش کنین!
مرسی عزیز
دقیقا چه تنظیماتی منظورتونه؟
الان که از حالت bridge نصب کردم میشه تغییر بدم و اون یکی حالت رو نصب کنم؟
سلام
بله میشه یکم پیچیده تره
اول باید به روتر وارد شین : 192.168.1.1 در مرورگر میزنین و روی حالت advanced install تنظیمات این پست رو اعمال میکنی:
دوست خوبم سوال داشتی بپرس بازم من ظهر ج میدم دوشنبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Take Care![]()
سلام
من سرویس 512 مخابرات رو گرفتم واسه شرکت ( واسه خودم چون فقط روی کامپیوتر خودم مستقیم مودم گذاشتم و کسی استفاده نمیکنه تو شبکه )
دانلودم زیاد میکنم - مثلا روزی 15 ساعت
روزی 2 3 گیگ دارم
مشکلی پیش نمیاد ؟ نمیان یقه مارو بگیرن این دوستان مخابراتی ؟
ممنون
نه برادر گمون نکنم مخابرات کاری داشته باشه به این چیزاسلام
من سرویس 512 مخابرات رو گرفتم واسه شرکت ( واسه خودم چون فقط روی کامپیوتر خودم مستقیم مودم گذاشتم و کسی استفاده نمیکنه تو شبکه )
دانلودم زیاد میکنم - مثلا روزی 15 ساعت
روزی 2 3 گیگ دارم
مشکلی پیش نمیاد ؟ نمیان یقه مارو بگیرن این دوستان مخابراتی ؟
ممنون
به راهنمایی میتونی بکنی در مورد اینا:
1. قیمت سرویستون:
2. شرایطی که طی کردید تا این سرویس رو بدن بهتون:
3. سرعت متوسطتون با این سرویس
4. میران حجم دریافتی در ساعت:
5: میران حجم دریافتی حدودی در 24 ساعت:
ممنون میشم
مرکز مخابراتیتون هم بتونی بگی که خیلی خوبه ماله ما بالای 256 نمیده![]()
Last edited by DaRiOuShJh; 21-11-2011 at 12:54.
سلام
ممنون
1- قیمت که همون که تو سایت مخابراته - 512 ماهیانه 204800 ریال
3 ماهه گرفتم فعلا
2- شرایط که فقط یه نامه از شرکت بود
3- حداقل سرعت دان 75 و حداکثرم 125 بوده تا حالا
4- اینو توجه نکردم اما با توجه به همون بند 3 میشه فهمید دیگه
5- اینم مثل بند 4 ( من روزی 4 گیگ بگیرم کافیه دیگه واسم )
راستیت 3 ماهه بخاطر شغل نقل مکان کردم قزوین اینجا ما که آشنا نداریم اما همه همدیگرو میشناسن - کافیه یکیو بشناسی تا کل شهرو بشناسی - ولی تهران منطقه خودمون نارمک خودمم کشتم بیشتر از 256 ندادن
محدوده دیگه؟
512 مخابرات خودشو بکشه 55~60 سرعت بده
Last edited by alivw71; 21-11-2011 at 18:43.
دوستان برای شمام امروز ایراد داره؟سرعته دانلوده من یا512 بیته یا 1 کیلوبایت!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)