تنها نسخه ای که که واسه ایکس باکس الان موجود هست همون نسخه BOOBSMAN هست که آلمانی-فرانسوی هست... مال تو هم همینه؟
تنها نسخه ای که که واسه ایکس باکس الان موجود هست همون نسخه BOOBSMAN هست که آلمانی-فرانسوی هست... مال تو هم همینه؟
سلام من لپ تاپ dell xps L502 دارم که رم 8 و گرافیک 2 گیگ داره corei7
وقتی pes2012 رو اجرا میکنم بهم ارور میده که حداقل سیستم رو ندارم حتی run with high graphic nvidia میکتم بازم همونو میگه
مجبورم ignore رو بزنم و با کمترین گرافیک بازی کنم از تو تنظیمات هم نمیتونم گرافیک رو رو high بزارم
نمیدونم واسه چیه ولی من وقتی لپ تاپمو با HDMI وصل میکنم به LCDtv هیچ اروری نمیده و میتونم از تنظیمات بازی گرافیک بازی رو high کنم و با آخرین کیفیت بازی کنم!!
خواهشا کمکم کنید.
نه واسه من 7 -8 تا زبون داره از جمله انگلیسی (هم نوشته ها و هم گزارشگر) .
نسخه پال هم هست .
لینکشم چند صفحه پیش گذاشتم .
دوستان خواهشا کمک کنید
چرا تو 2012 نمیشه تیمی رو که توی مستر لیگ ساختیو توی exhibition استفاده کرد؟ وقتی میزنم که سیوم رو لود کنه میگه هیچ dataیی وجود نداره.
دوستان آیا لینکی هستش که آموزش چیدن تاکتیک رو داده باشه کلا آموزش قسمت fomation رو میخوام
احتمالا محصول داخلی هست که برادرای مهندس یه جوری انگولک شده دادن چون نه توی BT Arena و نه Piratebay هیچ نسخه ای جز نسخه BOOBSMAN موجود نیست درواقع نسخه درست حسابی نه واسه PC و نه XBOX360 منتشر نشده که و هرچی هست تغییر یافته های همون نسخه های موجود هستند که بهشون فایل و اینا اضافه شده زبان گزارشت چیه؟ انگلیسی؟ مشکلی نداره؟
سلام .
دوستان یه سوال تو مستر لیگ چجوری تیمی که انتخاب میکنم با همون بازیکنای خودش باشه ؟ هر تیمی انتخاب میکنم بازیکناش عجیب غریبن .
ممنون
به صورت طبیعی شما فقط با یه سری بازیکن خاص میتونی مستر لیگ رو شروع کنی اما اگه میخوای بازی رو با بازیکنای اصلی تیم ها شروع کنید باید از قسمت Extra Content و با 100gp بازیکنای اصلی رو باز کنید
با انجام هر بازی ، بازی به شما -10gp - Game Point میده که بعد از 10 بازی میتونید این گزینه رو باز کنید
یا اگه دوست دارید با اضافه کردن این option file میتونید کل گزینه های Extra Content رو باز کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا هم توی ایکس باکس 360 ایزو لینکاش هست هم توی ABGX که توی دومی با نام WE هست .
نسخه ی کامل بازی هم هست و هیچ نقصی نداره ، هم گزارشگر و هم منو ها انگلیسین و صحیح و سالم .
فایل های گزارش انگلیسی را که 400 مگه گرفتم چجوری جایگزین کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)