تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 280 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

اوت شد / دنیزلی:می آیم!

قرارداد دنیزلی با شبکه تلویزیونی ترکیه ای به پایان رسیده و به همین دلیل مذاکرات مسئولان باشگاه پرسپولیس با لوکا بوناچیچ متوقف شد

سایت گل- در حالی که روز گذشته باشگاه پرسپولیس قصد داشت هدایت این تیم را به عهده لوکا بوناچیچ کروات بگذارد ، مسئولان این باشگاه خبر از توافق با مصطفی دنیزلی سرمربی سابق این تیم می دهند.
    محمد زادمهر یکی از اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با اعلام این خبر گفت:شب گذشته مذاکرات با مصطفی دنیزلی انجام شد و این مربی برای حضور در پرسپولیس موافقت کرد.وی ادامه داد: مصطفی دنیزلی که در دور قبلی مذاکرات به دلیل قرارداد با شبکه تلویزیونی ترکیه با پیشنهاد باشگاه مخالفت کرده بود برای پیوستن به پرسپولیس اعلام آمادگی کرد و قرار است برای امضای قرارداد به تهران بیاید.
    مسئولان باشگاه پرسپولیس پیشنهاد قرارداد 3 ساله به دنیزلی ارائه کرده اند که با مخالفت این مربی مواجه شده و بر سر امضای قرارداد یک و نیم ساله به توافق رسیده اند.
    قرارداد دنیزلی با شبکه تلویزیونی ترکیه ای به پایان رسیده و به همین دلیل مذاکرات مسئولان باشگاه پرسپولیس با لوکا بوناچیچ متوقف شد و این باشگاه با آغاز مذاکرات خود با مصطفی دنیزلی به توافق اولیه رسید.

2. 7 کاربر از arash_3tar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض مايلي‌كهن: چرا من را مربي پرسپوليس نمي‌كنند

من همان مربي‌اي هستم كه فوتبال ايران 15 سال اثراتش را از حضورم در تيم ملي ديد و مجيدي و مهدوي كيا هنوز از آن تيم باقي مانده‌اند

سايت گل ـ عجيب‌ترين اظهار نظر امروز در مصاحبه محمد مايلي‌كهن با ايسنا مستتر شده است جايي كه سرمربي سابق تيم ملي با انتقاد از كليه چهره‌هاي فوتبالي و غيرفوتبال خودش را شايسته‌ترين گزينه براي هدايت اين تيم معرفي مي‌كند!‌

مايلي‌كهن كه در تيم‌هاي مختلفي در ايران مربيگري كرده هدايت تيم اميد را در دست داشته و سرمربي تيم ملي نيز بوده است حالا با شغلي چشم دارد كه چندين‌بار نزديك به حضور در آن بوده اما در نهايت شرايط اتفاق ديگري را برايش رقم زده است.

مايلي در پست‌هاي فني، مربي و بازيكن در پرسپوليس حضور داشته و يكبار هم به عنوان عضو هيئت مديره انتخاب شده است. با اين حال بعد از دو سال و نيم كار در سايپا و كسب نتايج درخشان!‌ ظاهرا او فراموش كرده كه كارنامه مربيگري‌اش آنقدر نقطه سياه دارد كه حضورش در پرسپوليس قطعا منطقي به نظر نرسد. با اين حال او اعتماد به نفس سرمربيگري پرسپوليس را دارد و البته ارتباطاتش را چيزي كه هميشه سعي كرده خود را از آن مبرا كند.

جملات مايلي‌كهن را درباره شايستگي‌هاي حضور در پرسپوليس بخوانيد و نتيجه نهايي را خودتان بگيريد:
    به اعتقاد من پرسپوليس نياز به خانه تكاني شديد دارد. امسال كه بر خلاف سال گذشته جام حذفي اهميت پيدا كرده است، پرسپوليس كنار رفته است. به اعتقاد من هنوز در كنار پرسپوليس افرادي هستند كه بيشترين لطمه را به اين تيم مي‌زنند اما به هر حال آن‌ها مهره مار داشته‌اند و هميشه با پرسپوليس بوده‌اند اما براي خود شما جاي تعجب ندارد كه چرا تا به حال مربي‌گري در پرسپوليس را به مايلي كهن پيشنهاد نكرده‌اند؟ من همان مربي‌اي هستم كه فوتبال ايران 15 سال اثراتش را از حضورم در تيم ملي ديد و مجيدي و مهدوي كيا هنوز از آن تيم باقي مانده‌اند و بعد از آقاي پروين با 14 سال به عنوان بازيکن و شش سال به عنوان مربي حضور متداوم، بيشترين حضور را در پرسپوليس داشته‌ام.

4. 4 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

علی کریمی: دوست داشتم در ترکیب رئال یا میلان باشم/ یاد جام جهانی می افتم، خجالت می کشم/ لگدی را که به ساک ورزشی زدم هرگز فراموش نمی کنم!

همیشه در طول زندگی ام دوست داشتم در ترکیب رئال یا میلان قرار می گرفتم. همیشه این دو تیم را دوست داشتم و نتایج آنها را دنبال می کردم.

سایت گل- علی کریمی کاپیتان سرخپوشان پایتخت در گفتگو با ماهنامه آینده روشن حرفهای جالبی زده است:

* نام خانوادگی من از اصالت خانوادگی ما نشات می گیرد. پاشاک منطقه ای کوچک، اما دوست داشتنی در شمال کشور و در نزدیکی لاهیجان است.

* اصالتاً متعلق به آنجا هستیم، اما کودکی ام در کرج گذشت. خانه مان کیلومتر 17 جاده مخصوص کرج بود، جایی که الان تقریبا محدوده ایستگاه متروی شهرک وردآورد است.

* پدرم هم عشق فوتبال بود. برای همین زیاد به استادیوم می رفتیم. برادرانم هم به نسبت فوتبال دوست بودند و حتی میلاد و فرشید هم این ورزش را دنبال کردند.
    خانه که می آمدیم زمین های خاکی اطراف کرج زیر پاهایمان بود و همه آرزوهایمان را آنجا دنبال یک توپ و میان دروازه های حریفان دوران کودکی جستحجو می کردیم.

* خاطراتی که شاید هیچ جا نگفته باشم، اما در کتاب خاطراتم به آنها اشاره کرده ام که می تواند برای خیلی ها جالب باشد. قسمت هایی از زندگی ما هرگز در معرض نمایش نبوده و شاید خوب باشد قسمتی از آنها را بازگو کنم.

* بیشتر آرزوهایم فوتبالی بودند. مثلا همیشه در طول زندگی ام دوست داشتم در ترکیب رئال یا میلان قرار می گرفتم. همیشه این دو تیم را دوست داشتم و نتایج آنها را دنبال می کردم.
    حتی بازیکنانی را هم که وارد ترکیب آنها می شدند خیلی دوست داشتم. در هر صورت، این قضیه برای من فقط در حد یک آرزو بود.

* همیشه می گویم خدا همه ما را بغل کرده است. این که حرف بدی نیست، خدا هوای همه ما را دارد . این ما هستیم که گاهی لطف خدا را فراموش می کنیم.

* اگر من یک بی ام دابلیو سوار می شوم که قیمتش بالاست واقعا هزینه هایش را هم پرداخته ام. خوب نیست که همیشه نتیجه را ببینیم. مسیر طی شده هم اهمیتی کمتر از نتیجه کار ندارد. من هم سختی کشیده ام تا به اینجا رسیده ام.

* از آقای اصغر فرهادی تنها 2 فیلم "درباره الی" و "جدایی نادر از سیمین" را دیده ام که هر دو به نظرم بسیار جالب بودند. در عین سادگی بسیار متفاوت بوده و به شکل عالی به موضوع دروغ بین آدم بزرگ ها و توجیه آن میان خودشان پرداخته بود.
    به نظر من، هر ایرانی که باعث سربلندی نام ایران در هر گوشه ای از جهان شود محترم است. آقای اصغر فرهادی و کارگردان های خوب دیگری که سینما را خوب می شناسند توانسته اند اعتبار نام ایران را در آن طرف آب ها بالا ببرند. این، کار کمی نیست.

* پیشنهاداتی در زمینه بازیگری داشته ام، اما در حیطه علاقه من نیست، یعنی اصلا در حیطه تخصص من نیست. بازیگری برخلاف آن چیزی که تصور می شود کار بسیار سختی است. هنر خاص خود را می طلبد.

* به اتومبیل علاقه دارم. کلی هم اطلاعات درباره آن جمع آوری کرده و مطالعه می کنم. خیلی برایم حیطه جالبی است و دائم در اینترنت سرک میکشم تا اخبار جدید و تکنولوژی های روز خودروسازی را دنبال کنم و ببینم چه ماشین هایی با چه امکاناتی به بازار می آیند.

* دیوید بکام و وین رونی کلکسیون اتومبیل های لوکس و روز را دارند، یا این که بیشتر مدل های لوکس را ستاره های سینما و فوتبال دنیا می خرند. اینجا هم دیگر مساله عادی شده و چیز بدی هم نیست.
    قطعا وقتی بازیکن ها قرادادهای نجومی و خوب می بندند معلوم است ماشین های مدل بالا هم سوار می شوند. این مساله غیرعادی نیست. فقط باید امیدوار بود که با این لوکس گرایی وارد حاشیه نشوند.

* بی ام دابلیو را از همه ماشین ها بیشتر دوست دارم و بعضی مدل های آئودی هم عالی هستند.

* جام جهانی بدترین تورنمنتی بود که در آن شرکت کردم. در آن بازی ها استرس زیادی روی من بود و حرف و حدیث هایی که بعد از بازی با مکزیک به وجود آمد جو را متشنج کرد و در بازی با پرتغال، این فشارها دست به دست هم داد تا آن اتفاقی که نباید، بیفتد و من شرمنده همه شوم.
    لگدی را که به ساک ورزشی زدم هرگز فراموش نمی کنم. واقعا با این که مدت زیادی از آن زمان می گذرد هر وقت یادش می افتم خجالت می کشم و از دست خودم عصبانی می شوم.

* نه تا به حال از نزدیک آهو دیده ام و نه جادوگر. من دوست دارم در زمین فقط کار خودم را خوب انجام دهم. اتفاقا بعضی لقب ها از آدم انتظارات عجیبی طلب می کند که باعث دشوار شدن وظیفه آدم می شود. از همه هوادارانم که با این القاب به من روحیه می دهند ممنونم، ولی من ترجیح می دهم علی کریمی بمانم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مربی خارجی در پرسپولیس جواب نمی دهد؟

عصرایران - رویانیان مدیر عامل پرسپولیس شدیداً به دنبال یک مربی خارجی برای نیمکت تیمش است. صحبت هایی از دنیزلی و جمال حاجی شده است، ولی هنوز مشخص نیست چه کسی سکان هدایت سرخ ها را بر عهده خواهد گرفت.

باشگاه پرسپوليس در طول حيات خود با 12 مربي خارجي با مليت‌هاي مختلف كار كرده اما تعداد موفقيت‌هايي كه اين مربيان براي سرخ‌ها رقم زدند به هيچ عنوان با كميت حضور آنها روي نيمكت اين تيم همخواني ندارد. آلن راجرز و استانكو پوكله پوويچ هر يك با كسب دو قهرماني براي پرسپوليس موفق ترين مربيان خارجي تاريخ اين باشگاه محسوب مي‌شوند و جالب اينكه 10 مربي ديگر روي هم رفته حتي يك جام هم به پرسپوليس هديه نداده‌اند.

1. آلن راجرز: راجرز انگليسي اولين سرمربي خارجي تاريخ سرخپوشان است که در مهر ماه 1350 و زماني که 48 سال داشت، سرمربي پرسپوليس شد. اين مربي در طول دوران حضور خود در پرسپوليس يک تيم تهاجمي ساخت که حريفان ريز و درشت را با تعداد گل‌هاي زياد از پاي در مي‌آورد. در سال 53 به مدت 5 ماه و به دليل قهر با رئيس باشگاه برکنار شد و در بازگشت مجدد نيز فقط تا دي ماه 53 هدايت پرسپوليس را برعهده داشت. پرسپوليس به رهبري راجرز در 72 بازي 44 برد، 18 تساوي و 10 باخت به‌دست آورد. دو جام قهرماني ليگ در سال‌هاي 1350 و 1352 نيز مهم‌ترين افتخارات اين مربي در پرسپوليس است، ضمن اينکه پيروزي6بر صفر مقابل استقلال نيز در زمان اين مربي به‌دست آمد.

2. ايوان کونوف: اين مربي روسي در اواخر اسفند 1354 با حقوق ماهانه 10 هزار تومان به پرسپوليس آمد و در آن زمان 52 ساله بود. پرسپوليس در دوره اين مربي تبديل به يک تيم دفاعي شد و در 29 بازي ليگ به رهبري کونوف، 10 برد و15 تساوي به‌دست آورد. با اين حال پرسپوليس تا هفته آخر ليگ مدعي قهرماني بود. کونوف در آذرماه 55 اخراج شد و در مصاحبه خود با نشريات ورزشي دخالت برخي بازيکنان از جمله علي پروين در کار مربيان را از عوامل ناکامي خود اعلام کرد.

3. لاديسلاو بگوويچ: پس از 18 سال، پرسپوليس براي سومين بار مربي خارجي استخدام کرد. امير عابديني مدير جديد باشگاه اين مربي اسلونيايي را به پرسپوليس آورد و بگوويچ از روز 15 فروردين 1373 کار خود را آغاز کرد. اختلاف او با بازيکنان باتجربه و مسن تيم باعث تنش‌هاي زيادي شد و بگوويچ پس از 4 بازي که با 3 برد و يک تساوي همراه بود، در اوايل تير ماه ناگهان راهي کشورش شد و نيمکت تيم را تحويل داد.

4. يورگن گده: پس از ناکامي حميد درخشان در کسب قهرماني ليگ آزادگان، يورگن گده آلماني از 27 بهمن 1373 هدايت پرسپوليس را برعهده گرفت. بازيکن سابق تيم‌هاي فورتنا کلن و مربي تيم کشاورز و ملي اميد، در پرسپوليس ناکام بود و پس از 11 بازي در ليگ آزادگان، در روز 16شهريور 1374 حکم اخراج خود را از عابديني دريافت کرد. در اين 11 بازي پرسپوليس 4 برد، 5 تساوي و 2 باخت به‌دست آورد. شکست سه بر يك در داربي سياه‌ترين نقطه كارنامه مربيگري گده در پرسپوليس بود.

5. استانکو پوکله پوويچ : اولين مربي کروات حاضر در فوتبال ايران از روز 17 شهريور 1374 هدايت پرسپوليس را بر عهده گرفت. استانکو که يک سال قبل با تيم ملي ناکام مانده بود، طي دو فصل حضور در پرسپوليس دو مقام قهرماني ليگ آزادگان را به‌دست آورد. 34 برد، 16 تساوي و 8باخت حاصل عملکرد او بود. پرسپوليس با استانکو در آسيا هم به مقام سومي دست يافت.

6. ايويکا مت کوويچ: دستيار سابق توميسلاو ايويچ معروف،از روز 2 دي 1376 رسما سرمربي پرسپوليس شد. اين مربي 44 ساله دوران پرفراز و نشيبي را پشت سر گذاشت و به‌رغم نتايج خوب در جام باشگاه‌هاي منطقه غرب آسيا، در مرحله نهايي موفقيتي به‌دست نياورد و پرسپوليس را با شکست سنگين از الهلال عربستان چهارم کرد. مت کوويچ تا هفته سوم ليگ آزادگان در فصل 77 سرمربي پرسپوليس بود اما بازگشت علي پروين باعث اخراج بي‌سر و صداي او از پرسپوليس شد.

7.وينكو بگوويچ: هفتمين سرمربي خارجي پرسپوليس هم سرنوشتي بهتر از هموطنان خود در اين تيم نداشت. با حضور اکبر غمخوار در پرسپوليس و کنار گذاشته شدن پروين، وينكو بگوويچ 55 ساله از 26 تير 1382 با قراردادي 200 هزار دلاري سرمربي پرسپوليس شد. در دوره اين مربي پرسپوليس يکي از پرحاشيه‌ترين سالهاي تاريخ خود را سپري کرد و به‌رغم شروع توفاني در ليگ برتر، از هفته چهارم به بعد سقوط كرد و در نهايت با حذف از جام حذفي در خرداد ماه 83 دوره حضور بگوويچ نيز به پايان رسيد.

8. رانير سوبل: با بازگشت مجدد پروين به پرسپوليس به عنوان مدير فني، اين بار يک مربي آلماني هدايت سرخپوشان را بر عهده گرفت. راينر سوبل با قرارداد 300 هزار دلاري، از 23 تير 83 کار خود را در پرسپوليس آغاز کرد و در همان هفته‌هاي اول با پروين دچار اختلاف نظرهاي شديدي شد. او در ادامه نتايج نسبتا مناسبي گرفت و پرسپوليس تا چند هفته به پايان ليگ، مدعي قهرماني بود. سوبل پس از آخرين بازي ليگ استعفا داد، در حالي که رقابت‌هاي جام حذفي هنوز باقي مانده بود. او در يک برنامه تلويزيوني تمام کاسه کوزه‌ها را بر سر حميد استيلي شکست و وي را عامل همه اختلافات معرفي کرد. پرسپوليس با سوبل در 31 بازي 17 برد، 7تساوي و 7 باخت به‌دست آورد.

9. آري هان: با تغيير مديريت باشگاه و حضور محمد حسن انصاري فر به‌عنوان مديرعامل، کادرفني پرسپوليس که نتايج خوبي هم نگرفته بود، دچار تغيير و تحول شد. آري هان هلندي با قرارداد سنگين حدود يک ميلياردي براي 5/ 1 فصل از بهمن ماه 84 هدايت پرسپوليس را برعهده گرفت. پرسپوليس با اين مربي جان تازه‌اي گرفت و تا فينال جام حذفي پيش رفت اما بازي فينال به دليل نزديک بودن جام جهاني به فصل بعد موکول شد. تمرينات فصل جديد با اين مربي آغاز شد اما مديريت باشگاه پرسپوليس پس از اردوي اتريش، در 19 مرداد 85 حکم اخراج آري هان را صادر کرد. مربي هلندي به دليل بي‌نظمي‌هاي مکرر از تيم اخراج شد. آري هان از 178 روز حضور در پرسپوليس، 96 روز را در مرخصي به سر برد!

10. مصطفي دنيزلي: سرشناس‌ترين مربي خارجي تاريخ پرسپوليس، بدشانس‌ترين آنها هم بود. دنيزلي در 26 مرداد 85 با پرسپوليس قرارداد 800 هزار دلاري بست و کار خود را آغاز کرد. ابتدا در فينال جام حذفي در ضربات پنالتي مغلوب سپاهان شد. سپس با انبوهي از بازيکنان مصدوم مواجه شد اما با اين وجود پرسپوليس بهترين فوتبال سال‌هاي اخير خود را در دوره اين مربي ترک ارائه مي‌داد و يک نمايش سراسر تهاجمي را روي صحنه مي‌برد. دنيزلي در ليگ برتر توفيقي نداشت و شکست عجيب از سپاهان در نيمه نهايي جام حذفي پايان دوران اين مربي بدشانس در پرسپوليس بود. 16 برد، 14 تساوي و 6 باخت حاصل عملکرد دنيزلي در پرسپوليس بود.

11. ادواردو وينگادا: وينگادا از 21 بهمن ماه 87 هدايت پرسپوليس را بر عهده گرفت و با پرسپوليس در سه جام ناکام محض بود. ابتدا در ليگ برتر رقابت را باخت و سپس در جام حذفي با شکست از پاس، حذف شد. در ليگ قهرمانان آسيا نيز به‌رغم شکست سنگين از الغرافه به مرحله يک هشتم نهايي رسيد، اما با يک ضربه پنالتي به بنيادکار ازبکستان باخت و حذف شد.

12. زلاتکو کرانچار: اين مربي کروات چند روز قبل از آغاز ليگ نهم هدايت پرسپوليس را برعهده گرفت. پس از اولين باخت مقابل پيکان به مدت 24ساعت اخراج شد، اما دوباره به تيم بازگشت. او پس از هفته هفدهم به صورت توافقي از پرسپوليس جدا و جايش را به علي دايي داد. كرانچار در حالي از تيم کنار رفت که پرسپوليس به يک ثبات نسبي رسيده بود و نتايج خوبي هم در ليگ برتر به‌دست مي‌آورد.

با این آمار باید دید که آیا اینبار مربی خارجی می تواند در پرسپولیس موفق باشد. علی پروین موافق حضور مربی خارجی نیست و این خود می تواند شرایط متفاوتی را رقم بزند. باید دید که چه پیش می آید.

8. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

به نظر منم دنیزلی واقعا بدشانس بود.اون سال بهترین بازیها رو تیم انجام میداد که اگه اشتباه نکنم هر بازی حدود ۱۰ تا موقعیت گل داشتیم اما چه فایده که معدنچی بیشترش رو خراب میکرد.
    اون سال اگه یه علی دایی آماده یا حتی محسن خلیلی دوران قطبی رو داشتیم با اقتدار و اختلاف قهرمان میشدیم.
    حتی مدافع مرکزی درست و حسابی هم نداشتیم و باقری و نوری اونجا بازی میکردند که دیگه همه یادشون هست که چقدر سوتی میدادن(البته به دلیل ناآشنا بودن با اون پست بود).
    حالا هم اگه بتونیم پست مهاجم و دفاع رو ترمیم کنیم توی نیم فصل میتونیم امیدوار باشیم که کسی مثل دنیزلی بتونه دوباره تیم رو بسازه.

10. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

استانکو و دنیزلی تیمهاشون از نظر بازی و نتیجه گیری نقطه مقابل هم بودن.یادمه تیم استانکو با تک مهاجم بازی می کرد و اکثراً با تک گل می برد.تیم خیلی زیبا بازی نمی کرد اما می برد.درسته؟اشتباه که نمی گم؟

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

به نظر منم دنیزلی واقعا بدشانس بود.اون سال بهترین بازیها رو تیم انجام میداد که اگه اشتباه نکنم هر بازی حدود ۱۰ تا موقعیت گل داشتیم اما چه فایده که معدنچی بیشترش رو خراب میکرد.
    اون سال اگه یه علی دایی آماده یا حتی محسن خلیلی دوران قطبی رو داشتیم با اقتدار و اختلاف قهرمان میشدیم.
    حتی مدافع مرکزی درست و حسابی هم نداشتیم و باقری و نوری اونجا بازی میکردند که دیگه همه یادشون هست که چقدر سوتی میدادن(البته به دلیل ناآشنا بودن با اون پست بود).
    حالا هم اگه بتونیم پست مهاجم و دفاع رو ترمیم کنیم توی نیم فصل میتونیم امیدوار باشیم که کسی مثل دنیزلی بتونه دوباره تیم رو بسازه.

منم موافقم آره واقعا تو اون دوران بدشانس بود من قبلا هم تو اين تاپيك گفته بودم كه تو دوران دنيزلي پرسپوليس بازيهاي فوق العاده اي انجام ميداد من كه هيچ وقت بازيهاي زيباي اون زمان رو فراموش نميكنم. خب امسال كه ديگه گذشت بايد از الان برا فصل ديگه برنامه ريزي كرد و بازيكناي مورد نياز رو مد نظر قرار داد البته اگه دنيزلي بشه كه خيلي خوبه من از اخبار شنيدم فك كنم گفت كه رويانيان به تركيه رفته تا با دنيزلي مذاكره كنه درست شنيدم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

منم موافقم آره واقعا تو اون دوران بدشانس بود من قبلا هم تو اين تاپيك گفته بودم كه تو دوران دنيزلي پرسپوليس بازيهاي فوق العاده اي انجام ميداد من كه هيچ وقت بازيهاي زيباي اون زمان رو فراموش نميكنم. خب امسال كه ديگه گذشت بايد از الان برا فصل ديگه برنامه ريزي كرد و بازيكناي مورد نياز رو مد نظر قرار داد البته اگه دنيزلي بشه كه خيلي خوبه من از اخبار شنيدم فك كنم گفت كه رويانيان به تركيه رفته تا با دنيزلي مذاكره كنه درست شنيدم؟
    سایت گل اعلام کرده که توی جلسه دیشب رویانیان و دنیزلی موافقتهای ضمنی ایجاد شده و فقط مونده جواب قطعی و نهایی از طرف دنیزلی.
    البته مثل اینکه شبکه NTV Spor اعلام کرده که دنیزلی قراره فقط ۷۲ ساعت قبل از هر بازی بیاد بالای سر تیم که این اخبار رو نمیشه بهش صد در صد اطمینان کرد و باید منتظر خبرهای قطعی موند اما امیدوارم اینطوری نباشه و دنیزلی دائم بالای سر تیم باشه.

استانکو و دنیزلی تیمهاشون از نظر بازی و نتیجه گیری نقطه مقابل هم بودن.یادمه تیم استانکو با تک مهاجم بازی می کرد و اکثراً با تک گل می برد.تیم خیلی زیبا بازی نمی کرد اما می برد.درسته؟اشتباه که نمی گم؟
    درسته.دقیقا همینطور بود.تیم استانکو اگه اشتباه نکنم با سیستم ۳-۶-۱ بازی میکرد و با بیشتر اوقات با تک گل برنده بازیها میشد.
    اون موقع مهاجم درست و درمون هم داشتیم که از کمترین موقعیتها بهترین استفاده رو میبرد برای همین استانکو هم با روش خودش ادامه داد تا آخر.

14. 2 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سایت گل اعلام کرده که توی جلسه دیشب رویانیان و دنیزلی موافقتهای ضمنی ایجاد شده و فقط مونده جواب قطعی و نهایی از طرف دنیزلی.
    البته مثل اینکه شبکه NTV Spor اعلام کرده که دنیزلی قراره فقط ۷۲ ساعت قبل از هر بازی بیاد بالای سر تیم که این اخبار رو نمیشه بهش صد در صد اطمینان کرد و باید منتظر خبرهای قطعی موند اما امیدوارم اینطوری نباشه و دنیزلی دائم بالای سر تیم باشه.
    فك نكنم جريان 72 ساعت صحت داشته باشه اينجوري كه فك نميكنم فايده اي داشته باشه و هيچ جاي دنيا نديدم اين مدليش رو احتمالا شايعه اي بيش نيست

16. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

راستي به سايت باشگاه بريد و در نظرسنجي انتخاب سرمربي پرسپوليس شركت كنيد
    اينم لينكش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •