تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 339 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها جمعه استقلالو دیدین بردش در برابر پیروزی واقعا چسبید

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به تمام برو بچ آبییییییییییی.
    اول عذرخواهی میکنم که نظرمو دارم با تاخیر میگم.
    یکمی کم اومدم نت,نظرات بچه هارو هم موفق نشدم کامل بخونم.
    یه تبریک جانانه به همه بابت تکمیل هتریک با یه بازی فوق العاده.
    پرسپولیس تمام تلاششو قصد داشت واسه بستن کناره ها انجام بده اما پرویز مظلومی با یه ارنح عالی و انتقال تفکرات تاکتیکیش به بازیکنان و اجرای فوق العاده بازیکنها,اکثر دقایق بازی سعی کرد از میانه زمین و عمق دفاع حریف به دروازه نزدیک بشند.
    فرهاد مجیدی باز هم عالی تر از قبل بازی کرد.
    کرار هم نشون داد بازی بدش در برابر تراکتور فقط دلیلش خستگی بود.
    واقعیتشو بگم به نظرم همه عالی بودن.
    میثم حسینی یکم نگرانم کرده بود اما رفته رفته موتورش روشن شد و بهتر و بهتر شد.
    اخ که پژمان چه کرد.یعنی پژمان توی دفاع باشه خیالم تخته تخته.
    میگم همه عالی بودن بهتر نظرمو طولانی تر نکنم.
    پ.ن:پرسپولیسی رو ندیدم که نگه حق استقلال برد حتی از 5 نفر 3 نفر میگفتند حق استقلال بود بیشتر گل بزنه.
    همچنان سرود:لالالای لای لالای لالای .......

3. 2 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهدی رحمتی و حرف های جالب درباره دربی: فقط دلم برای کریمی سوخت/ بقیه حقشان بود

سایت گل - مهدی رحمتی یکی از کلیدهای استقلال در برد مقابل پرسپولیس بود و با او آبی ها خیالشان از دربی راحت بود. رحمتی در مقایسه با همتای پرسپولیسی خود تفاوت خود را نشان داد و اینکه یک دروازه بان چطور میتواند تیمش را برنده از زمین بیرون بیاورد.
    روی گل اول استقلال میثاق معمارزاده کاملا مقصر بود. او ابتدا روی شوت ۲۵ متری میلاد میداوودی جایگیری اشتباهی داشت و زمان زدن شوت جای میثاق روی شش قدم بود نه خط دروازه. پس از دفع توپ هم او باید بلافاصله تیر نزدیک تر را می بست تا اجازه ندهد پاس جباری به مجیدی برسد. اما در آن سو مهدی رحمتی در صحنه پنالتی بسیار هوشمندانه ظاهر شد و پیش از زدن پنالتی از نوع رفتارش کاملا مشخص بود که او برنده این جنگ دو نفره است.
    مهدی رحمتی دیروز در محفلی دوستانه از برد تیمش کاملا دفاع کرده است و این نتیجه را حق استقلال می داند و در مورد پرسپولیس نکته جالبی گفته و عنوان کرده که فقط دلش برای علی کریمی سوخته است : «اینکه ما برنده دربی باشیم کاملا طبیعی بود چون ما تیم برتر زمین بودیم و باید هم می بردیم. خود پرسپولیسی ها هم این را قبول دارند. تنها چیزی که ناراحتم می کند علی کریمی است چون واقعا او یک ستاره است.دلم فقط برای او سوخت... بقیه بازیکنان این تیم حق شان بود که این طور ببازند.»

bordobakht

این تیکه ی اخر متن رو سایت گل از خودش نوشته.

5. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برترین گلزنان تاریخ لیگ

فرهاد مجیدی با گلزنی در بازی مقابل پرسپولیس در هفته هفتم لیگ برتر، بهترین گلزن استقلال در تاریخ لیگ شد.
    مجیدی برای ثبت این رکورد دروازه ۳۷ دروازه بان و ۲۲ تیم را در لیگ باز کرده است. ضمنا وی با ۱۸ گل زده در جامهای مختلف آسیا به عنوان برترن گلزن تاریخ لیگ آسیا در جمع بازیکنان ایرانی شناخته می شود . پیش از این فرشاد پیوس، آقای گل سابق فوتبال ایران رکورددار بیشترین گل زده در مسابقات باشگاه های آسیا بود. ضمنا آرش برهانی با ۸۷ گل زده در لیگ ، به عنوان بهترین گلزن تاریخ فوتبال ایران است. همچنین عماد محمدرضا، با شصت و چهار گل زده، بهترین گلزن خارجی تاریخ لیگ برتر است که با تیم های فولاد، سپاهان و شاهین موفق به گلزنی شده است .
    فرهاد مجیدی با گلزنی در بازی مقابل پرسپولیس در هفته هفتم لیگ برتر، بهترین گلزن استقلال در تاریخ لیگ شد. همچنین این گل هفتمین گل شماره هفت استقلال در این فصل بود . مجیدی در بازی مقابل پرسپولیس پنجاه و ششمین گل خود در لیگ ایران را به ثمر رساند و با شکستن رکورد ۵۵ گل رضا عنایتی به صدر جدول گلزنان استقلال در تاریخ لیگ صعود کرد. در ضمن این چهارمین گل وی به سرخپوشان در دربی بود .
    ضمنا مجیدی با ۱۸ گل زده در جامهای مختلف آسیا به عنوان برترن گلزن تاریخ لیگ آسیا در جمع بازیکنان ایرانی شناخته می شود . پیش از این فرشاد پیوس، آقای گل سابق فوتبال ایران رکورددار بیشترین گل زده در مسابقات باشگاه های آسیا بود. محمود کریمی هم برای سپاهان ۱۱ گل به ثمر رسانده است.
    پیش از این در استقلال غلامرضا عنایتی در سال ۱۳۸۴ رکورد غلامحسین مظلومی را شکسته و به این عنوان دست یافته بود که حالا بعد از ۶ سال آن را تحویل فرهاد مجیدی داد. البته مجیدی یک رقیب جدی در کنار خود دارد که ممکن است در ادامه فصل این رکورد را از او بگیرد. آرش برهانی دیگر مهاجم آبی پوشان با ۵۴ گل نفر سوم در جدول گلزنان استقلال در تاریخ لیگ است که فعلاً دو گل با مجیدی فاصله دارد.
    فرهاد مجیدی اولین بار در فصل ۷۶ لیگ آزادگان مقابل نفت آبادان برای استقلال گلزنی کرد. او در لیگ آزادگان ۱۹ گل و در لیگ برتر نیز تاکنون ۳۷ گل به ثمر رسانده است. مجیدی تنها یک بار در فصل ۷۹ مقابل تراکتورسازی هت تریک کرده است. همچنین دو گل او مقابل نفت آبادان و راه آهن از روی نقطه پنالتی به ثمر رسیده است. مجیدی این تعداد گل را در ۱۶۷ بازی برای استقلال به ثمر رسانده و میانگین گلزنی او ۳۳/۰ گل در هر بازی است.
    بهترین گلزن استقلالی ها در لیگ، دروازه ۲۲ تیم را باز کرده است و بیشترین گلهایش را به تراکتورسازی تبریز زده است: ۸ گل. فجرسپاسی با دریافت ۵ گل از مجیدی در رده دوم قرار دارد و تیم های نفت آبادان، سپاهان، ابومسلم، راه آهن و پرسپولیس با دریافت ۴ گل از فرهاد مجیدی در رده سوم قرار دارند. سایر گل های او مقابل این تیم ها به ثمر رسیده است: چوکا تالش، استیل آذین( ۳ گل) سایپا، پاس همدان، مس کرمان، فولاد خوزستان ( ۲ گل) بهمن کرج، استقلال رشت، بانک ملی، شیرین فراز، صبا، استقلال اهواز، پیکان، ذوب آهن، داماش گیلان( یک گل)
    مجیدی تاکنون مقابل تیم های نفت تهران، شاهین بوشهر، ملوان انزلی، شهرداری تبریز و مس سرچشمه موفق به گلزنی نشده است که عدم گلزنی او مقابل ملوان که بارها مقابل آن بازی کرده است، جالب توجه است. البته او در جام حذفی یک گل به ملوان زده ، اما در لیگ برتر هنوز موفق به این کار نشده است.
    مجیدی در لیگ موفق به گشودن دروازه ۳۷ دروازه بان شده است که رکورد جالبی برای این بازیکن است. ضمنا علی جباری بازیکن اسبق استقلال با ۱۰۱ گل و غلامحسین مظلومی با ۹۰ گل، آرش برهانی با ۸۷ گل و صمد مرفاوی با ۷۷ گل زده در جامهای مختلف جزو برترین گلزنان تاریخ استقلال محسوب می شوند .
    برترین گلزنان تاریخ باشگاه پرسپولیس
    ۱ ـ فرشاد پیوس (۱۵۳ گل): برترین گلزن تاریخ پرسپولیس از سال ۱۳۷۰ این رکورد را در اختیار دارد و گویا، تا یکی دو دهه آینده هم این رکورد همچنان به نام آقای گل همه ادوار تاریخ پرسپولیس باشد!
    پیوس در ۲۱۲ بازی، موفق به زدن ۱۵۳ گل شد که میانگین وی ۷۲/۰ گل در هر بازی است که این بهترین میانگین در بین گلزنان برتر تاریخ باشگاه است. فرشاد ۹ گل خود را از نقطه پنالتی به ثمر رساند و از سال ۶۵ تا ۷۶ بارها آقای گل مسابقات گوناگون شد.
    ۲ ـ علی پروین (۹۵ گل): تا پیش از ظهور پیوس، پروین بهترین گلزن تاریخ پرسپولیس به شمار می رفت که در ۲۷۸ بازی، موفق به زدن ۹۵ گل شده بود. پروین ۲۰ گل خود را از نقطه پنالتی به ثمر رسانده و با این آمار، بهترین پنالتی زن تاریخ پرسپولیس به شمار می رود. وی در همه مسابقات پرسپولیس حضور داشته و تنها در کارنامه وی، جای بازی های آسیایی خالی است.
    همچنین وی در میان ده گلزن برتر تاریخ پرسپولیس، فقط یک هافبک قرار دارد که ضربات آزاد و پنالتی او در دهه پنجاه و شصت زبانزد همگان بود.
    ۳ ـ صفر ایرانپاک (۷۴ گل): مرحوم ایرانپاک، بهترین گلزن سرخپوشان در دهه پنجاه بود که در ۱۴۳ بازی موفق به ثمر رساندن ۷۴ گل شد که با این حساب، میانگین گلزنی وی ۵۲/۰ گل در هر بازی بود که پس از پیوس و دایی، سومین رکورد برتر در این زمینه است. ایرانپاک از سال ۴۹ تا ۵۹ به مدت یازده سال در پرسپولیس توپ زد و رکورد ۷ گل وی در دربی، هنوز در تاریخ فوتبال ایران ماندگار است.
    وی ۴۵ گل نیز در لیگ تخت جمشید زد که تا چند سال پیش، یکی از رکوردهای برتر گلزنی در تاریخ لیگ ایران بود.
    ۴ـ ناصر محمدخانی (۵۹ گل): آقای گل تهران در سال ۶۰ که با پیراهن بانک ملی آن را به دست آورد. او از سال ۶۱ تا ۷۲ به تناوب در پرسپولیس توپ زد و البته بهترین سال های فوتبال خود را در قطر گذراند. محمدخانی در سال هایی در پرسپولیس بازی می کرد که سالی ۲۰ تا ۲۵ بازی برگزار می شد.
    گلزن قهار پرسپولیس در نیمه نخست دهه ۶۰، در ۱۵۲ بازی موفق به زدن ۵۹ گل شد و یکی از برترین مهاجمان فوتبال ایران در دهه شصت بود.
    ۵ ـ علی دایی (۴۳ گل): قطعا اگر دایی همه دوران فوتبال خود را در پرسپولیس می گذراند، اکنون رکورد پیوس را شکسته بود و آقای گل تاریخ پرسپولیس لقب می گرفت. دایی با میانگین گلزنی ۶/۰ گل در هر بازی، پس از پیوس، بهترین آمار را دارد و در ۷۱ بازی موفق به زدن ۴۳ گل شده است. البته ۶ گل دایی از ضربات پنالتی بوده است. برترین گلزن تاریخ فوتبال ملی جهان، تنها سه فصل و نیم در پرسپولیس بازی کرد و در فصل ۸۲ نیز اقای گل لیگ برتر شد.
    ضمنا آرش برهانی با ۸۷ گل زده در لیگ ، رکورد رضا عنایتی را شکست و عنوان بهترین گلزن تاریخ فوتبال ایران را از آن خود کرد.
    همچنین عماد محمدرضا، با شصت و چهار گل زده، بهترین گلزن خارجی تاریخ لیگ برتر است که با تیم های فولاد، سپاهان و شاهین موفق به گلزنی شده است.
    نام و شمار گل‌های هفت گلزن برتر تاریخ لیگ ایران به شرح زیر است:
    ۱ـ آرش برهانی، ۸۷ گل
    ۲ـ رضا عنایتی، ۸۶ گل
    ۳ـ فریدون فضلی، ۸۵ گل
    ۴ ـ ادموند بزیک ۸۲ گل
    ۵ ـ مهدی رجب زاده۶۷ گل
    ۶ ـ عماد رضا، ۶۴ گل
    ۷ ـ سیاوش اکبرپور، ۵۸ گل
    در ضمن فهرست همه قهرمانان و همه آقای گل های تاریخ لیگ ایران به این شرح است :
    لیگ منطقه ای
    ۱۳۴۹: تاج (استقلال) آقای گل: حسین کلانی از پرسپولیس با ۷ گل زده
    ۱۳۵۰: پرسپولیس تهران ـ آقای گل: حسین کلانی و صفر ایرانپاک هر دو از پرسپولیس با ۱۱ گل زده
    جام تخت جمشید
    ۱۳۵۲: پرسپولیس تهران ـ آقای گل: غلامحسین مظلومی از تاج (استقلال کنونی) با ۱۵ گل زده
    ۱۳۵۳: تاج (استقلال تهران) ـ آقای گل: غلامحسین مظلومی از تاج (استقلال کنونی) و عزیز اسپندار از ملوان بندرانزلی با ۱۰ گل زده
    ۱۳۵۴: پرسپولیس تهران ـ آقای گل: نادر نورایی از هما با ۱۸ گل زده
    ۱۳۵۵: پاس تهران ـ آقای گل: غلامحسین مظلومی از تاج (استقلال کنونی) با ۱۹ گل زده
    ۱۳۵۶: پاس تهران ـ آقای گل: عزیز اسپندار از ملوان بندر انزلی با ۱۶ گل زده
    ۱۳۵۷: این دوره به علت انقلاب شکوهمند اسلامی ناتمام ماند ـ آقای گل: حسین فرکی از پاس با ۷ گل زده (تا پیش از لغو مسابقات)
    لیگ قدس
    ۶۹ ـ ۱۳۶۸: استقلال تهران ـ آقای گل: محمد احمدزاده از ملوان با ۱۶ گل زده
    مسابقات جام آزادگان
    ۱۳۷۰: پاس تهران ـ آقای گل: فرشاد پیوس از پرسپولیس با ۱۱ گل زده
    ۱۳۷۱: پاس تهران ـ آقای گل: جمشید شاه محمدی از کشاورز با ۱۱ گل زده
    ۱۳۷۲: سایپا تهران ـ آقای گل: عباس سیمکانی از ذوب آهن با ۱۷ گل زده
    ۱۳۷۴: سایپا تهران ـ آقای گل: فرشاد پیوس از پرسپولیس با ۲۰ گل زده
    ۷۵ ـ ۱۳۷۴: پرسپولیس ـ آقای گل: محمد مومنی از پلی اکریل اصفهان با ۱۹ گل زده
    ۷۶ ـ ۱۳۷۵: پرسپولیس ـ آقای گل: علی اصغر مدیرروستا از بهمن با ۱۸ گل زده
    ۷۷ ـ ۱۳۷۶: استقلال تهران ـ آقای گل: حسین خطیبی از شهرداری تبریز با ۱۵ گل زده
    ۷۸ ـ ۱۳۷۷: پرسپولیس ـ آقای گل: عبدالجلیل گل چشمه از ابومسلم و کورش برمک از
    تراکتورسازی با ۱۱ گل زده
    ۷۹ ـ ۱۳۷۸: پرسپولیس ـ آقای گل: مهند المهدی از صنعت نفت آبادان با ۱۵ گل زده
    ۸۰ ـ ۱۳۷۹: استقلال تهران ـ آقای گل: رضا صاحبی از ذوب آهن اصفهان با ۱۴ گل زده
    مسابقات لیگ برتر
    ۸۱ ـ ۱۳۸۰: پرسپولیس ـ آقای گل: غلامرضا عنایتی از ابومسلم با ۱۷ گل زده
    ۸۲ ـ ۱۳۸۱: سپاهان اصفهان ـ آقای گل: ادموند بزیک از سپاهان با ۱۲ گل زده
    ۸۳ ـ ۱۳۸۲: فولاد خوزستان ـ آقای گل: علی دایی از پرسپولیس با ۱۶ گل زده
    ۸۴ ـ ۱۳۸۳: پاس تهران ـ آقای گل: غلامرضا عنایتی از استقلال با ۲۰ گل زده
    ۸۵ ـ ۱۳۸۴: استقلال تهران ـ آقای گل: غلامرضا عنایتی از استقلال با ۲۱ گل زده
    ۸۶ ـ ۱۳۸۵: سایپا کرج ـ آقای گل: عرفان اولروم از ابومسلم و مهدی رجب زاده از ذوب آهن با ۱۷ گل زده
    ۸۷ ـ ۱۳۸۶: پرسپولیس ـ آقای گل: محسن خلیلی از پرسپولیس و هادی اصغری از راه آهن با ۱۷ گل زده
    ۸۸ ـ ۱۳۸۷: استقلال تهران ـ آقای گل: آرش برهانی از استقلال با ۲۱ گل زده
    ۸۹ ـ ۱۳۸۸: سپاهان اصفهان ـ آقای گل: عمادرضا از سپاهان با ۱۹ گل زده
    ۹۰ ـ ۱۳۸۹: سپاهان اصفهان ـ آقای گل: رضا نوروزی از فولاد خوزستان با ۲۴ گل زده

میداودی: باید دربی را فراموش کنیم/ فقط قهرمانی می‌خواهیم

به گزارش سرویس ورزشی برنا، میلاد میداودی پس از نزدیک به ۳۰۰ روز بار دیگر در ترکیب اصلی تیمش ان هم مقابل پرسپولیس قرار گرفت.
    شماره ۱۰ آبی ها بعد از بازگشت به ترکیب اصلی و فتح دربی تهران به تیم ملی نیز دعوت شد تا روزهای سخت دوران مصدومیت را کاملا فراموش کرده و با امیدواری به آینده نگاه کند.
    در زیر می توانید مصاحبه میلاد میداودی با سایت شخصی اش را بخوانید:
    * از دربی شروع کنیم. بازی را چطور دیدی؟
    خوشبختانه بازیکنان دو تیم به فکر ارائه فوتبال زیبا بودند و هواداران بعد از مدت ها یک دربی جذاب را تماشا کردند. استقلال به نسبت دو بازی فصل گذشته خیلی بهتر ظاهر شد و پرسپولیسی ها هم گفته اند که پیروزی حق استقلال بود.
    * بعد از بازی گفته بودی که باید گل های بیشتری می زدیم؟
    از من سوال شد اگر تمام موقعیت های دو تیم گل می شد، چه نتیجه ای به دست می آمد که جواب دادم در آن صورت می توانستیم پنج بر یک برنده شویم. البته این را اضافه کنم که بازیکنان پرسپولیس علیرغم شکست جوانمردانه بازی کردند و دست به مسائل حاشیه ای نزدند.
    * از عملکرد خودت مقابل پرسپولیس راضی بودی؟
    همه تلاشم را کردم تا برای تیمم موثر باشم و شانس زدن حداقل یک گل را هم داشتم. من حدود ۱۰ ماه از ترکیب اصلی استقلال دور بودم و بعد از مدت طولانی در چنین بازی سنگینی به میدان رفتم. چون به عنوان گوش راست بازی می کردم، علاوه بر کارهای هجومی باید در دفاع هم شرکت می کردم و فکر می کنم در مجموع کادر فنی و هواداران از عملکردم رضایت داشتند.
    * برای بازی در این پست مشکلی نداشتی؟
    آقای مظلومی از چهار روز قبل از دربی مرا برای بازی در این پست آماده کرده بود و تمرینات خوبی انجام دادیم. در طول مسابقه حمایت خسرو حیدری و آندرانیک تیموریان باعث شد هیچ مشکلی برای شرکت در کارهای دفاعی نداشته باشم. در هنگام حمله هم با جباری، مجیدی و کرار جاسم مربع تهاجمی را تشکیل می دادیم.
    * در سومین مسابقه متوالی توپ را به تیر دروازه حریف زدی؛ در این رابطه صحبت کن.
    همیشه سعی می کنم به گوشه های دروازه ضربه بزنم تا دروازه بان برای مهار توپ شانسی نداشته باشد اما فعلا قسمتم این است که شوت هایم به تیر دروازه بخورد. انشاالله در بازی های بعدی ضرباتم به گل تبدیل می شوند.
    * بازی بعدی مقابل سایپا و آینده استقلال در لیگ برتر را چگونه می بینی؟
    معمولا بازی های قبل و بعد از دربی برای استقلال و پرسپولیس مشکلاتی ایجاد می کنند. پس از اردوی تیم ملی، پنج روز فرصت داریم تا برای بازی سایپا آماده شویم. ما باید دربی را فراموش کنیم و به فکر مقابله با سایپا باشیم تا امتیازی از دست ندهیم. هدف نهایی استقلال هم که مشخص است و مجموعه باشگاه برای قهرمانی در لیگ برتر تلاش می کنند.
    * از دعوت به تیم ملی چه احساسی داری؟
    با اینکه از رده نوجوانان در تمام رده های سنی تیم ملی حضور داشتم اما این بار دعوت شدنم به تیم ملی برایم متفاوت بود و خیلی خوشحالم کرد. در طول دوران مصدومیت و روزهایی که می گفتند میداودی نمی تواند به میادین فوتبال برگردد، با آرزوی پوشیدن مجدد پیراهن استقلال و تیم ملی با مصدومیت مبارزه کردم. خدا را شکر که این روزها را دوباره می بینم و علاوه بر حضورم در ترکیب استقلال به تیم ملی هم دعوت شدم.
    * فکر می کنی در تیم ملی بتوانی جایگاه ثابتی پیدا کنی؟
    هر بازیکنی به تیم ملی دعوت شود برای قرار گرفتن در لیست نهایی تلاش می کند. من هم سعی می کنم طوری عمل کنم که برای بازی رسمی مقابل بحرین جزو بازیکنان حاضر در اردو باشم.

اخبار کوتاه از باشگاه استقلال

جشن پیروزی در دربی پیش از تمرین امروز استقلال
    کانون هواداران باشگاه استقلال در مراسمی از اعضای کادر فنی و بازیکنان استقلال تقدیر می کند.عباس نقدی زاده دبیرکانون هواداران استقلال با اعلام اینکه ورزشگاه دستگردی از ساعت ۱۸ امروز پذیرای هواداران خواهد بود گفت: امیدواریم مراسم خوبی با حضور هواداران برگزار کنیم و از تلاش مربیان به ویژه آقای دوبله سوبله (اشاره به پرویز مظلومی برنده ۳ دربی متوالی) و بازیکنان تقدیر و تشکر کنیم.
    مظلومی بعد از دربی به مجیدی چه گفت؟ نروی ۴-۳ روز پیدایت نشود!
    سرمربی استقلال در پایان دربی سر به سر کاپیتان خود گذاشت. هتل آکادمی محل استقرار استقلالی ها در پایان دربی فضای جالبی به خود گرفته بود و بازار شوخی و خنده داغ بود.پرویز مظلومی به عنوان آخرین نفری که به هتل رسید از سوی اطرافیانش بوسه باران شد و هر کس -حتی کارمندان هتل- که به او می رسیدند، تبریک می گفتند.بهتاش فریبا وقتی به سرمربی استقلال رسید گفت: آقا دست شما درد نکند و مظلومی متقابلا پاسخ داد ما کاری نکردیم زحمات شما بود. مظلومی هم خطاب به مجیدی گفت: نری ۳،۴ روز پیدات نشه! گفتنی است سال گذشته بعد از پیروزی استقلال در دربی فرهاد مجیدی چند روزی بدون اطلاع در تمرینات شرکت نکرد.
    برهانی و یوسفی، ذخیره های طلایی
    آرش برهانی مهاجم تیم استقلال که پس از بازی نیز اعلام شد، قرار نیست در ترکیب اصلی قرار بگیرد و این اتفاق نیز رخ داد، قرار بود مظلومی، در نیمه دوم از این بازیکن نهایت استفاده را ببرد و به همین دلیل وی در پایان بازی، به عنوان ذخیره طلایی آبی ها معرفی و نامش اعلام شد. آرش برهانی مهاجم استقلال زمانی که وارد زمین شد، توانست یک گل به ثمر برساند و به عنوان ذخیره طلایی، معرفی شود.این بازیکن به همراه محسن یوسفی هافبک آبی ها که پس از مدتها در ترکیب استقلال قرار گرفت از سوی مظلومی به عنوان بهترین نفرات تیم معرفی شدند.گفتنی است، هواداران استقلال از عملکرد فرهاد مجیدی و مجتبی جباری در این دیدار رضایت کامل داشتند، اما سرمربی استقلال برای ایجاد روحیه نزد بازیکنان ذخیره اش رفت و از برهانی و یوسفی تقدیر کرد و از آنها به عنوان نفرات برتر نام برد.

فریبا: اردوی ۲ روزه تیم ملی بی فایده است
    بهتاش فریبا مربی تیم استقلال که تیمش در دربی پیروز شده است گفت: دعوت بازیکنان به تیم ملی چه دلیلی دارد.او اظهار داشت: وقتی زمان زیادی تا بازی با بحرین وجود دارد بی علت بازیکنان را به تیم ملی می برند و از حضور در تیم خودشان محروم می کنند.وی افزود: نمی دانم این ۲ روز تمرین در تیم ملی چه فایده ای دارد و دلیل دعوت کردنش چه خواهد بود.فریبا تصریح کرد: به هر حال همه برای خودشان دلایلی دارند که امیدوارم کوئیروش دلیل قانع کننده ای داشته باشد.وی خاطرنشان کرد: بازیکنان استقلال حقشان از این بیشتر است اما در این زمان لازم نبود که لیست تیم ملی اعلام شود بازیکنان نیاز به استراحت دارند زیرا این فشارها باعث آسیب دیدگی برخی از آنها می شود.

اخطار مظلومی به بازیکنان استقلال
    مهدی رحمتی و آندرانیک تیموریان، ۲ بازیکن تیم استقلال، در نیمه اول بازی، استقلال و پرسپولیس با یکدیگر درگیری لفظی داشتندو این درگیری از زمین بازی به رختکن کشیده شد، اعضای تیم استقلال سعی درآرام کردن شرایط داشتند اما رحمتی و تیموریان به بحث فنی خود ادامه دادند. مهدی رحمتی در صحنه ای از بازی که پرسپولیسی ها صاحب موقعیت شدند و از آن استفاده کردند، به تیموریان انتقاد کرد وی نتوانسته است در این صحنه اول روی بازیکن مورد نظر تمرکز کرده و مانع از حرکت وی شود اما این تذکر با واکنش تیموریان روبرو شده و این بازیکن پاسخ رحمتی را داد تا سرمربی آبی ها پیش از شروع نیمه دوم به وی انتقاد کند. گفتنی است، سرمربی استقلال به منظور عدم تغییر در روند کار رحمتی و حفظ روحیه این دروازه بان با رحمتی روبرو نشد و انتقاد و اخطار لازم را به اندرانیک تیموریان داد تا وی در نیمه دوم از جر و بحث و برخورد با همبازیان بخصوص دروازه بان تیم خودداری کند.

دبی اسپورت: عکس استقلال در جام افتاد
    دربی تهران در رسانه های عربی حوزه خلیج فارس هم بازتاب داشته و همه ساله شاهد تهیه گزارش از سوی شبکه های تلویزیون و روزنامه های عرب زبان در مورد این مسابقه هستیم. این اتفاق جمعه شب هم رخ داد و طی روزهای گذشته بازتاب آن را در رسانه های مذکور به تیم می بینیم.در این میان شبکه تلویزیونی «دبی اسپورت» شنبه شب گزارش ۵ دقیقه ای از جدال سرخابی ها روی آنتن فرستاد و با چند بازیکن دو تیم هم در مورد این بازی حرف زد. پس از پایان مصاحبه ها مقصر دبی اسپورت با اشاره به وضعیت خوب استقلال برای فتح لیگ یازدهم گفت: استقلال بازیکنان بسیار خوبی در این فصل خرید و با پیروزی بر دربی خود را مدعی شماره یک فتح جام یازدهم معرفی کرده است. الان عکس این تیم بر روی کاپ قهرمانی لیگ افتاده اما باید ببینیم تا پایان می تواند همین روند را حفظ کند یا خیر.

مجیدی:هواداران استقلال من را غافلگیر کردند

برای کسب آقای گلی،رقیبان بسیاری دارم؛ مجیدی:هواداران استقلال من را غافلگیر کردند مهاجم تیم فوتبال استقلال با شرایط ایده آلی روبرو است،ولی با وجود مصدومیت با روحیه فراوان قصد دارد برای حضور در ترکیب استقلال و تیم ملی آماده شود،این بازیکن معتقد است که با لطف بسیار هواداران تیمش غافلگیر شده است.
    فرهاد مجیدی،مهاجم تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:شرایط ما بسیار ایده آل است؛اما نباید در باد غرور این شرایط بمانیم .من قطعا با بازیکنان صحبت می کنم تا ادامه بازی های استقلال در لیگ تحت الشعاع دربی قرار نگیرد و تیم دچار مشکل نشود.
    وی افزود:استقلال تیم بزرگی است و ما برای سومین بار دربی را بردیم و باید آن را به خاطر بسپاریم.البته نمی توان به راحتی از این شادی و پیروزی گذشت،اما باید آن را به خاطر سپرد.
    مجیدی تصریح کرد:هواداران استقلال همیشه من را شرمنده کرده اند،اما نامگذاری دقیقه ۷ به نام مجیدی اهمیت و ارزش بسیاری برای من دارد که آن را فراموش نمی کنم.
    مهاجم استقلال اظهار داشت:برای کسب مقام آقای گلی رقیبان بسیاری دارم این هدف در دستور کار من قرار دارد،اما می دانم که کار آسانی نیست و باید تلاش بسیاری داشته باشم و روند فعلی را ادامه دهم

رحمتی: حداقل باید ۴ گل می‌زدیم/دوست ندارم به پرسپولیس بی احترامی شود

پرسپولیس تیم بسیار بزرگی است و من اصلا دوست ندارم حرفی بزنم که به این تیم بی‌احترامی شود ولی همه دیدند که چه فرصت‌هایی را از دست دادیم. حداقل باید با ۴ گل پرسپولیس را شکست می‌دادیم.
    کیانوش رحمتی هافبک دفاعی استقلال مثل اکثر بازی‌های این فصل باز هم در ترکیب ثابت آبی‌ها قرار گرفت. او که معمولا عقب‌تر از آندرانیک تیموریان بازی می‌کند، در طول مسابقه دوندگی و جنگندگی زیادی داشت و کاملا در اختیار تیم بود. او در مورد این بازی می گوید:«فکر می‌کنم یکی از دربی‌های قشنگ در چند سال اخیر بود و خوشبختانه ما خیلی زود به گل رسیدیم. ما مثل سال گذشته وقتی به گل رسیدیم عقب نکشیدیم و حتی چند دقیقه بعد از گل اول می‌توانستیم توسط مجتبی جباری به گل دوم برسیم.»
    او ادامه می دهد:«دوبار توسط مجتبی و میلاد توپ را به تیر دروازه زدیم و چند فرصت ایده‌آل دیگر هم داشتیم، در ضمن جباری در ابتدای نیمه دوم هم می‌توانست گلزنی کند.»او در پاسخ به این سوال که قبول داری اگر پنالتی پرسپولیس گل می‌شد، شرایط بازی شاید فرق می‌کرد می گوید:«اگر این پنالتی گل می‌شد بازی دوباره به تساوی کشیده می‌شد ولی اگر بخواهیم منطقی به موضوع نگاه کنیم باید گفت که ما مستحق برد بودیم و اگر از فرصت‌ها استفاده می‌کردیم باید با اختلاف گل بیشتری پرسپولیس را شکست می‌دادیم.»
    کیانوش تاکید می کند:«پرسپولیس تیم بسیار بزرگی است و من اصلا دوست ندارم حرفی بزنم که به این تیم بی‌احترامی شود ولی همه دیدند که چه فرصت‌هایی را از دست دادیم. حداقل باید با ۴ گل پرسپولیس را شکست می‌دادیم. حتی آرش برهانی و محسن یوسفی که بازیکنان تعویضی استقلال بودند هم فرصت‌هایی برای گلزنی داشتند.»
    او در مورد عملکرد خط هافبک استقلال و همچنین کارت زردی که در این بازی گرفت می گوید:« ما وسط زمین را از پرسپولیس گرفته بودیم و معتقدم که خط هافبک استقلال نمره قبولی گرفت.من به خاطر خطای هند اخطار گرفتم که درست بود ولی نگران اخراج نبودم. من سعی می‌کنم که نسبت به سال‌های گذشته کمتر خطا کنم. با این حال من با این کارت زرد برای دیدار با سایپا سه اخطاره شدم.»

bordobakht

7. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حادثه تلخ بعد از داربی/ تک پسر 17 ساله قربانی دعوا سر پرچم استقلال

ورزش > لیگ برتر - نوجوان 17 ساله تهرانی قربانی حادثه ای تلخ پس از داربی شد.
    به گزارش خبرآنلاین؛ نوجوانی 17 ساله که در مسیر بازگشت از داربی با پرچم استقلال ، شادی می کرد در تونل رسالت دچار سانحه ای مرگبار شد. او که همراه با دوستانش بعد از داربی ، پرچم استقلال را در دست داشتند ، به یکباره با خودروی 206 قرمز رنگی مواجه می شوند که چند طرفدار پرسپولیسی ناراحت از باخت را در خود جای داده بود. سرنشینان خودرو خم می شوند تا پرچم استقلال را از دستان موتورسواران بکشند و این کش و قوس سبب می شود تا موتورسوار ، تعادلش را از دست بدهد. حاصل این اتفاق تصادفی دردناک و درگذشت میلاد خبازی 17ساله می شود که تک پسر خانواده خبازی بوده است.
    اگرچه سرنشینان خودروی 206 بازداشت شده اند اما لحظه ای سهل انگاری جان یک جوان بی گناه را به سادگی از او گرفت تا داربی باز هم قربانی داشته باشد. مراسم سومین روز درگذشت این نوجوان دوشنبه شب در مسجدی در محله شمیران نو برگزار شد و خانواده او تا سال های سال باید هر بار روز داربی می رسد تلویزیون خانه شان را خاموش کنند تا شاید غم این حادثه تلخ را از یاد ببرند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حادثه تلخ بعد از داربی/ تک پسر 17 ساله قربانی دعوا سر پرچم استقلال

ورزش > لیگ برتر - نوجوان 17 ساله تهرانی قربانی حادثه ای تلخ پس از داربی شد.
    به گزارش خبرآنلاین؛ نوجوانی 17 ساله که در مسیر بازگشت از داربی با پرچم استقلال ، شادی می کرد در تونل رسالت دچار سانحه ای مرگبار شد. او که همراه با دوستانش بعد از داربی ، پرچم استقلال را در دست داشتند ، به یکباره با خودروی 206 قرمز رنگی مواجه می شوند که چند طرفدار پرسپولیسی ناراحت از باخت را در خود جای داده بود. سرنشینان خودرو خم می شوند تا پرچم استقلال را از دستان موتورسواران بکشند و این کش و قوس سبب می شود تا موتورسوار ، تعادلش را از دست بدهد. حاصل این اتفاق تصادفی دردناک و درگذشت میلاد خبازی 17ساله می شود که تک پسر خانواده خبازی بوده است.
    اگرچه سرنشینان خودروی 206 بازداشت شده اند اما لحظه ای سهل انگاری جان یک جوان بی گناه را به سادگی از او گرفت تا داربی باز هم قربانی داشته باشد. مراسم سومین روز درگذشت این نوجوان دوشنبه شب در مسجدی در محله شمیران نو برگزار شد و خانواده او تا سال های سال باید هر بار روز داربی می رسد تلویزیون خانه شان را خاموش کنند تا شاید غم این حادثه تلخ را از یاد ببرند.

کد:
    خونه این بنده خدا کوچه رو به رویی خیابون محل ماست... البته این جریان 206 و طرفداران پرسپولیس رو من تازه می شنوم (می خونم)... گویا این مرحوم بعد از برد استقلال با دو تا از دوستاش از منزلشون با موتور میرن که تو خیابون ها شهر خوشحالی کنند (از استادیوم نمیومدن)، تو تونل رسالت به دلیلی که شخصا ازش بی اطلاعم، نمیتونن موتور رو کنترل کنن و دوستان این بنده خدا به گوشه تونل می افتند و این مرحوم وسط تونل میفته و ماشینی از روش رد میشه... دیروز شنیدم که مثل اینکه از دوربین های داخل تونل پلیس قراره استفاده کنه که علت وقوع حادثه و اینکه چه ماشینی این بنده خدا رو زیر گرفته رو شناسایی کنن...
    خدا رحمتش کنه... خیلی جوون بود...

11. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خبر فوری : هیات مدیره استقلال هم مشخص شد / بازگشت گروهی که لیست استقلال را به آسیا نفرستاد ! / ۳ نماینده مجلس در هیات مدیره استقلال در آستانه انتخابات !

سایت گل - پس از مشخص شدن اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس ، محمد عباسی وزیر ورزش بلافاصله در جلسه تعیین هیات مدیره باشگاه استقلال حضور یافت .
    مقداد نجف نژاد ، رسولی نژاد امیدوار رضایی ، فتح الله زاده و جواد زرینچه ۵ عضو هیات مدیره باشگاه استقلال خواهند بود . نکته عجیب و مهم این است که نجف نژاد ، امیدوار رضایی و رسولی نژاد در دوره ای عضو هیات مدیره استقلال بودند که به دلیل سهل انگاری لیست استقلال به آسیا ارسال نشد و همگی اعضا استعفا کردند .
    این اتفاق در سال ۸۵ رخ داد و جالب این است که این افراد می توانند دوباره به عضویت هیات مدیره استقلال در بیایند .
    همچنین در آستانه انتخابات مجلس حضور سه نماینده مجلس در هیات مدیره استقلال از جمله نکات ابهام آمیز انتخاب وزیر ورزش است . حضور ناگهانی جواد زرینچه هم در هیات مدیره استقلال غیرقابل پیش بینی به نظر می رسید

با شکایت هافبک پیشین استقلال/احتمال کسر ۶ امتیاز از استقلال به مرحله تازه ای رفت

با شکایت هافبک پیشین استقلال، این تیم در آستانه کسر ۶ امتیاز قرار گرفت.

به نقل از سایت باشگاه استقلال، محمد حیرانی مشاور بین الملل باشگاه استقلال با اشاره به حکم فیفا در مورد بدهی به این بازیکن گفت: هفته پیش این حکم به دستمان رسید که در آن ریز مطالبات "پائولو رینالدو" پرویی -بازیکن کنونی تیم کیه‌وو- آمده است. بر اساس شکایت مدیربرنامه های این بازیکن، رینالدو بیش از یکصد هزار دلار از استقلال طلب دارد که به این رقم باید جریمه دیرکرد هم افزود.
    وی گفت: در حکم فیفا آمده که اگر تا یک ماه این مطالبات پرداخت نشود، فدراسیون بین المللی فوتبال تصمیمات سخت گیرانه تری اتخاذ خواهد کرد و اولین آن کسر ۶ امتیاز از تیم استقلال است، کما اینکه به تازگی این اتفاق برای یکی از تیم های لیگ برتری سال گذشته افتاد.
    حیرانی افزود: تعجب بر انگیز اینکه رینالدو دستمزد آبان ماه سال ۱۳۸۸ خود را هم نگرفته و این در شرایطی است که استقلال در آن زمان مشکلات مالی نداشت و جریمه این دیرکرد ها به همراه مطالبات معوقه بدهی استقلال را به این بازیکن سنگین تر می کند.
    مشاور بین الملل باشگاه استقلال تاکید کرد: با راهنمایی کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال در مهلت تعیین شده درخواست تجدید نظر خود را به فیفا ارسال کردیم اما هنوز فیفا به این نامه ما پاسخی نداده است. در صورتی که این درخواست مورد پذیرش فیفا قرار نگیرد، استقلال تنها ۲۰ روز برای پرداخت این پول فرصت دارد.
    حیرانی عنوان کرد: این نخستین بار در تاریخ باشگاه استقلال است که اختلافات مالی با یک بازیکن به فیفا کشیده می شود و فیفا دراین مورد تصمیم می گیرد و حالا مدیران استقلال باید تاوان سهل انگاری گروه قبلی را بپردازند.

مظلومی: به پدر قربانی حادثه داربی تلفنی تسلیت گفتم/ به خانه این هوادار جان باخته می رویم

پرویز مظلومی می گوید خبر درگذشت هوادار نوجوان تیم ، شیرینی برد در داربی را تلخ کرد.
    پرویز مظلومی در گفت و گویی با خبرآنلاین می گوید:« من دوشنبه شب و در زمان تمرین تیم با پدر مرحوم خبازی تلفنی حرف زدم. متاسفانه مراسم سومین روز درگذشت این پسر جوان همزمان شده بود با تمرین تیم و شرایط طوری بود که ما نتوانستیم برای شرکت در مراسم ، حاضر باشیم . به همین دلیل با پدر این مرحوم تماس گرفتم و تسلیت گفتم. به هر حال اتفاق خیلی تلخی رخ داده . متاسفانه یک لحظه بی دقتی ، جان یک جوان را گرفته و زندگی چند خانواده را برای همیشه دگرگون کرده است. از طرفداران عزیز می خواهم واقعا مراقب رفتارهای خود باشند و ارزش یک بازی را به جایی نرسانند که حاصلش جان باختن جوان مردم شود. متاسفانه این حادثه تلخ ، شیرینی بردمان در داربی را از بین برد و همه ما را عزادار کرد. »
    او ادامه داد:« برنامه مان در باشگاه این است که طی یکی ، دو روز آینده به همراه جمعی از اعضای تیم به خانه مرحوم خبازی برویم و این حادثه را به بازماندگان مرحوم ، تسلیت بگوییم.

علیرضا منصوریان در گفتگو با شبکه ایران آندو بهترین بازیکن داربی بود، نه جباری/ این استقلال بوی قهرمانی می دهد

عملکرد استقلال در بازی برابر پرسپولیس آنقدر خوب بود که پیشکسوتان این تیم هم لب به تحسین شاگردان مظلومی بگشایند. در این بین علیرضا منصوریان بازیکن محبوب استقلالی ها در سال های گذشته و سرمربی تیم ملی امید به سوال های ما در خصوص داربی ۷۱ پاسخ داده است.
    آقای منصوریان! نظر شما درباره داربی و عملکرد استقلال چیست؟
    استقلال در این بازی خیلی خوب و محکم بازی کرد. خیلی وقت بود چنین بردی در داربی اتفاق نیفتاده بود. یعنی تیم پیروز بدون استرس و با اقتدار بتواند پیروزی را به دست بیاورد. این برد را به همه استقلالی ها و هواداران آبی تبریک می گویم.
    تفکرات تاکتیکی مظلومی نقش بیشتری در پیروزی استقلال داشت یا عملکرد خود بازیکنان؟
    استقلال دو، سه تغییر در بازی داشت که کمک حالش شد. اول اینکه میثم حسینی از دفاع وسط به دفاع چپ منتقل شد و دوم اینکه آندو به خط هافبک استقلال بازگشت. البته تعویض های مظلومی هم کارساز شد و در جریان بازی تاثیر مثبتی داشت.
    به نظر شما هم مجتبی جباری بهترین بازیکن زمین بود؟
    به نظر من آندرانیک تیموریان بهترین بازیکن زمین بود، نه جباری. استقلال همین ترکیب را در بازی مقابل تراکتورسازی هم داشت اما در آن دیدار بدون آندو ناکام ماند. من داربی را به دیده آنالیزی نگاه کردم و یکی، دو بار هم فیلم بازی را دیدم. آندو عملا خط هافبک پرسپولیس را از کار انداخت و از دقیقه ۷۰ تا ۹۰ خط هافبک استقلال را سر پا نگه داشت. استقلال زمانی توانست جباری را به جلو هدایت کند و از قدرت بازیسازی این بازیکن استفاده کند که به خاطر حضور آندو خیالش از خط هافبک راحت بود. پازل تاکتیکی استقلال در بازی مقابل تراکتورسازی در غیاب آندو مشکل داشت و در داربی شکل و شمایل درستی به خود گرفت.بعد از آندو، جباری در ترکیب استقلال بازی شیک و روانی را ارائه داد.
    به غیر از آندو و جباری نظر شما در خصوص دیگر بازیکنان استقلال چیست؟
    به نظر من بقیه بازیکنان استقلال کیفیتی مشابه هم داشتند. شاید بتوان به بازی خوب میثم حسینی و پژمان منتظری که در برگشت ها عالی بود، اشاره کرد. البته کرار جاسم یک مقدار با فوتبال عربی خود روی اعصاب پرسپولیسی ها راه رفت و حریف را اذیت کرد.
    خیلی از پیشکسوتان پرسپولیس مدعی شدند تاکنون چنین بازی ضعیفی از این تیم در داربی ندیده بودند. شما هم چنین عقیده ای دارید؟
    روی دیگر سکه این است که نباید باخت پرسپولیس را در ۹۰ دقیقه بازی آنالیز کرد. در طول فصل اتفاقاتی برای پرسپولیس افتاده که این تیم قبل از داربی خودش را از پیش بازنده می دانست. پرسپولیس و هوادارانش در سال های قبل هر موقع نتیجه نمی گرفت اما خود را برای یک نبری بزرگ برابر استقلال آماده می کردند. اولین بازی پرسپولیس در فصل جاری از دقیقه ۶۰ علیه کادر فنی شعار داده شد و فضای سردرگمی برای استیلی به وجود آمد. فشار روی سکوها از نیمکت به داخل زمین منتقل شد و هوادار پرسپولیس از همان بازی اول فراموش کرد که لیگ ۳۴ هفته است. من فکر می کنم قبل از داربی هم اکثر هواداران پرسپولیس ته دلشان می دانستند که می بازند.
    این مسائل به برد استقلال چقدر کمک کرد؟
    قطعا روند روحی پرسپولیس به استقلال برای نتیجه گیری و ارائه بازی بهتر کمک کرد. اگر به بازیکنان پرسپولیس دقت کنید می بینید که روند حرکتی همه آنها در طول بازی ناقص بود. مثلا غلامرضا رضایی یا محمد نوری. حتی علی کریمی با تمام تلاشی که کرد به اندازه واقعی اش برای پرسپولیس کارساز نبود. پرسپولیس از لحاظ روحی به یکباره استپ کرد. من فکر می کنم از سال ۷۳ به بعد این تنها سالی بود که پرسپولیس پیش از بازی چه هواداران و چه بازیکنان و کادر فنی از شرایط روحی بسیار بدی برخوردار بودند. من فکر می کنم اگر کادر فنی استقلال شجاع تر بود، در فضای به هم ریخته پرسپولیس نتیجه بهتری کسب می کرد . با این حال برد شیرینی برای استقلالی ها رقم خورد و نتیجه خوبی بود.
    الان استقلال صدرنشین است و همه این تیم را بخت اصلی قهرمانی می دانند.
    روند مسابقات لیگ در سال جاری بر خلاف دو، سه سال گذشته است. سپاهان و ذوب آهن آن اقتدار سال های گذشته را ندارند و پرسپولیس که امسال از همان ابتدا در حال خودزنی است. ذوب آهن مثل گذشته نیست و سپاهان در خارج از خانه چندان اقتدار ندارد مگر اینکه دچار دگرگونی شود. همه تیم ها هم مقابل تراکتورسازی با انگیزه زیادی ظاهر می شوند و می خواهند بهترین بازی هایشان را انجام دهند چون مربی قهرمان دو فصل اخیر لیگ آنجاست و از طرفی بازی مقابل این همه تماشاگر به حریف هم انگیزه می دهد. در این شرایط اگر کادر فنی استقلال باهوش باشد شانس اول قهرمانی است. به نظرم این استقلال با توجه به شرایط موجود بوی قهرمانی می دهد.
    وضعیت خود شما چطور است؟ از فوتبال دور هستید؟
    نه من کنار فوتبال هستم. در حال حاضر کلاس های زبان و کامپیوتر می روم و می خواهم در آینده از تجربه مربیگری ام بیشتر استفاده کنم. از طرفی قصد دارم تمرینات یکی، دو باشگاه اروپایی را از نزدیک ببینم و با فوتبال روز دنیا بیشتر آشنا شوم.

جان واریو: دوست داشتم در آزادی همراه استقلالی ها شادی می کردم

اگرچه سپاهان اصفهان مقابل داماش گیلان به یک ۳ امتیاز با ارزش دست پیدا کرد اما با این حال در این دیدار با یک بد شانسی هم مواجه شد و آن هم مصدومیت فابیو جان واریو هافبک برزیلی اش بود
    اگرچه سپاهان اصفهان مقابل داماش گیلان به یک ۳ امتیاز با ارزش دست پیدا کرد اما با این حال در این دیدار با یک بد شانسی هم مواجه شد و آن هم مصدومیت فابیو جان واریو هافبک برزیلی اش بود. مصدومیت این بازیکن بهانه ای شد تا با وی تماس بگیریم و گفت وگویی را ترتیب بدهیم که در زیر از حضورتان می گذرد:
    • شنیده ایم مصدوم شده ای؟ در حال حاضر وضعیتت چطور است؟
    - بله، متاسفانه دست بردار من نیست. تازه از بند مصدومیت رها شده بودم که مجدداً دچار مصدومیت شدم. البته سهل انگاری خودم بود که باعث شد دوباره مصدوم شوم.
    • ظاهراً هنگام خروجت از زمین مسابقه هم گریه می کردی؟!
    - بله. بازیکن کم طاقتی نیستم و مصدومیتی بدتر از این را هم تجربه کردم اما در آن لحظه شدت درد پایم آنقدر زیاد بود که بی اراده گریه ام گرفت.
    • در شرایطی مجدداً مصدوم شدی که بازی با السد قطر را هم در پیش دارید. فکر می کنی بتوانی به این بازی برسی؟
    - فعلاً وضعیتم مشخص نیست و باید عکس بگیرم اما بعید می دانم بتوانم در این بازی به میدان بروم.
    • مقابل داماش هم که برد خوبی کسب کردید. از این بازی برایمان بگو.
    - در نیمه اول بیشتر به ارزیابی حریف پرداختیم و به همین دلیل صاحب موقعیت چندانی نشدیم. اما در نیمه دوم به واسطه شناختی که از داماش به دست آوردیم و تغییراتی تاکتیکی که توسط بوناچیچ اعمال شد موفق شدیم به خوبی سوار به بازی شویم.
    • راستی، دربی ۷۱ را تماشا کردی؟
    - بله. حتی یک دقیقه از بازی را هم از دست ندادم.
    • خیلی ها معتقدند که این دربی، یکی از جذاب ترین دربی های چند فصل اخیر بود. آیا تو هم این قضیه را قبول داری؟
    - بله. واقعاً همینطور هم بود. خود من از ثانیه به ثانیه بازی لذت بردم. استقلالی ها به معنای واقعی کولاک کردند و حرف نداشتند. پرسپولیس در این بازی حریف دست و پا بسته ای برای استقلال بود و در طول بازی اصلاً نتوانست خودی نشان بدهد.
    در این میان فرهاد مجیدی و مجتبی جباری سنگ تمام گذاشتند و بیشترین نقش را در پیروزی استقلال داشتند خیلی دوست داشتم آن روز در ورزشگاه بودم و پس از بازی به رختکن می رفتم و با هم تیمی های سابقم شادی می کردم.

bordobakht

13. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برخلاف تصورات هرچقدر که استقلال از پرسپولیس بهتر کارکنه و بیشتر ببره پرسپولیسی ها حاضر به قبولی شکست مقابل استقلالو ندارن و ازز همه امکانات خود به ویژه صداوسیما سعی دارند که باختشونو از دید همگان مخفی کنند به ویژه دیشب که برنامه نود مثل همیشه از در مورد مسائل داوری هم از نمایش کامل انها سرباز زد و هم اینکه از صحنه های که به ضرر استقلال بودند سریع گذشتند و شاید همه شما بدونید که بنا به مسایلی که در گذشته اتفاق افتاده اکثر کارکنان صداوسیما و مناطق خاصی از ایران طرفدار پرسپولیس شدند و از این تیم تبلیغات بسیاری میشود. شاید ما این همه پارتی یا تبلیغ کننده و یا اینکه شاید طرفدارای استقلال مقدار کمی کمتر از پرسپولیس باشه اما ما اولا خدارو داریم که خودش شاهده که چقدر حق استقلال خورده شده و خودش هم کریمه و بلده چه طور چواب اینهارو بده دوما هوادارهای استقلال از فرهنگ و تعصب بسیار بیشتری نسبت به همه هوادارای دیگر تیم هارو داریم اینو خیلی از جا ها نشون دادیم به این هوادار پرسپولیس هم باید احترام گذاشت واقعا سخته ۳باخت پشت سرهم

15. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برخلاف تصورات هرچقدر که استقلال از پرسپولیس بهتر کارکنه و بیشتر ببره پرسپولیسی ها حاضر به قبولی شکست مقابل استقلالو ندارن و ازز همه امکانات خود به ویژه صداوسیما سعی دارند که باختشونو از دید همگان مخفی کنند به ویژه دیشب که برنامه نود مثل همیشه از در مورد مسائل داوری هم از نمایش کامل انها سرباز زد و هم اینکه از صحنه های که به ضرر استقلال بودند سریع گذشتند و شاید همه شما بدونید که بنا به مسایلی که در گذشته اتفاق افتاده اکثر کارکنان صداوسیما و مناطق خاصی از ایران طرفدار پرسپولیس شدند و از این تیم تبلیغات بسیاری میشود. شاید ما این همه پارتی یا تبلیغ کننده و یا اینکه شاید طرفدارای استقلال مقدار کمی کمتر از پرسپولیس باشه اما ما اولا خدارو داریم که خودش شاهده که چقدر حق استقلال خورده شده و خودش هم کریمه و بلده چه طور چواب اینهارو بده دوما هوادارهای استقلال از فرهنگ و تعصب بسیار بیشتری نسبت به همه هوادارای دیگر تیم هارو داریم اینو خیلی از جا ها نشون دادیم به این هوادار پرسپولیس هم باید احترام گذاشت واقعا سخته ۳باخت پشت سرهم
    اينو قبول دارم كه به استقلال كم لطفي زياد ميشه.بعد از اين برد دربي همه اومدن از بحرانه پرسپوليس صحبت كردنو كسي از اين صحبت نكرد كه استقلال خوب بود.....همين پرسپوليس ذوب اهنو تو اصفهان لوله كرده بود ذوب اهني كه رفت تو كره مساوي گرفت.......
    90 ديشب هم استقلال ستيز استقلال ستيز بود......اون صحنه كه يه هوادار پرسپوليسو نشون داد كه از تيتر روزنامه استقلال ايراد گرفته بود ايا اون هوادار تيترهايه روزنامه پيروزيو پرسپوليسو نديده بود؟روزنامه استقلال مقابل به مثل كرد اونم بعد از اونكه روزنامه پرسپوليس تيتر زد مظلومي قهر كرده و بازيكنان اعتصاب كردند......

از صداقته جباري هم داشت سوء استفاده ميكرد به نظرم

پارسال بعد از دربي سوال نظرسنجيش اين بود كه برد حق كدام تيم بود؟1-استقلال.2-پرسپوليس كه اين مساله باعث اعتراض باشگاه شد كه عادل در جواب گفت ما هميشه بعد از دربي همچين نظرسنجي ميذاريم.....اما ديشب سوالش چي بود؟پارسال چون پرسپوليس خيلي از استقلال بهتر بازي كرده بود اون سوالو گذاشت تا برد استقلالو كمرنگتر كنه
    ديشب اگه ميتونست اصلا داوريو نشون نميداد.....

اما به هيچ عنوان با اين حرفت موافق نيستم

هوادارهای استقلال از فرهنگ و تعصب بسیار بیشتری نسبت به همه هوادارای دیگر تیم هارو داریم
    همه تيمها هوادار با فرهنگو با تعصب دارند نه فقط استقلال.....
    استقلال هم طرفدار بي تعصبو حزب باد و بي فرهنگ كم نداره من با همشون برخورد داشتم......يه عده خودشونو هوادار دو اتيشه استقلال ميدونن ولي پارسال طرفدار سپاهان بودن امسال تراكتور يعني حتي تو بازيهايه رو در رويه اين تيمها با استقلال ارزويه پيروزيه قلعه نوييرو دارند
    هوادار بي فرهنگم برو ازادي كم نميبيني.......

............................

مدير عامليه حاجيو به همه تبريك ميگم .فقط اميدوارم سنگه مالي جلو پاش نندازند
    منكه خيلي خوشحال شدم حاجي مديرعامل شد

17. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض اعضاي هيئت مديره و مديرعامل استقلال مشخص شد

با حکم عباسي، وزير ورزش و جوانان اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال معرفي شدند.

به نقل از پايگاه خبري ورزش و جوانان سيد احمد رسولي نژاد، اميدوار رضايي، مقداد نجف نژاد، عبداله ساور، علي فتح الله زاده، جواد زرينچه و غلامحسين فرزامي به عنوان اعضاي جديد هيات مديره باشگاه استقلال منصوب شدند.
    در نشست امشب هيات مديره باشگاه فرهنگي - ورزشي استقلال تهران که با حضور دکتر عباسي وزير ورزش و جوانان و اعضاي هيات سيد احمد رسولي نژاد،جواد زرينچه، اميدوار رضايي، غلامحسين فرزامي، مقداد نجف نژاد، عبدالرضا ساور و علي فتح الله زاده برگزار شد،اعضا، علي فتح الله زاده را که از خردادماه سال گذشته سرپرستي اين باشگاه را بر عهده داشت، به عنوان مدير عامل جديد باشگاه انتخاب کردند.
    شايان ذکر است در اين نشست سيد احمد رسولي نژاد به عنوان رييس هيات مديره معرفي شد.

کد:

19. 2 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •