تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 186 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اول تبریک.بعد هم آرزوی امیدواری برای اینکه سیتی فردا امتیاز بده و صدر رو دربست بگیریم برای خودمون.
    از بس به نشون ندادن بازیهای این فصل عادت کرده بودم یادم رفت بازی رو ببینم.نیمه دوم همینکه تی وی رو روشن کردم تیممون گل دوم رو زد.اقتدار من از سرالکس بیشتر بودبچه ها ترسیدن گل رو زدن.
    چه گل بدی خوردیم.اوانز نتونست توپ رو بزنه بعد هم توپ خورد به زانوی ریو.من زیاد ریو رو مقصر نمیدونم.
    جاودانی هم که با گزارشش روی مخ بود.سوارز میخواد توپ رو شوت بزنه این آقا با بی حالی تمام داره از مقایسه سر الکس و داگلیش میگه.خوب مجبوری مگه؟لااقل جواتی اونجا سوتی میداد بیشتر حال میداد(خدا کنه جوات اینجا رو نخونه که بیچاره میشیم)
    بعد هم که برای اینکه مشت محکمی بر دهان انگلیس زده بشه بازی رو قطع کردند تا دیگه موقعی که ما اذان داریم اینا نرن توپ بازی کنن.تازه باید توپشون رو هم پاره کنیم تا بفهمن.
    جاودانی گزارش نمیکرد.پیمان یوسفی بود.
    جاودانی مجری هست نه گزارشگر.
    ولی کلا گزارش بازی چیزی بدتر از افتضاح بود.
    برگشته میگه کویت تو لیورپول خوب جا افتاده یکی نیست بگه اخه مرد ناحسابی مگه کویت اولین فصل حضورش تو لیورپوله .

2. 5 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به به چه چیزی شیرین تر از شکست دادن لیورپول آخه. اونم تو روز تولدم ! خیلی فاز داد. تیم برتر زمین هم ما بودیم. لیورپول اومده بود که بازی و نبازه. گل های رونی عالی بود ولبک هم خیلی خوب بازی کرد. دخیا هم دقیقه های آخر واکنش عالی داشت و نجاتمون داد.
    چقدر از این سوآرز بدم میاد. اورا اومد باهاش دست بده ولی دستشو پس زد!! باز ایول به اورا که شعور بالای خودشو نشون داد.
    چلسی که 2-0 باخت مونده سیتی هم ببازه تا همه چیز عالی تموم بشه

4. 5 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اون بازوبند سیاه هم که دوستان پرسیدن هم فکر کنم به خاطر حادثه ی مونیخ بود.
    تاتنهام هم بازیش رو برد و در اینده ی نزدیک با اون ها در لندن مسابقه داریم.سخت ترین بازی باقی مونده به جز سیتی هستش!!!

6. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازو بند های سیاه که همه بازیکنا بسته بودند قضیه اش چیه بود؟

8. 3 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

جاودانی گزارش نمیکرد.پیمان یوسفی بود.
    جاودانی مجری هست نه گزارشگر.
    راست میگین؟
    شرمنده.من نمیدونم چرا همیشه این دو تا اشتباه میگیرم.مهم اینه که به قول خودتون افتضاح گزارش کرد.یکی بهش بگه خوب اگه نمیخوای گزارش کنی راحت بگو نمیام.بازی بدون گزارشگر که بهتره تا اینکه یکی طوری گزارش کنه که انگاری داره بازی دسته
    ۱۰ مالدیو رو گزارش میکنه.

اون بازوبند سیاه هم که دوستان پرسیدن هم فکر کنم به خاطر حادثه ی مونیخ بود.
    هر چی اون فیلم یونایتد رو میبینم باز هم برام کمه.اونطوری بازیکن از دست بدیم اما دوباره اوج بگیریم.اون تیم اگه اون حادثه براش رخ نمیداد فکر کنم حدود ۱۰-۱۵ سالی آقایی میکرد.

10. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فرگوسن از رفتار سوارس انتقاد کرد

سوارس که اخيرا از سوي پاتريس اورا، مدافع يونايتدها، متهم به توهين نژادپرستانه شده، در مراسم ابتدايي ديدار امروز از دست دادن با مدافع فرانسوي امتناع کرد.

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، با انتقاد از رفتار لوئیس سوارس، مهاجم لیورپول، اعلام کرد این بازیکن دیگر نباید برای باشگاه مرسی ساید بازی کند.

سوارس که بعد از دیدار رفت این فصل لیورپول- منچستریونایتد از سوی پاتریس اورا، مدافع یونایتدها، متهم به توهین نژادپرستانه شده و برای 8 جلسه از همراهی تیمش محروم شد، در مراسم ابتدایی دیدار امروز از دست دادن با مدافع فرانسوی حریف سرباز زد.

فرگوسن در گفتگو با اسکای اسپورتس گفت:" نمی توانم حرکت او را باور کنم. اصلا باورکردنی نبود. من امروز صبح با پاتریس صحبت کردم و او گفت " قصد دارم با سوارس دست بدهم. دلیلی برای شرمساری ندارم و می خواهم شانم را حفظ کنم. اما سوارس از دست دادن خودداری کرد وبا این کار به باشگاه لیورپول توهین کرد.

او دیگر نباید برای لیورپول بازی کند. او با این کارش می توانست باعث شورش شود. این حرکت باعث ایجاد یک تنش شد. من به داور نگاه کردم و کاملا مشخص بود که نمی داند چکار باید انجام دهد. این کار او را خلع سلاح کرد و این یک آغاز وحشتناک برای بازی بود. این حرکت باعث ایجاد یک جو وحشتناک شد."

سرمربی اسکاتلندی همچنین تاکید کرد بحب در مورد عاقلانه بودن مراسم دست دادن در ابتدای بازی، نمی تواند موضوع نژادپرستی در فوتبال که در فصل جاری بیش از پیش بروز پیدا کرده را تحت الشعاع قرار دهد:" این دو موضوعات متفاوتی نسبت به هم هستند. دست دادن از زمان آغاز رقابت های لیگ برتر وجود داشت و تا این فصل هیچ مشکلی وجود نداشت. به همین خاطر فکر می کنم بهتر است ما وقت مان را روی مبارزه با نژادپرستی بگذاریم. ما باید در مسیر صحیح گام برداریم و همه باهم از آن جلوگیری کنیم."

در پایان دیدار امروز که با پیروزی 2-1 منچستریونایتد به پایان رسید، اورا بیش از سایر بازیکنان میزبان خوشحالی کرد و فرگوسن اعلام کرد بازیکنش نباید این حرکت را مقابل سوارس انجام می داد.
    " او نباید این کار را می کرد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

وای ببینید ابوئه تو تویترش چی نوشته
    ترکیدم ا خنده

Emmanuel Eboue on Twitter:

"Luiz suarez contribution on the game so far was not shaking hands.. racist fool.. he can shake ... next time he sees me.. "
    Last edited by Ezel; 12-02-2012 at 20:25. دليل: حذف کلمه حاشیه ساز / sir0c0

14. 6 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بچه ها تیکه اول بازی که سوارز با Evra دست نداد و در عوض فردیناند باش دست نداد و قاطی پاتی شد رو میخوام
    راستی بازی سیتی با کجائه؟

16. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سیتی تو ویلا پارک با آستون ویلا بازی داره
    به امید این که تو صدر بمونیم

18. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بچه ها تیکه اول بازی که سوارز با Evra دست نداد و در عوض فردیناند باش دست نداد و قاطی پاتی شد رو میخوام
    خدمت شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •