تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 320 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من از بازی فردا (مقابل اسپورتینگ خیخون) بیشتر از بازی مقابل بارسلونا میترسم، چرا که هم خارج خانه هست و هم ژابی آلنسو رو نداریم.

فصل پیش، 3 باخت از 4 باخت رئال بازی هایی بود که ژابی آلنسو در اون ها حضور نداشت یا حداقل فیکس نبود که اتفاقا از اون 3 تا یکیش هم مقابل همین خیخون بود.

تنها تیم رئال سوسیداد هست که تونسته تو زمین خیخون با زدن بیشتر از یک گل پیروز بشه، جالبه بارسلونا و والنسیا با نتیجه خفیف 1-0 پیروز شدن.

خیخون از 5 بازی گذشته خودش 2 تا رو برده، 2 بازی مساوی و 1 بازی آخرش مقابل لوانته رو با نتیجه 4-0 واگذار کرد.

2. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    تیم نسبت به سال قبل واقعا تغییر کرده و نشون داده در هر شرایطی توانایی برتری رو نسبت به حریف خودش داره.
    همچنین وضعیت بازی کن ها و تیم واقعا بهتر شده تقریبا در هر پست از چند بازیکن واقعا عالی میتونیم استفاده کنیم البته شاید بازده آلونسو رو نداشته باشند ولی اثرات جانبی نبودنش رو کمرنگ تر میکنند.
    +
    به بازی قبل تیم خیخون هم که خودت اشاره کردی نتیجه رو 4-0 باختند و این نشون میده که توی این بازی تیم وضعیت متناسبی نخواهد داشت.

در کل شاید فشار روی تیم حتی بیشتر از ال کلاسیکو باشه و همین امر هم روی تیم تاثیر بزاره ولی اینجور مسائل فقط اختلاف هارو کاهش میده و در نتیجه کلی بازی نمیتونه تاثیر گذار باشه.

4. 8 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.
    تیم نسبت به سال قبل واقعا تغییر کرده و نشون داده در هر شرایطی توانایی برتری رو نسبت به حریف خودش داره.
    همچنین وضعیت بازی کن ها و تیم واقعا بهتر شده تقریبا در هر پست از چند بازیکن واقعا عالی میتونیم استفاده کنیم البته شاید بازده آلونسو رو نداشته باشند ولی اثرات جانبی نبودنش رو کمرنگ تر میکنند.
    +
    به بازی قبل تیم خیخون هم که خودت اشاره کردی نتیجه رو 4-0 باختند و این نشون میده که توی این بازی تیم وضعیت متناسبی نخواهد داشت.

در کل شاید فشار روی تیم حتی بیشتر از ال کلاسیکو باشه و همین امر هم روی تیم تاثیر بزاره ولی اینجور مسائل فقط اختلاف هارو کاهش میده و در نتیجه کلی بازی نمیتونه تاثیر گذار باشه.
    رئال تا اینجای فصل 5 امتیاز از دست داده ( 1 باخت و 1 مساوی ) که همه اونا تو بازی های خارج از خانه بوده.

به هر حال امیدوارم نبود ژابی آلنسو به تیم ضربه نزنه و تیم نشون بده که وابسته به یک نفر نیست. آلنسو تا اینجای فصل بعد از ایکر بیشتر دقایق حضور در تیم رو داشته. اونم فقط با 10 دقیقه کمتر یعنی 1،160 دقیقه!

6. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

مورینیو :" پیکه ؟ از پلاتینی ، بلاتر و کولینا بپرسید "

مرجع خبري رئال مادريد :
    خوزه مورینیو در مورد محرومیت یک جلسه ای پیکه که منجر به حضورش در الکلاسیکو می شود گفت :" من قصد ارزیابی ندارم . نظر من اهمیتی ندارد . این قضیه برای مدیرانی که سعی می کنند اقتدار به خرج دهند نظیر پلاتینی ، کولینا ، بلاتر و مطبوعات جالب است . دیگر در این مورد به سوالی پاسخ نمی دهم . "
    سپس دربی را با بازی فردای مولینون مقایسه کرد :" برابر اتلتیکو ، خشونتی صورت نگرفت چرا که خشونت فقط به زعم بعضی ها مربوط به من است . می دانستیم که بازی گیخون مشکل است . "

مورینیو سپس از روی سوالات مربوط به الکلاسیکو رد شد :"
    سه امتیاز بیش از تیم دوم داریم ، نه شش . اما فقط روی بازی فردا تمرکز کرده ایم . باید این بازی را ببریم اما ممکن است که آنها ببرند یا مساوی کنند که در آن صورت هم زانوی غم بغل نمی گیریم چرا که هر تورنمنتی مشکلاتی را در خود دارد . " وی افزود :" به بازی با بارسلونا هم فکر خواهم کرد اما پس از گیخون و آژاکس . تا آن بازی هنوز خیلی مانده است . "
    در این باره که دامیان گفته که برای مهار کریستیانو باید او را زد هم گفت :" این که یک مدافع بخواهد یک مهاجم را متوقف کند طبیعی است . بعید است که در طول 90 دقیقه نزند اما ممکن است که در اینراه کارت زرد و قرمز هم بگیرد ... "
    در مورد محرومیت ژابی زیاد صحبت نکرد :"
    در طول هفته خوب کار کردیم . اگر ژابی نباشد ، یکی دیگر بازی می کند که او هم مثل بقیه اعضای تیم خیلی خوب خواهد بود . یاد گرفتیم که چطور بدون مردان بزرگ خود بازی کنیم ، این بخشی از تورنمنت . " در مورد احتمال فیکس شدن شاهین گفت :" او در مراحل آخر پیش فصل خود است و آماده بازی شده است . "
    در مورد شرایط رفتن گفت :" باید به جلو حرکت کرد . کمترین اشتباه را خواهیم داشت تا فشارها کم شود . به ذهنیت رختکن فکر نمی کنم چرا که هنوز به میانه فصل هم نرسیده ایم . "
    در پایان گفت :" تا کنون ، فصل های دوم من بهتر از فصل های اول من بوده اند . این به این معنی نیست که قرار است حالا هم این اتفاق بیافتد . همیشه سال اول مشقات خاص خود را دارد و البته ممکن است روزی شود که سال دوم من بدتر از سال اولم باشد ."

8. 8 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    در ابتدا تبریک میگم این برد رو.....
    3-0 با اختلاف زیاد و برتری زیادی که نسبت به تیم مقابل داشتیم بازی رو بردیم.
    مارسلو و کونترائو عالی بازی کردند و فراتر از حد انتظار ظاهر شدند.
    فقط موقعیت زیاد خراب کردیم اگه قدر موقعیت هامونو میدونستیم ، میتونستیم 2 3 تا دیگه بزنیم (مخصوصا تک به تک هارو )

دقیقه 36 که گل رو زدیم 10 دقیقه آخر بازی تیم یک مقدار کشید عقب و بازی رو تحت کنترول گرفت تا نیمه تموم بشه .
    نیمه دوم هم در ابتدا یک مقدار تیم مقابل فشار آورد ولی بعد از اون هم تیم بازی رو در دست گرفت با اومدن آلبیول هم خطر گرفتن کارت زرد دوم آنخل دی ماریا از بین رفت + بنزما هم اومد یک مقدار در خط حمله تیم بهتر عمل کرد.

Viva Real Madrid

موفق باشید.

10. 8 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب این بازی رو هم بردیم. خوبه که یک طرف بازی ال کلاسیکو تیم بارسلونا هست تا این بازی رو نشون بدن. دیگه کار به جایی رسیده که تو سایت گل هم به این نکته اشاره میکنن که بالایی ها دوست دارن بازی بارسلونا رو نشون بدن.

جدیدا انگار تیم ها نمیتونن مارو ببرن، در عوض جفت پا میان تو شکم ما! 5 تا کارت زرد که دوتاش مال یکی بود و تبدیل به یه کارت قرمز شد.

گل ها:

دی ماریا دقیقه 35

رونالدو دقیقه 65 ( بازم پاس گل از دی ماریا )

مارسلو دقیقه 90

با خیال راحت میریم به سمت CL و بعد هم ال کلاسیکو. به امید برد.

12. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

منم تبریک میگم این برد رو.
    بازی سختی رو بردیم.چون همین تیم سال قبل رکورد مورینیو رو خراب کرده بود و هم باعث شد که امیدمون برای قهرمانی از دست بره.
    دوباره اختلاف با تیم دوم به ۶ امتیاز رسید.هر چند که تیم دوم الان بازی داره و میتونه اختلاف رو کم کنه.
    یه سوالم دارم:
    بازیها رو از کجا میشه با اینترنت دید؟اگه کسی آدرسی داره به ما هم برسونه.دعاش میکنیم.

14. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

اگه کاکا و دی ماریا تو 2 صجنه به جای شوت پاس میدادن حدقل یه گل بیشتر زده بودیم !

پ.ن : انگار بارسلونا داره لوانته رو داغون میکنه !
    من که واسه بازی هفته بعد استرس شدیدی دارم
    فعلا تصمیم دارم بازی ال کلسیکو رو زنده نبینم
    اگه بازی رو مساوی یا بردیم فرداش بازی رو دانلود میکنم !
    اگه باختیم که دیگه هیچ .......

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام
    تبریک میگم.
    شرح بازی رو که دوست عزیز نوشتن منم یه سری نکات دیگه بگم :دي
    :
    خیلی موقعیت خراب کردیم. هیگواین و بنزما و کاکا هر کدوم یه تک به تک ( موقعیت هیگواین 100% بود - کاکا هم اگه پاس میداد به بنزما گل میشد )
    یه صحنه هم بنزما توپ رو پاس داد و توپ از پشت سر بازیکنا رد شد و همه توپ رو تماشا کردن :دي
    بعد از اینکه کاکا به بازی اومد سرعت حمله بیشتر شد.
    کمک داور هم دو تا افساید اشتباه گرفت که یکیشون کریس با دروازه بان تک به تک میشد!
    دوتا صحنه مشکوک هم توی محوطه ی جریمه رئال بوجود اومد. من یکیشون رو دیدم البته :دي
    کایخون هم از روی نیمکت کارت زرد گرفت. روی فاریا مربی بدنساز هم از روی نیمکت اخراج شد :دي
    رونالدو هم بالاخره تونست به خیخون گل بزنه.

همینا دیگه :دي

17. 9 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

رئال نشان داد بدون ژابی هم می تواند زندگی کند

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در اندیشه های خود ، کار سختی را برای بازی در مولینون متصور بود چرا که برای اولین بار در این فصل ، ژابی آلونسو ، لیدر تیم در خط هافبک را نداشت .

بسیاری گمان می کردند که شاهین می تواند در این بازی فیکس شود اما مربی پرتغالی تصمیم گرفت که از لاس و خدیرا در خط هافبک استفاده کند و کوئنت رائو را در پست دفاع راست قرار دهد .

این قضیه خوب جواب داد و رئال مادرید برد . از زمان حضور مورینیو ، ژابی تنها در هشت بازی غایب بود که حاصلش چهار برد ، یک تساوی و سه شکست بوده است .

تیم مورینیو بدون این بازیکن توانست که سویا ، لوانته و اوسر در فصل قبل و اسپورتینگ را در این فصل شکست دهد . برابر مورسیا در کوپا به تساوی تن داد و به اسپورتینگ و ساراگوسا در فصل قبل در لالیگا و به لوانته در کوپا باخت .

روی فاریا پس از اخراج خطاب به ایتورالده :" شرم آور است"

مرجع خبري رئال مادريد : در دقیقه 18 بازی در مولینون میان اسپورتینگ و رئال مادرید ، ایتورالده گونزالس یکی از حرکات مضحک همیشگی خود را انجام داد : روی فاریا ، دستیار مورینیو را از زمین به خاطر اعتراض اخراج کرد .
    در آن صحنه ، نیمکت رئال خطاب به خطاهای خشن بازیکنان حریف اعتراض داشت . خدیرا و ترخو برای توپ جنگیدند که ایتورالده بی خود خطا گرفت .

روی فاریا برای اعتراض از جایش بلند شد که توسط ایتورالده اخراج شد . چهار دقیقه بعد ، او به خوزه کایخون ، یکی از نیمکت نشین های رئال کارت زرد نشان داد .

داور در این باره در گزارش خود نوشته است :"کمک مربی باشگاه رئال مادرید ، روی فیلیپه فاریا را در دقیقه 18 اخراج کردم چرا که از روی نیمکت با بلند کردن بازوهایش علیه من شعار داد و اعتراض کرد . وقتی داشت اخراج می شد، نزد داور چهارم رفت و گفت :" این شرم آور است . " بدین ترتیب روی فاریا در بازی الکلاسیکو در برنابئو نمی تواند روی نیمکت تیمش بنشیند .

مورینیو :" برای رسیدن به گل اول ، زحمت خاصی نکشیدیم "

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید در مورد برد برابر اسپورتینگ گفت :" باید بگویم که در مقابل دو تیم متفاوت با اهدافی متفاوت و شخصیت های نفری متفاوت بازی کردیم . پارسال تنها با یک گل بردیم و در برنابئو باختیم . آنها توانایی های خود را دارند با یک سازماندهی بزرگ و تاکتیک های مشخص . اگر گل اول را نخورند ، شکست دادنشان مشکل است . زمانی گل زدیم که کاری انجام ندادیم . در واقع برای زدن گل اول ، زحمت خاصی نکشیدیم . اما بین دو نیمه با تیم صحبت کردیم تا در نیمه دوم شرایط متفاوت شود . "

در مورد دی ماریا گفت :" وقتی فضا داشته باشد فوق العاده است و در حرکات نفر به نفر می توان روی موفقیتش شرط بست . روی گل اول نمی دانستم که می خواست شوت کند یا سانتر اما حرکت تاثیرگذاری بود . "

وی افزود :" وقتی به اسپانیا آمد کسی نمی فهمید که چرا خریده شده است . او در بنفیکایی بازی کرده بود که در چمپیونزلیگ نبود و در جام جهانی هم خوب کار نکرده بود اما من می دانستم که چه توانایی هایی دارد . او سر به زیر است ، دوست دارد بجنگد و اعتقاد دارد که تیم بالاتر از هر چیزی است . شخصیت او را دوست دارم . "

در مورد خط هافبک گفت :" لاس و خدیرا خیلی خوب کار کردند و در کارهای تدفاعی خوب جنگیدند . فقط یک ژابی آلونسو داریم اما از آنها راضی هستم . " سپس به هواداران اسپورتینگ تبریک گفت :" تیمشان را عالی تشویق کردند و بدون خشونت ، حریف را تحت فشار قرار دادند . این هواداران را خیلی دوست داشتم ."

19. 8 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •