الان قیمت 5110 با کانفیگ Ci7/8gb/750 تو بازار چنده؟
ضمنا مدل جایگزین 5110 چه مدلیه؟
الان قیمت 5110 با کانفیگ Ci7/8gb/750 تو بازار چنده؟
ضمنا مدل جایگزین 5110 چه مدلیه؟
سلام
کسی میدونه مشکل pes2013 با این لب تاپ دل 5110 ان حل شده یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم لبتابم چشم نخوره 3ماه هست والله خاموش نشده! الان ریست کردم چون ورژن جدید بایوس رو بریزم چند روزه آمده هرکاری فکرشو کنید انجام میدم باهاش بازی مونتاژ و ....
Last edited by mohammadi_4u; 24-09-2012 at 21:17.
مشکل نداشته که حل بشه!!
کدوم مشکل کجا؟
Last edited by mohammadi_4u; 24-09-2012 at 16:23.
سلام دوستان
من چند تا مشکل دارم اول اینکه میخوام از ویندوز اورجینال سیستم بک آپ بگیرم نمیتونم لطفا راهنماییم کنید سه روزه خریدمش اما نمیتونم باهاش کار کنم
دوم اینکه لب تاپ من فقط یه درایو داره میشه بهم کمک کنید تا پارتیشن بندیش کنم
فروشنده منو زیاد راهنمایی نکرد غیر اینکه گفت تا بک آپ نگرفتم کاری نکنم!
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست خوبم مبارک باشه! برنامه های موجود برای بکاپ سر به فلک کشیده اند و گوناگون شما هم میتونید از برنامهپیشفرض خود ویندوز هم استفاده کنید با زدن alt و نوشتن کلمهBack نمایان میشودbackuuYour computer. و از اون بهتر از برنامه نورتون Norton Ghost شما تو گوگل سرچ کنید هزاران برنامه با آموزششون وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای افزودن پارتیشن و کاهش حجم درایو c از برنامه محبوبmini tools partition استفاده کنید همراه با اموزشش تو همین سایت هست/ موفق باشید
Last edited by mohammadi_4u; 28-09-2012 at 08:10.
با سلام به همه دوستان عزیز امروز دو مورد متوجه شدم گفتم بدونید بد نیست فکر میکنم ارزشمند و مفیده.! دو لبتاب دارم 5010 و 5110 که تو یک ماه خریده شدند و سه روز دیگه گارانتی جفتشون تموم میشه/ دوتایی هم اندازه روشن بودن / و امروز برنامه دل ساپورت سنتر پیام ریسک سیستم رو آورد بالا و دیدم واسه گارانتی هست گرفتم سیستمم یه چکاپ کردم که متوجه شدم ظرفیت باطری به 73 درصد رسیده!!!! شروع کردم به مقایسه کردن دو لبتابم چون 5110 رو گزینه disable charg فعال بود همیشه و 5010 خیر !! دیدم 5010 ضرفیت باطری 98% که همیشه به برق بوده و بدون گزینه شارژ غیر فعال !!! شارژر 5110 سه ماه اول صدای زینگ زینگ خفیفی داشت که شدید تر میشد به مرور زمان{صدای کاهنده های ولتاز} که با شاررژر 5010 تعویض کردم و همین بلا سر شارژر جدید هم آومد!!!! خلاصه کنم: دوستان به هیچ وجه از شارژ غیر فعال استفاده نکنید! هم باطری خراب میشه و هم بعد زدن تیک به صدای شارژر اگه گوش بدید شدیدتر میشه!فشار بهش میاد!! درصد استفاده سیپی رو از تو پروفایل پاور پلانت کم نکنید بزارید دیفالت باشه این حرف رو تو اجرای فتوشاپ cs5lite خیلی واضح خودشو نشون میده! هنگ اولیه فتوشاپ! اگه کسی اطلاع جامع از غیر فعال کردن باطری اره با دلیل و ...لطفا به ما هم معرفی کنه! والا نمیدونم چرا دل تو کوییک ست اینو اضاف کرده!!
سلام دوستان
میگم نظرتون راجع به نصب ویندوز8 رو 5110 چیه؟؟
کسی تاحالا نصب کرده؟؟مشکلی پیش نیومده؟؟؟نمیاد؟
ممنون اگه جواب بدین
من نصب كردم مثل آب روان كار مي كنه و هيچ مشكلي هم نداره فقط زياد بلد نيستم باهاش كار كنم.
دوست عزیز
تجربه شخصی من کاملا" خلاف کشفیات ارزشمند و مفید شماست!
عمر مفید باطری های یون لیتیومی اگه اشتباه نکنم 400 سیکل شارژ و دشارژ هستش و البته به نوع استفاده شما هم بستگی داره
شما اگر از اون گزینه استفاده نکنی باطری لبتابت وقتی به 100% برسه عملا" شارژ شدنش غیر فعال میشه و اگه دقت کرده باشی چراغ باطری در جلو و گوشه سمت چپ لب تاب خاموش میشه.
اگه هم اون تیک رو بزنی همین اتفاق می افته، پس عملا" تفاوتی نمیکنه غیر از اینکه باطری شما بی خود شارژ و دشارژ نمیشه.
من الان تقریبا" یک ساله که این لب تاب رو دارم(i7-6-640)
اکثر اوقات هم شارژ باطریم رو غیر فعال کردم،الان هم باطریم با روشنایی تقریبا" 40% با وایرلس روشن 3 ساعت شارژ نگه میداره که اگه ولتاژ CPU رو کمتر کنم بیشتر هم میشه.
ضمنا" من تقریبا" همیشه(غیر از مواقعی که نیاز به پردازش سنگین داشته باشم مثل مونتاژ فیلم) از CPU سیستمم با سقف 72% استفاده میکنم(مخصوصا" وقت بازی) و با این روش هم گرمای کمتری تولید میشه و هم وقتی که از شارژر استفاده نمیکنم مصرف باطری میاد پایین.
البته چیزی رو که باید دقت کنید اینه که باید برای این کار درصد های مختلف رو تست کنید و درصد ایده آل برای سیستم خودتون رو به دست بیارین.
اگه درصد رو خیلی پایین بگیرید ممکنه سیستم هنگ داشته باشه یا کند بشه.
اگه هم درصد رو بالا بگیرید سیستم بی مورد داغ میشه مخصوصا" برای CPU های i7
در مورد صدای شارژر هم زیاد بهش وسواس نداشته باشین.
من روز اولی که این لب تاب رو خریدم دقیقا" به خاطر همین یک مورد لب تاب رو بردم گارانتی! که مشخص شد به دلیل نوع تکنولوژی که در شارژر i7 ها به کار رفته هستش.
Last edited by majid4mi; 07-10-2012 at 16:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)