نه بابا فقط درایو system , primary هست که یه دونه بیشتر نیست ولی نمی گذاشت دیگه primary یا حتی اکتیو بسازم نمی دونم چرا!!
موقع نصب وین هم نمیدونم چش شده بود حتی اونم نمیذاشت هیچ پارتیشنی بسازم حتی یه دونه!
توی این همه پارتیشنی که عوض کرده بودم این موردو تاحالا ندیده بودم چون من قبلا سه تا هم پریماری داشتم یکی برای XP ویکی هم برای ویستا یکه هم سون....
البته با برنامه های زیادی تست کردم ولی بازم نشد مثل partitionMagic PartitionCommander ParagonPartition و حدود 8 تای دیگه. با هر کدوم وقتی به پریماری میساختم دیگه نمیذاشت حتی دیگه لوجیکال هم بسازم که که هنوزم متحیرم ببین .gif)
ولی آخرشم از خیر این اکتیو گذشتم و با برنامه Acronis 10 یه 6 تا درایو لوجیکال ساختم.
عزیز آخه کی میگه فرقی نداره توی اکتیو تاخیر Access تا حدودی کم میشه که میتونه مقداره زیادی سرعت بوت رو افزایش بده برای اطلاعاته بیشتر لطفا نگاهی به راهنمای برنامه ParagonPartition بیندازید.....gif)
نه تاثیری به اون صورت نداره ....
البته زمانی که فرمت هارد Dynamic باشه برای استفاده به معنای واقعی و همه جانبه بهتره چون تو حالت دینامیک می شه درایو stripped volume و simple volume ساخت اما اگر Basic باشه نه ....
خوب چرا زودتر نگفتی پسرم این همه خودتو سرکار گذاشتی ....
دلیل این که نمی تونستی پارتیشن Extented درست کنی به خاطر این که فرمت هارد Dynamic و باید به Basic تبدیل بشه همین...
اگه درست نشده از این استفاده کن.....
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید