تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 645 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

register جان سلام و تشکر فراوان از راهنمایهات.
    من رفتم بعد از کلی گشتن اون پورت تبدیل vga به s-video رو خریدم.دقیقا هم مثل همون عکس که گذاشته بودی.البته مغازه اولی که داشت میگفت بهت جواب نمیده.خلاصه ما از یه مغازه دیگه خریدیم.ولی جالبه،موقع بالا اومدن ویندور تصویر رنگیه ولی ویندوز که بالا میاد تصویر سیاه سفید میشه به اضافه یک لرزش خفیف.شما خودت این کارو کردی؟فکر میکنی علت چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

حالا سوالی که پیش میاد :

اگه بر فرض این آداپتور هم پیدا شه آیا تصویری که از پورت vga میگیریم
    (vga به s-video وسپس اتصال به tv )خیلی کمتر از تصویری که ازپورت hdmi گرفته شه؟
    در نهایت میخوام بدونم داشتن این پورت توی لب تاپ چقدر اهمیت داره و چه میزان در انتخاب لب تاپ باید تاثیر گذار باشه؟
    با توجه به اینکه در حال حاضر من ممکنه ماهی یک دفعه بخوام برا دیدن فیلم لب تاپو به tv وصل کنم.حالا این پورت چه استفاده های دیگه ایی داره و در آینده چقدر ممکنه بهش نیاز پیدا کنم رو نمیدونم

بله مشخصه ... اتصال HDMI فقط می تونه کیفیت واقعی 1080 یا full HP ایجاد کنه ... در اصل همون کابل DV-I هستش با کیفیت بالا ... این دستگاه هم من ندیدم که نظر بدم اما نوشته ایجاد میکنه ایم کیفیت رو !

انتخاب این پورت بستگی به کاربردتون داره ... زیاد اهمیت نداره غیر از اینکه بازی لپ تاپ یا فیلمتون رو بندازید روی تلویزیون پانل full HD یا HD ready ببینید !

به نظرم اگر ال سی دی شما پورت VGA داره از همون استفاده کنید کیفیتش خوبه و برای فیلم HD استفاده کنید چون تصویر کاملا دیجیتال و با کیفیت هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با عرض سلام.من یک لپ تاپ اسر جدید دارم که موس پد آن ازکار افتاده جکار باید بکنم2 بار هم قبلا اینطور شد که بعد خودش درست شداما ایندفعه هرکاری میکنم درست نمیشه. ضمنا من مبتدی هستم. با تشکر
    اگر مشکل سخت افزاری نباشه با ریکاوری بر می گرده
    پیشنهاد خاصی نمی تونم بدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

register جان سلام و تشکر فراوان از راهنمایهات.
    من رفتم بعد از کلی گشتن اون پورت تبدیل vga به s-video رو خریدم.دقیقا هم مثل همون عکس که گذاشته بودی.البته مغازه اولی که داشت میگفت بهت جواب نمیده.خلاصه ما از یه مغازه دیگه خریدیم.ولی جالبه،موقع بالا اومدن ویندور تصویر رنگیه ولی ویندوز که بالا میاد تصویر سیاه سفید میشه به اضافه یک لرزش خفیف.شما خودت این کارو کردی؟فکر میکنی علت چیه؟

تنظیمات کارت گرافیک رو چک کن + سیستم رنگ pal و ntsc

لرزش هم طبیعیه ... بعضی اوقات با ری استارت درست میشه

5. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آقا این قضییه aprove چیه؟ یه پست دادم،پیغام داد نیاز داره moderator تایید کنه تا نشون داده بشه.مگه من تو پستهای قبلیم کاری خلاف مقررات سایت کردم؟
    برای تازه وارد ها من یا مدیریت باید پستتون رو تایید کنیم ... بعد مدتی فعالیت از بین میره

ربطی به خلاف نداره

در ضمن سعی کنید پست پشت سر هم ندید این خلافه ! باید ویرایش کنید یا سوالاتتون رو یکجا بپرسید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام.
    ضمن درخواست برای پاسخ به پست 1439 دو تا سوال دیگه هم دارم
    اول اینکه برد موس وایر لس چقدره؟ آیا میتونه جای ریموت کنترل ( موجود در hp) رو پر کنه؟
    و دوم اینکه یه فروشنده به یه بچه ها گفته بود نباید خروجی صدای نوت بوک رو به اسپیکر وصل کنی،به لب تاپ فشار بیاد. اونم گفته بود باشه و دلیلشو نپرسیده بود.به نظر من که نا مربوط گفته.آخه خود اسپیکر آمپلی فایر داره دیگه.چه فشاری ممکنه به نوت بوک بیاره؟میشه از خروجی به اسپیکر داد و صدای بلند و استریو داشت،درسته؟
    موس وایرلس با ریموت ؟ چه ربطی دارن

برد مفیدش 1 تا 2 متره ! من خودم یکی دارم مارک genius عالیه و تا سه متر هم جواب میده : بلوتوثی

طرف چرند گفته !

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان عزیز !

من می خواستم بدونم که با چه کابلی´ میتوان لب تاپ را به pc وصل کرد و باید به کدوم sata وصل کرد.

بعدآ من یه کابلی معمولی گرفتم کهpc را به اینترنت وصل میکنه که مغازه دار گفت که میتونی با این کابل لب تاب تو هم به pc خونگی وصل کنی ولی من الآن هر کاری میکنم جواب نمیده ! ! چه را ؟ این کابل هم همین کابلی هست که به مودم میخوره ! !
    خیر ... اون کابل rj11 هست و بهش میگم کابل کراس

توی اینترنت سرچ کن : اتصال دو کامپیوتر با کابل کراس ، 1 میلیون آموزش براش هست

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام رجيستري داداش 1431 و 1432 رو جواب بده بي زحمت.
    لینکشون رو در صورتی که دوستان پاسخ ندادند و تکراری نیست بدید ... حال سرچ و برگشتن عقب ندارم

11. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

سلام قضيه لپ تاپايي كه به جا كامپيوتر ها رو ميزي استفاده ميشه چيه؟از كجا در موردشون اطلاعات گير بيارم؟
    مطمئن نيستم اينجا جاش باشه ولي شنيدم كه براي اينكه با بازار پيش بري بايد هر ماه لپ تاپو عوض كني تا براي بازيها كم نياره من قصدم اين بود كه 5 سال ديگه عوضش كنم يني تا اون موقع برا بازيهايي كه جديد مياد بازار دچار مشكل ميشم؟asua f3sg رم چهار گيگ روش زدم با هارد .
    Last edited by ZEDEHAL DEGE; 28-11-2008 at 20:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

سلام يه هارد 1 يا 2 ترابايتي برا نوت بوك كه قاعدتا جاي زيادي نگيره چي خوبه؟فكر ميكنم تنها گزينه پاسپورتي باشه و وسترن هم بهتره درسته؟بافر يعني چي؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •