[QUOTE=Ali_softcenter;8737735]خب من الان 205-45-16 دارم و گیر نمیکنه...همین سایز رو بگیرم؟ ( به هر حال جوری ارتفاع زدن برام که گیر نمیکنه)
با توجه به اینکه من رینگم 16 هست بهتره یه لاستیک نرم بگیرم یا خشک؟؟؟
- - - Updated - - -
دلیل ترک خوردن و معیوب شدن لاستیکت اینه که فاقش کوتاست و بر اسر ضربه و دست انداز شوک وارد میشه و لاستیک از بغل شکاف میخوره
،مخصوصا لاستیک های کره ای که از بغل ضعیف هستن، حتی تو ماشین های خارجی مسل سوناتا وای اف هم زیاد این موردو دیدم
، و اکسرشون وقتی تعویض میکنن فاق 225/50/18 میندازن و دیگه 45 نمیندازن،
شمام اگه میخای دیگه به این مشکل نخوری باید 205/50/16 بندازی ، اینکه جلو فاق 50 باشه و عقب 45 از نظر فنی مشکلی واست ایجاد نمیکنه خیالت تخت!
ولی اگه دقت کنی با چشم یه نمه تا به تا میشه که اونم شما بعدا عقب رو عوض کنی دیگه مرتب میشه
فاق 50 هم توی گلگیر گیر نمیکنه ، یعنی من موردی که گیر کنه ندیدم ،البته شما بازم واسه اطمینان ماشین ببر پیش
یه جلوبندی به دست بندازه تو گلگیرت بت میکه گیر میکنه یا نه ، ببین 50 با 45 خیلی فرق نمیکنه تو گلگیرت خیلی نامحسوسه
ولی تو نرم شدن خیلی تاسیر داره و دیگه لاستیکت اینطوری نمیشه قطعا
اگه بازم نظرت فاق 45 بود انتخابات محدود میشه ،فالکن سومیتومو که من ندیدم این سایزشو و با علم خودم بت بگم نیست این سایز
باید کره ای بندازی ، نکسن و کومهو به نظرم این سایز زیاد میندازن ، که بازم امکانش خیلی هست ترک بخوره
برند فالکنم اسم ژاپن روشه ولی کیفیتش به نکسن که ضعیف ترین کره ای نمیرسه ، ولی به پولش میارزه و انصافا نرم هست
205/50/16 تو سایت ها 460 تو بازار 470 یا 480 ایناست
و سومیتومو هم 520 ایناست تو بازار ، اگه تصمیمت شد فاق 50
میتونی هانکوگ و دیگر کره ای ها هم بندازی ، که اگه اولویت اولت نرم بودن ، هانگوک بنداز والسلام
205/50/16 هانکوک 530
راستی رینگ های شما اصلا قیمتی نداره