ممنون دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایت ولی یه سوال با ریموت کنترل دست ساز مشکلی پیش نمیاد و مطمعنن کار میکنه؟ شما استفاده کردی ؟؟؟؟
تلوزیونم ue40d7000 هستش؟؟؟؟؟
ممنون دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایت ولی یه سوال با ریموت کنترل دست ساز مشکلی پیش نمیاد و مطمعنن کار میکنه؟ شما استفاده کردی ؟؟؟؟
تلوزیونم ue40d7000 هستش؟؟؟؟؟
بله من تست کردم مشکلی نداره فقط رفتی تو منو مخفی هیچ تنظیمی رو دستکاری نکن مگر اینکه بدونی کارش چیه و وقتی گزینه ای رو تغییر میدی یادت باشه مقدار قبلیش چی بوده.
خیلی خیلی ممنون
سلام دوستان
من با استفاده از نرم افزار MKV Merge 2.2.0 زیرنویس را به فیلم چسبوندم توی کامیپوتر درست بود و زیرنویس رو نشون میداد ولی توی تلوزیون نشون نمیده باید چکار کنم؟؟؟
دوست عزیز
شما لازم نیست که با نرمافزار این کارو انجام دهید . کافیست اسم زیر نویس را با اسم فیلم همنام کنید وسپس آن را روی usb تان ذخیره و به تلویزیون وصل کنید . و در هنگام نمایش کلید ابزار( tools) را از روی کنترول فشار دهید و از منو باز شده uncode رابزنید منظورم کدرمز گشا را وسپس زبان زیر نویس را عربی انتخاب کرده واز فیلمتان لذت ببرید
سلام. برای یکی ازدوستان پلاسما 51E5950 گرفتم . با استفاده از Wifi خود TV به مودم وصل میشه. حتی توی تنظیمات NETWORK Settings هم اتصال به شبکه و اینترنت تایید شده ولی داخل منوی Smart هیچ کدوم از گزینه ها کار نمی کنه ! برای مثال وقتی روی Browser کلیک می کنی ابتدا اون بالا سمت راست می نویسه Connecting ... بعد 10 ثانیه می نویسه Updating ولی بعد از گذشت 5 دقیقه هیچ اتفاقی نمی افته و از منوی Smart میاد بیرون . مشکل چی میتونه باشه ؟
با عرض سلام و خسته نباشید،دوستان ال سی دی من بعد از دستکاری adc تو منو مخفی تاریک شده لطفا راهنمای کنیدبعضی از دوستان از کالیبره کردن با 1عکس حرف زدن!از کجا میشه عکس رو دانلود کرد ممنون میشم راهنمای کنید.مرسی
دوست عزیز
برای اینکار باید اول در اسمارت هابت تان کانکشن بسازید و آن را متوانید از منول در قسمت پشتیبانی مطالعه فرمایید. وبعداز ساختن کانکشن در قسمت اسمارت هاب (smart hub ) از روی کنترول کلید قرمز A را برای ورود به اینترنت بزنید
مرسی دوست عزیزمن خودم با رفتن ب قسمت ریسولت تا حدودی تاریکی برطرف شد ولی هنوزم رنگها 1کم بهم ریخته هستند کسی از دوستان میتونه مقادیر منو ریسولت رو بذاره،با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)