تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 303 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون از راهنمایت ولی یه سوال با ریموت کنترل دست ساز مشکلی پیش نمیاد و مطمعنن کار میکنه؟ شما استفاده کردی ؟؟؟؟
    تلوزیونم ue40d7000 هستش؟؟؟؟؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    ممنون از راهنمایت ولی یه سوال با ریموت کنترل دست ساز مشکلی پیش نمیاد و مطمعنن کار میکنه؟ شما استفاده کردی ؟؟؟؟
    تلوزیونم ue40d7000 هستش؟؟؟؟؟
    بله من تست کردم مشکلی نداره فقط رفتی تو منو مخفی هیچ تنظیمی رو دستکاری نکن مگر اینکه بدونی کارش چیه و وقتی گزینه ای رو تغییر میدی یادت باشه مقدار قبلیش چی بوده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من با استفاده از نرم افزار MKV Merge 2.2.0 زیرنویس را به فیلم چسبوندم توی کامیپوتر درست بود و زیرنویس رو نشون میداد ولی توی تلوزیون نشون نمیده باید چکار کنم؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    شما لازم نیست که با نرمافزار این کارو انجام دهید . کافیست اسم زیر نویس را با اسم فیلم همنام کنید وسپس آن را روی usb تان ذخیره و به تلویزیون وصل کنید . و در هنگام نمایش کلید ابزار( tools) را از روی کنترول فشار دهید و از منو باز شده uncode رابزنید منظورم کدرمز گشا را وسپس زبان زیر نویس را عربی انتخاب کرده واز فیلمتان لذت ببرید

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

سلام. برای یکی ازدوستان پلاسما 51E5950 گرفتم . با استفاده از Wifi خود TV به مودم وصل میشه. حتی توی تنظیمات NETWORK Settings هم اتصال به شبکه و اینترنت تایید شده ولی داخل منوی Smart هیچ کدوم از گزینه ها کار نمی کنه ! برای مثال وقتی روی Browser کلیک می کنی ابتدا اون بالا سمت راست می نویسه Connecting ... بعد 10 ثانیه می نویسه Updating ولی بعد از گذشت 5 دقیقه هیچ اتفاقی نمی افته و از منوی Smart میاد بیرون . مشکل چی میتونه باشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید،دوستان ال سی دی من بعد از دستکاری adc ‎تو منو مخفی تاریک شده لطفا راهنمای کنیدبعضی از دوستان از کالیبره کردن با 1عکس حرف زدن!از کجا میشه عکس رو دانلود کرد ممنون میشم راهنمای کنید.مرسی

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید،دوستان ال سی دی من بعد از دستکاری adc ‎تو منو مخفی تاریک شده لطفا راهنمای کنیدبعضی از دوستان از کالیبره کردن با 1عکس حرف زدن!از کجا میشه عکس رو دانلود کرد ممنون میشم راهنمای کنید.مرسی

10. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    برای اینکار باید اول در اسمارت هابت تان کانکشن بسازید و آن را متوانید از منول در قسمت پشتیبانی مطالعه فرمایید. وبعداز ساختن کانکشن در قسمت اسمارت هاب (smart hub ) از روی کنترول کلید قرمز A را برای ورود به اینترنت بزنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

9

مرسی دوست عزیزمن خودم با رفتن ب قسمت ریسولت تا حدودی تاریکی برطرف شد ولی هنوزم رنگها 1کم بهم ریخته هستند کسی از دوستان میتونه مقادیر منو ریسولت رو بذاره،با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •