لینک رو بذار توی پروفایل من ببینم چه جوری هست که اگه درست بود بذاریم
ولی اگه از این لینک کسی تست کرده و مشکلی نداشته لینک رو بذار و اگه مطمئن نیستی که هیچی
لینک رو بذار توی پروفایل من ببینم چه جوری هست که اگه درست بود بذاریم
ولی اگه از این لینک کسی تست کرده و مشکلی نداشته لینک رو بذار و اگه مطمئن نیستی که هیچی
شیرین آمارشو در آورده فایل های سنگین پس از چند روز دانلود نشدن خود به خود پاک میشه ما به یه لینک دایمی نیاز داریم.بلاخره که باید این مشکل حل بشه به قول خودت از زمانی که این تاپیک ایجاد شده ما درگیر این موضوع بودیم ولی باید یه راه حل اساسی و درست درمون براش پیدا کنیم این شیرین چی شد قرار بود بازی رو آپلود کنه
فکر کنم باید به یه سایت فارسی زبان تکیه کنیم فکر کنم سافت گذر گزینه خوبی باشه حالا باید امتحان کرد![]()
راستي پي سي ورد،توي سايت هاي آپلود حساب نداره؟
سافت گذر که اگه باشه توی سالم بودن و خوب بودنش که اصلا شکی نیست ولی تو خودت بازی رو توی سایتش دیدی چون من ندیدم که این بازی رو داشته باشه سافت گذر
منظورتون از حساب چیه؟
آره من انگار قبلا دیده بودم الان دیدم نیست ولی تو پی سی day هست این هم لینکشسافت گذر که اگه باشه توی سالم بودن و خوب بودنش که اصلا شکی نیست ولی تو خودت بازی رو توی سایتش دیدی چون من ندیدم که این بازی رو داشته باشه سافت گذر
ولی تو صفحه اولش جدیدترین بازی ها با لینک دانلود هم میزاره مثل18Wheels of Steel Extreme Trucker 2 ا که جدید اومده و گذاشتش با لینک دانلود
خدا کنه یورو دو رو بزاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره سایت p30day هم سایت خوب و معتبری هست من قبولش دارم ولی کسی تا الان این بازی رو از این سایت دانلود کرده از سالم بودن لینک مطمئن هست؟
چون رضا قبول کن نمیشه هی دوستان دانلود کنند بعد بازی مشکل داشته باشه دوباره یه لینک بدیم دانلود کنند
1mb یا 2mb که نیست هی بگیم از این لینک دانلود کنید از اون لینک دانلود کنید 360mb هست کم حجمی نیست
باید از سالم بودن لینک و بازی مطمئن بشیم بعد لینک بدیم قبول داری؟![]()
رضا این که کل حجم بازی میشه 415mb
دو تا لینک 200mb هست یه لینک 15mb
یکمی زیاد نیست مشکوک میزنه
چون اصل بازی باید 370mb باشه
اختلاف حجم ها 45mb هست یکمی مشکوکه![]()
نمیدونم باید امتحاش کنم ببینم قضیه چیه ولی فکر کنم دانلودش کردم قبلا فقط بلد نبودم که به صورت یه فایل درش بیارمرضا این که کل حجم بازی میشه 415mb
دو تا لینک 200mb هست یه لینک 15mb
یکمی زیاد نیست مشکوک میزنه
چون اصل بازی باید 370mb باشه
اختلاف حجم ها 45mb هست یکمی مشکوکه![]()
اول از همه توی تاپیک خودت آخر فروم باز شدنت رو بهت تبریک میگم
برای این لینک هم حتما خودت اول دانلود کن نصب کن اگه مکشلی نداشت بعد لینک رو با خیال راحت بزار اینجا
فقط تا امشب یا فردا بعد از ظهر جواب رو بگو نذاری تا 2 یا 3 روزه دیگه خبر بدی اونایی که میخوان بازی کنن توی کف بمونن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)