تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 227 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این حرف بایووار واسه چه وقتیه؟ یعنی چقدر مونده بود به انتشار بازی این حرفو زدن که این اخرین مس افکته؟ اخرین نظری که دادن چی بوده؟
    اخه خیلیا از بازیاشون به عنوان اخرین یاد میکنن ولی میگن :در این نسل کنسولها. یا من شنیدم بایووار گفته پایان مس 3 پایان شپرده نه مس افکت. پس به نظر من سوالهای مثل اولین نسل کیان؟( خوب یه کسای مث کاتالیزور) ریپرها چی هسن(که مشخص شد)و از این دست سوالا میمونه واسه نسخه 4 و داستان شپرد با یه دی ال سی سر هم میاد. شرکتی که همراه نسخه اصلی دی ال سی میده بعد از انتشار بازی نده؟

در مورد 3 انتخاب و ادامه بازی: فکر نکنم یه نویسنده داستانشو ناقص و قاطی پاتی رها کنه .حداقلش اینه که یه پایان کامل ولی چرت نشون میدن.نه یه چیزی مث خواب.پس چیزی تموم نشده.و میدونن دارن چکار میکنن ( بقول محمد که گفت هیجان از 2 برا 3 دادن. شاید مبهم بودن اینم واسه هیجانه)
    البته قبول دارم که اگه همینجوری رها بشه باید جایزه افتضاح نسل گیم رو بهشون داد و قبول دارم شرکت EA استاد خراب کاریه

رسما هیچ چیز اعلام نشده.

باور کن تموم شد قصه ریپر ها تموم شد و باور کن بازی در ارائه داستان در این نسخه ضعیف بود.

بارها قبل از پخش مس افکت 3 گفتند این اخرین مس افکتی خواهد بود که شپرد قهرمان اصلیشه و هنوز برای مس افکت 4 تصمیم نگرفتند ولی اینقدر این دنیا غنی هست و داستان های روایت نشده ای داره که میشه بعد از پایان شپرد به اونها پرداخت حتی داستان هایی قبل از اتفاقات مس افکت 1 (بدم میاد بازی در تاریخ قدیمی بخوان بدن)

قصه شپرد و ریپر ها در نسخه 3 باید تموم شه چون اگر بخوان اشتباه کنند ریپر ها رو به نسخه های بعدی هم بکشند و ریپر ها دشمن اصلیمون باشند کاملا به بازی ضربه زدند مخصوصا اگه شخصیت بازی شپرد نباشه.

در مورد ریپر ها تو هیچ جوابی نمیگیری. نسل اول کهکشان که کاتالیزور نمیتونه باشه! اون کاتالیزور یک ai یا انرژی هست که توسط نژادهای اولیه ساخته شده. در مورد سوال های دیگه هم نصفش در مورد یاران شپرده. سرنوشتشون چی میشه رو که نمیشه در نسخه 4 نشون داد. و اگر این داستان ادامه داره باید شپرد هم ادامه داشته باشه.

خیلی ضایع میشه که مثلا شپرد ایثار کنه خودش رو بکشه بعد در نسخه 4 بگن خطر ریپر ها از بین نرفته و فقط شپرد و اندرسون مردن الکی و یک قهرمان دیگه بسازن که با ریپر ها بجنگه.اون بازی اصلا ارزش خرید نداره

در مورد داستان هم خوب کاملا هدف نویسنده ها از اول نسخه 2 مشخص بود و حالا که نسخه 3 رو تموم کردم میتونم بفهمم قصدشون از داستان چی بود.

شپرد در نسخه 2 میمیره و با تکنولوژی زنده میشه و یه جوری خودش نیمه روباتیکه. اخر بازی هم بهت پیشنهاد میشه در نسخه 3 که همه موجودات اورگانیک رو نیمه روباتیک کنیم چون بهترین نژاد میشه و نهایت موجودیت میشه و نژآد تکامل یافته و نژآد برتر میشه. داره میگه که شپرد با همون تکنولوژی و روباتیک شدن از مرگ گریخت پس بهتره برای زندگی بهتر و جاودان تن به تغیییر dna داد.

داره میگه زندگی اورگانیک محدود و بی هدف و بی ارزشه و در یک شکل دیگه هدف و نوع زندگی فرق میکنه. کاملا متفاوت با بازی مثل deus ex که بیشتر جنبه ترس از تکنولوژی رو در گیمر ایجاد میکرد. مس افکت هم شما رو میترسونه ولی تنها راه گذر از تهدید تکنولوژی رو یکی شدن باهاش میدونه.

این داستان و هدف نویسنده ها بوده ولی به مرور زمان گیمر ها فقط خواستار نابودی ریپر ها هستند چون در واقعیت هم ما باید آزاد باشیم و آزادانه فکر کنیم و تن دادن به dna جدید یک انتخاب الزامی برای همست.

2. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بابا اسپویلر بزارید ...(نزدیک بود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

محتوای مخفی: ادامه!! کسی که تا ته بازی نرفته نخونه 

حسمو که خوب فهمیدی ممد جون چون دوس ندارم قبول کنم داستان همین بود که نشون دادن.(نمیشه هم باور کرد) اگه اینجور باشه سریال لاست رو (توی خراب کردن داستان) گذاشته تو جیب! ( این دوتا شکلک لاست و مس افکتن!)
    شپرد توی شماره قبل نمرده بود و اخر 3 هم زنده مونده .ریپرا شاید در منظمومه های دیگه باشن.
    بین ترکیدن سیتادل و فرود نرماندی یه اتفاقاتی افتاده که بعدا برا ما روشن میشه.(احتمال کمی بش میدم ولی شاید شپرد هنوز پاش به سیتادل هم باز نشده باشه)
    چطور قبول میکنین بازی به این بزرگی و داستان دقیق سازندها نفهمیده چکار کردن و چی نشون ملت دادن؟
    من میگم حالا یه حرفی زدن و ea فشار اورده برا شمارهای بیشتر.منم با بازی قبل از این نسخها مخالفم مثل پرنس 5 یا همون (1.5)

من حرفی ندارم فقط منظور اصلیم اینه که زوده واسه نظر دادن و شلاق زدن بازی.(داستان کلیش منظورمه)

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

بابا اسپویلر بزارید ...(نزدیک بود)
    بله ببخشید حق با شماست.
    Last edited by 3taxxx; 21-03-2012 at 00:33.

5. 2 کاربر از 3taxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام عیدو تبریک میگم یه سوال ازکجا بفهمیم یه ماموریت اصلیه یه ماموریت فرعی

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

8. 7 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

دمت گرم. وای خیلیییی این اهنگها باحالن.
    Last edited by 3taxxx; 21-03-2012 at 10:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

آقا من این readiness رو چجوری 100 % کنم؟(رو ایکسباکس البته)...من هر 3 تا شو رو x360 رفتم دلم نمیاد این آخرشو بد تموم کنم ...میخوام به بهترین پایان برسم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا من این readiness رو چجوری 100 % کنم؟(رو ایکسباکس البته)...من هر 3 تا شو رو x360 رفتم دلم نمیاد این آخرشو بد تموم کنم ...میخوام به بهترین پایان برسم

روی ایکس باکس باید مولتی بازی کنی راهی نداره

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

سلام عیدو تبریک میگم یه سوال ازکجا بفهمیم یه ماموریت اصلیه یه ماموریت فرعی
    عید شما هم مبارک
    ماموریت اصلی توی نقشه خود ب خود هست ولی فرعیها با حرف زدن با ملت (توی سیتادل- نرماندی - خوندن ایمیلها و...) به نقشه اضافه میشه.معمولا ماموریت اصلی توی نقشه یه سر برگ بالای اون دایرهای قرمز داره.فرعیا اون سر برگو ندارن و فقط دایرهای قرمز داخلشون روشن میشه.البته بهتر فرعی ها رو بری

13. این کاربر از 3taxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه juliosezar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من اوایل بازی و توی سفینه نرماندی هستم.همه ی طبقه ها رو رفتم و با همه هم حرف زدم ولی الان نمیدونم باید چیکار کنم؟؟
    کلاس من vanguard و شخصیت اصلی رو هم مونث انتخاب کردم.ضمناً از سه حالت story رو انتخاب کردم.
    راستی راهنمای مرحله به مرحله برای بازی نیومده؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •