من فکر کنم فرشته زندگی پشت آبشار پایینی باشه.فرشته زندگی کجاست؟ __________________
با 3 تا میوه انداختن در روز مناسب میاد بیرون.
بعد اینکه اسمش فرشته زندگی نیست الهه زندگی
من فکر کنم فرشته زندگی پشت آبشار پایینی باشه.فرشته زندگی کجاست؟ __________________
با 3 تا میوه انداختن در روز مناسب میاد بیرون.
بعد اینکه اسمش فرشته زندگی نیست الهه زندگی
چه جوری میشه دستگاه سس درست کنی رو درست کنیم
قضیه انواع ماهیها چیه؟در ضمن ببخشید که انقدر سوال میپرسم
![]()
ما که دق کردیم تا شما عکسارو بیارینتورو خدا زودتر بیارین
![]()
قضیه انواع ماهیها چیه؟ در ضمن ببخشید که انقدر سوال میپرسم
ماهی ها سه قسمت هستند: سفید=کوچک قرمز=متوسط آبی=بزرگ
یه ماهی دیگم هست که خیلی بزرگه و تو دست جا نمیشه اگه اونو بگیری از اسکله یکی از اهالی روستا میاد و اونو ازت میخره به قیمت 25000 هزارماهی ها سه قسمت هستند: سفید=کوچک قرمز=متوسط آبی=بزرگ
پس شد
ماهی ها سه قسمت هستند: سفید=کوچک قرمز=متوسط آبی=بزرگ+خیلی بزرگ
دوست عزیز این تایپیک برای رفع مشکل HARVEST MOON پس هرچی بیشتر بپرسی تا جواب بگیری و بقیه ببینندقضیه انواع ماهیها چیه؟در ضمن ببخشید که انقدر سوال میپرسم
![]()
بهتر و کار بیشتری انجام دادی
برای گرفتن دستگاه سس مایونز باید 10 مرغ داشته باشی و 99تخم مرغ بفروشی تا در آهنگری 1 گزینه جدید سس مایونز ظاهر بشه بعد با 5 سنگ الماس میری و میگیری.چه جوری میشه دستگاه سس درست کنی رو درست کنیم
البته سنگش را یادم نیست ولی برات پیدا میکنم.
منظورم گربه ماهی و غیره بود![]()
آقای leon scott kendy باید به شما بگم که این دستگاه رو باید از آهنگر(Saibara) بگیرید .شما باید در فصل زمستان
وقتی که دریاچه ای که کنار کوه قرار داره یخ میزنه وارد معدنی بشید که داخل دریاچه هست. باید با همون وسیله ای
که زمینتون رو شخم میزنید شروع کنید به کندن تا یک الماس سبز رنگ پیدا کنید بعد اون الماسو توی
دستتون بگیرید و پیش آهنگر برید و با او صحبت کنید باید بیست هزار جیل داشته باشید و به او بدهید بعد به طور
اتوماتیک از آهنگری خارج میشوید .بعد از پنج روز پیش آهنگر بروید و با او صحبت کنید بعد به مرغداری برید و اونجا
میتونید دستگاه رو ببینید.
البته فکر کنم اول باید مرغداری رو بزرگ کنید و تمام وسایل رو از آهنگر بخرید مثل:شیر دوش- بوروس و ....
آقای hassan_mojtahedi عزیز شما گفتید این عکسها چی رو نشون میدن.
خوب معلومه اینکه تو این بازی حتمآ یک شهر یا یک روستای دیگه وجود داره و من خواستم یه جورایی از شما و از آقا
ایمان طرفداری کرده باشم اونوقت شما اینجوری با ما برخورد میکنی!! بابا دمت گرم.:41
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)