اگه پولشو دارین چرا که نه؟؟؟ یکی سقفش 550ــه میره آرک میخره ، شما اگه میتونی سقفو افزایش بدی همون GS2 رو بگیر... چون تقریبا 2 برابر از آرک قوی تره...
اگه پولشو دارین چرا که نه؟؟؟ یکی سقفش 550ــه میره آرک میخره ، شما اگه میتونی سقفو افزایش بدی همون GS2 رو بگیر... چون تقریبا 2 برابر از آرک قوی تره...
کسی میدونه تاچش مثل دیزایر اچ دی هست؟چون تاچ دیزایر اچ دی خیلی قویه و اینکه الان دیزایر اچ دی دارم ارزش داره عوضش کنم با آرک یا نه بزارم چند وقت دیگه با یه گوشی بهتر عوض کنم؟
ديزاير اچ دي كه با آرك فرق چنداني نداره!
سلام اگه با تاچ کار کرده باشی با این گوشی خیلی راحته اگه کار نکرده باشی هم بعد یه کم کار کردن عادت میکنی تاچ این گوشی عالیست یعنی چی به چند طریق میشه نوشت
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
برای من 540 با کابل و ارسال پست شد
فعلا که خوبه![]()
علی تیتی برو بخر دیگه
پس کی میخوای پولای تو بالشت رو بریزی بیرون؟![]()
510 قيمت بوشهر
اره خيلي راحت هستش منظور سوال دوم رو نفهميدم
ببخشيد كه دير جواب مي دم يه فيلم با مشخصاتي كه گفتيد خيلي راحت برام پخش كرد و هيچ مشكلي نداشت اما 1080 رو فكر نمي كنم هيچوقت حتي با اپديت شدن بتونه پخش كنه و اين خيلي بده
از موقعي كه گوشي گرفتم تا الان اصلا از شارژ باتري راضي نبودم حالا موندم چرا بعد از گوشي ايفون بهترين شارژدهي رو به ارك دادن مجبور شدم brigness گوشي رو بيارم پايين تا يه مقدار بهتر بشه و حيف كه wallpaper live هاي زيبايي دارم اما به خاطر مصرف زياد نميشه استفاده كرد اين چه فايده داره!! و همچنين روشنايي زياد كه بازم چه فايده وقتي نميشه ازش استفاده كرد. دوستان ديگر در مورد باتري بگن و ايا باتري قويتر هم موجوده كه جدا بخرم ؟؟؟
اخر هفته هم عكس و فيلم اپلود مي كنم ولي تاچش و صداش عاليه بايد خيلي مواظب باشيم دستمون اشتباهي به صفحه نخوره چون خيلي حساسه
يه سوال دارم از دوستان ميشه اين حالت قفل گوشي كه بعد از يه مدت كوتاهي كه از گوشي استفاده نشه به طور خودكار قفل ميشه رو حذف كرد و فقط در صورتي كه خواستيم به صورت دستي قفل كنم؟؟؟؟؟؟؟
720 رو با فرمتت mkv راحت باز كرد؟ ميگم با چه برنامه اي باز كردي؟ببخشيد كه دير جواب مي دم يه فيلم با مشخصاتي كه گفتيد خيلي راحت برام پخش كرد و هيچ مشكلي نداشت اما 1080 رو فكر نمي كنم هيچوقت حتي با اپديت شدن بتونه پخش كنه و اين خيلي بده
آره ميشه اين كارو كرديه سوال دارم از دوستان ميشه اين حالت قفل گوشي كه بعد از يه مدت كوتاهي كه از گوشي استفاده نشه به طور خودكار قفل ميشه رو حذف كرد و فقط در صورتي كه خواستيم به صورت دستي قفل كنم؟؟؟؟؟؟؟
حالا روز به روز بهتر ميشه!از موقعي كه گوشي گرفتم تا الان اصلا از شارژ باتري راضي نبودم حالا موندم چرا بعد از گوشي ايفون بهترين شارژدهي رو به ارك دادن مجبور شدم brigness گوشي رو بيارم پايين تا يه مقدار بهتر بشه و حيف كه wallpaper live هاي زيبايي دارم اما به خاطر مصرف زياد نميشه استفاده كرد اين چه فايده داره!! و همچنين روشنايي زياد كه بازم چه فايده وقتي نميشه ازش استفاده كرد. دوستان ديگر در مورد باتري بگن و ايا باتري قويتر هم موجوده كه جدا بخرم ؟؟؟
ولي ميتوني حدس بزني گوشي هاي ديگه چي هستن كه آرك از اونا بهتره!![]()
سلام برو تو display settings قسمت screen time out حالا اونجا زمانش رو تغییر بده برای قفل دستی هم دکمه خاموش روشن گوشی رو یکباز بزن![]()
منظورتون از روز به روز بهتر ميشه چيه?
با برنامه vplayer اسم كامل برنامه فكر كنم best vplayer باشه مگه قراره باز نكنه؟؟ 720 رو ميگن باز مي كنه ولي 1080 نه.
اگه720 باز نشه كه ديگه هيچ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)