تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 147 از 221 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

سلام,
    این آرژنین رو از کجا میشه تهیه کرد؟
    داروخونه ها دارن؟ قیمتش چنده؟

داره خودمونی میشه EsTeGhL@L 70's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام
    من چند وقته میرم باشگاه قدم 173 وزنم 61 میخواستم کراتین مصرف کنم از دوستان خواهش میکنم یه مارک خوب رو پیشنهاد بدن که جواب بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من چند وقته میرم باشگاه قدم 173 وزنم 61 میخواستم کراتین مصرف کنم از دوستان خواهش میکنم یه مارک خوب رو پیشنهاد بدن که جواب بده
    شما دقیقا چه مدته تمرین میکنید؟
    .
    در کل زیر 6 ماه توصیه تمیشه سراغ مکمل برید...بعد از اون برای شروع میتونید از کراتین مونوهیدرات شروع کنید..بیشتر از مارک کراتین مهم اصل بودنشه..
    .
    اصلا خودت سعی نکن خرید کنی..بده یه نفر که واقعا بهش اعتماد داری و میدونی اطلاعاتش زیاده در این مورد برات بخره...تجربه ثابت کرده از مربی چیزی نباید بخری..اکثر مواقع خوب از اب در نمیاد...البته همیشه هم اینطور نیست..
    .
    اینم در نظر داشته باش تو بازار مکمل بالای 80 ، 90 درصد مکملها رو پیش خودت تقلبی حساب کن..مگر اینکه خلافش ثابت بشه..

4. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EsTeGhL@L 70's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

شما دقیقا چه مدته تمرین میکنید؟
    .
    در کل زیر 6 ماه توصیه تمیشه سراغ مکمل برید...بعد از اون برای شروع میتونید از کراتین مونوهیدرات شروع کنید..بیشتر از مارک کراتین مهم اصل بودنشه..
    .
    اصلا خودت سعی نکن خرید کنی..بده یه نفر که واقعا بهش اعتماد داری و میدونی اطلاعاتش زیاده در این مورد برات بخره...تجربه ثابت کرده از مربی چیزی نباید بخری..اکثر مواقع خوب از اب در نمیاد...البته همیشه هم اینطور نیست..
    .
    اینم در نظر داشته باش تو بازار مکمل بالای 80 ، 90 درصد مکملها رو پیش خودت تقلبی حساب کن..مگر اینکه خلافش ثابت بشه..
    پس فعلا نباید سراغ مکمل چون یک ماه نشده که تمرین می کنم چند ماه پیش ولش کردم این ورزشو 4ماهم بود تمرین میکردم .
    ممنون بابت راهنمایتون دوست عزیز

6. 2 کاربر از EsTeGhL@L 70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas_dante2oo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من تازه ورزش رو شروع كردم و ميرم ميدوم و دوچرخه ميزنم . اضافه يا كمبود وزن ندارم و نفسم چاقه !! ولي سابقه كار با وزنه رو ندارم . توي خونه دمبل داريم و ميخوام اگه بشه جلو بازو و پشت بازو بزنم . فقط نميدونم از چه وزنه اي شروع كنم و چند تا ست بزنم . ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازگی ها مقدار بسیاری وزن کم کردم (15 کیلو زیاده ؟ ) و حالا میخوام یکم باشگاه برم تا هم لاغر تر بشم و هم یکم این عضلاتم سفت تر بشه( لاغر تر شدن در اولویته)
    الآن قدم 182 و وزنم هم 93 هست...
    چند تا سوال داشتم:
    1-آدم میتونه بره باشگاه فقط تردمیل استفاده کنه؟اگه بخوام این کار رو بکنم باید برم باشگاه چی بگم؟(من تا حالا باشگاه نرفتم
    2-باشگاه ها مربی دارن خودشون؟
    3-به نظرتون وزنم واسه باشگاه رفتن زیاد نیست؟
    4-اگه توصیه ای چیزی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازگی ها مقدار بسیاری وزن کم کردم (15 کیلو زیاده ؟ ) و حالا میخوام یکم باشگاه برم تا هم لاغر تر بشم و هم یکم این عضلاتم سفت تر بشه( لاغر تر شدن در اولویته)
    الآن قدم 182 و وزنم هم 93 هست...
    چند تا سوال داشتم:
    1-آدم میتونه بره باشگاه فقط تردمیل استفاده کنه؟اگه بخوام این کار رو بکنم باید برم باشگاه چی بگم؟(من تا حالا باشگاه نرفتم
    2-باشگاه ها مربی دارن خودشون؟
    3-به نظرتون وزنم واسه باشگاه رفتن زیاد نیست؟
    4-اگه توصیه ای چیزی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
    1- بله میشه. باید بگید فقط میخواید از تردمیل استفاده کنید! (البته باید باشگاهی برید که تردمیل داشته باشه)
    2- بله دارن. (البته بعضی از مربیا اسماً مربی هستن و عملاً دانش زیادی در این زمینه ندارن، بهتره یه باشگاه خوب و اسم‌دار رو انتخاب کنید)
    3- بله وزنتون کمی زیاد هست، اما نه اونقدر که بگیرد واسه باشگاه رفتن زیاده! به نظر بنده میتونید همراه با تردمیل، تمرین با وزنه هم داشته باشید.
    4- تنها در صورتی باشگاه رفتن به درد میخوره، که اون رو به طور مداوم ادامه بدید و اینطور نباشه که مثلاً یک ماه برید و جواب نگیرید و بعد کلاً از باشگاه رفتن منصرف شید!

موفق باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من تازه ورزش رو شروع كردم و ميرم ميدوم و دوچرخه ميزنم . اضافه يا كمبود وزن ندارم و نفسم چاقه !! ولي سابقه كار با وزنه رو ندارم . توي خونه دمبل داريم و ميخوام اگه بشه جلو بازو و پشت بازو بزنم . فقط نميدونم از چه وزنه اي شروع كنم و چند تا ست بزنم . ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد .
    بستگی به جثه ای که دارید هم داره، اما بهتره از یه وزنه سبک استفاده کنید. مثلاً برای دمبل میتونید از 4 یا 6 کیلو شروع کنید.
    انتخاب وزن کاملاً به خودتون بستگی داره و انتخابش هم با خودتون هست، هر وقت که فکر کردید وزن ها واقعاً براتون سبک شدن و فشاری نمیارن، میتونید وزن رو سنگینتر کنید.
    ست دمبلی هم برای شروع بهتره 9تایی باشه.

12. 4 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تهیه نوشیدنی پروتئینی در خانه بدون استفاده از پودر پروتئین
    .
    .

.

یکی از ضروری ترین موارد در رژیم غذایی صحیح مصرف پروتئین است..امینو اسیدهای موجود در پروتئین نقش مهمی در ایجاد بافتها ایفا میکنند

مثل بافت عضلانی و همچنین باعث تشکیل انتی بادی ها و سلول های جدید در خون میشوند.

کلینیک مایو پروتئین مورد نیاز برای یک فرد بالغ را بین 50 تا 175 گرم در روز تخمین زده..اگر در باشگاه مشغول ورزش باشید ،شاید احتیاج به یک افزاینده انرژی دارید یا در حال تلاش برای کاهش وزن هستید ،

نوشیدنی پروتئینی یکی از بهترین روشها برای رساندن پروتئین اضافی به بدن میباشد اگر دوست ندارید پول زیادی رو صرف خرید پودرهای گران پروتئین کنید ،

میتونید با مخلوط کردن مواد غنی از پروتئین به چیزی که میخواید دست پیدا کنید..در این مقاله به شما طرز تهیه یک نوشیدنی پروتئینی خانگی بدون استفاده از پودر پروتئین را یاد خواهیم داد.

.

مراحل :

1. یخچالتون رو بررسی کنید.

نوشیدنی های پروتئینی اجزای مشترکی دارند شامل شیر بدون چربی ، شیر بادام ، شیر سویا ،

ماست ، پنیر دلمه شده ، کره بادام زمینی ، میوه ها و طعم دهنده ها .

اگه مقداری از این مواد رو در حال حاضر ندارید باید زنبیلتونو برای خرید بردارید.

2. ماده اصلی تشکیل دهنده نوشیدنی رو انتخاب کنید.

معمولا شیر بدون چربی به عنوان اصلی ترین ماده نوشیدنی های پروتئینی مورد استفاده قرار میگیره..که تقریبا 8 گرم پروتئین در

8 اونس ( 236 میلی لیتر ) رو داراست. شیر 2 درصد چربی و بدون چربی تقریبا میزان مساوی پروتئین دارند و هر دوی انها دارای کلسترول

هستند.

* همچنین شما میتونید از شیر سویا یا شیر بادام استفاده کنید که البته میزان 2 گرم پروتئین کمتری نسبت به شیر معمولی دارند

ولی کلسترول موجود در این دو صفر است.

* گزینه بهتری برای یک نوشیدنی غنی تر وجود داره..به اینصورت که از 4 اونس ( 118 میلی لیتر ) شیر و 4 اونس ماست ساده استفاده

بشه. مقدار پروتئین ماست 6.5 گرم در هر 4 اونس ( 118 میلی لیتر ) میباشد که نسبت به شیر مقدار بیشتری پروتئین رو داراست.

3. یک نوع پنیر غنی از پروتئین انتخاب کنید.

پنیر روستایی یکی از مهمترین اجزاست چرا که دارای پروتئین کازئین میباشد که یک پروتئین دیر جذب محسوب میشود.

4 اونس ( 118 میلی لیتر ) از این پنیر شامل 14 گرم پروتئین است اما بهتره از پنیر کم چرب و کم سدیم استفاده بشه.

* جایگزین پنیر میتونه تخم مرغ خام باشه..هر تخم مرغ یه طور میانگین شامل 5.5 گرم پروتئین است.

اما خطر سالمونلا نیز وجود دارد که بهترین راه شستن تخم مرغ قبل از شکستن ان است..تحقیقات میزان کمتری از سالمونلا

را در تخم مزغهای ارگانیک تخمین زدن.

* جایگزین دوم برای پنیر استفاده از کره بادام زمینیه...دو قاشق از کره بادام زمینی ( 22.5 گرم ) شامل 7 تا 8 گرم پروتئین است.

کره بادام 5 گرم پروتئین در هر ( 22.5 گرم ) رو داراست.

4. یک فنجان ( 150 تا 250 گرم ) میوه را برای غلظت و ارزش غذایی بیشتر ریز ریز کنید.

این مقدار تقریبا دارای 1 تا 2 گرم پروتئین است...بهترین میوه برای شیک پروتئینی موز است چرا که باعث افزایش غلظت نوشیدنی میشه.

البته میتونید میوه های مورد علاقه خودتون رو به جایم وز اضافه کنید مثل : زرد الو ، انواع توتها ، پرتغال و ...

* اکثر میوه ها درصد کمی پروتئین دارند اما هر قطعه بزرگ هندوانه چیزی حدود 1.77 گرم پروتئین دارد.

کدو تنبل کنسرو شده نیز به ازای هر فنجان ( 180 گرم ) 2.7 گرم پروتئین دارد.

5. اندازه 3 قاشق چای خوری ( 15 گرم ) ارد جو دور سر برای پروتئین اضافی ، این قسمت برای تهیه نوشیدنی ضروری نیست..

اما 3 گرم پروتئین به شیک ما اضافه میکنه..از پودر سبوس هم میتونید به عنوان جایگزین استفاده کنید.

6. ماده ی اصلی + موارد گفته شده به انتخاب خودتون رو درون مخلوط کن بریزید و به مدت 45 تا 1 دقیقه میکس کنید.

7. نوشیدنی رو بالافاصله مصرف کنید

چرا که مصرف تازه این نوشیدنی ارزش غذایی بیشتری دارد..در نهایت این نوشیدنی شامل 30 تا 50 گرم پروتئین است.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مترجم : مجید کریم زاده

این مقاله متعلق به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است و نشر ان با ذکر منبع بلا مانع است.

14. 7 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •